Ovako ce pobjediti
Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: Serie A
Da nema VAR-a Gattuso bi nakon vecerasnjeg poraza 1-10 od Sassuola dobio otkaz
Ovako ce pobjediti
Ovako ce pobjediti
Nekad se noc pred titulilu ne spava, nervoza, nesanica....a sad se gledaju serije na tvu i ceka se nova titula za manje od 24h. Navika je cudo.
Al evo da ne zvuci da smo potpuno nezainteresovani, jel igrao ko od pretendenata vcr, lazio, atalanta?
- akisarajevo92
- Kontakt:
sve se vise prica da ce Parmu preuzeti (tj. 51% dionica) jedan od najbogatijih ljudi na svijetu koji je zeli vratiti u vrh evropskog fudbala, cak i DiMarzio izvjestava o tome
Don't believe the hype.
-
ANamelessGhoul
- Kontakt:
Koji **** postoji VAR **** ? Kakav je ovo penal za Veronu bokte
Hocel Lazio opet biti prelaz hmmm
Ciro jos dva gola da stigne lewata, nema sumnje da ce lazio dobit penal u zadnja dva kola 
17 penal za Lazio ako se ne varam
Nešto se mora raditi definitivno, ali sumnjam.
Nešto se mora raditi definitivno, ali sumnjam.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
penal za veronu je, bar nama gledaocima, krajnje diskutabilan, jer se ne vidi najbolje, a i generalno znamo da su arbitri u italiji losi, tako da im ne mogu povjerovati da su donijeli ispravnu odluku
s druge strane, penal za lazio je cist kao suza, tek kasnije sam primijetio igranje rukom, kad je fokus bio na tome, u prvi mah sam vidio prekrsaj kad je lazovic udario immobilea koljenom, dakle lazovic je napravio dva prekrsaja, tako sto je udario immobilea i igrao rukom
s druge strane, penal za lazio je cist kao suza, tek kasnije sam primijetio igranje rukom, kad je fokus bio na tome, u prvi mah sam vidio prekrsaj kad je lazovic udario immobilea koljenom, dakle lazovic je napravio dva prekrsaja, tako sto je udario immobilea i igrao rukom
-
ANamelessGhoul
- Kontakt:
Zapeo lik iz Verone sam sebi i penal nit je gledo nit istaChinaglia je napisao/la: ↑26 jul 2020, 20:31penal za veronu je, bar nama gledaocima, krajnje diskutabilan, jer se ne vidi najbolje, a i generalno znamo da su arbitri u italiji losi, tako da im ne mogu povjerovati da su donijeli ispravnu odluku
Pellegriniu je najmanje slomljen nos ovdje, brutalan udarac.
Roma ne uči na greškama, identičan gol primiše od Intera iz kornera.
E vidi penala

I naravno neće ga poništiti.
Roma ne uči na greškama, identičan gol primiše od Intera iz kornera.
E vidi penala
I naravno neće ga poništiti.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Kakav smijesan penal za Romu...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
immobile zabio 100-ti gol za lazio u serie a :tokralju:
- Fantasista
- Kontakt:
Penal za Romu
Gasi ligu!
Gasi ligu!
Ja penala za Romu hahaha. Pa Italijanske sudije su fakat ocajne. Bilo bi nezasluzeno da nismo dobili al ovaj penal je smjesan.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
- Goalgetter
- Kontakt:
Kakav je ovo penal
Dzeko vec opucao loptu, i onda golman ga pokupio.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.