Ma super je to, kad tu jos dodje Kapetan, plus ovaj Klaric. uz ostale igrace odigrati cemo sezonu bez brige i to me najvise raduje, da smo ostali stabilni, jer dosta klubova prolazi kroz krize zbog ove situacije.HeliosIzDomzala je napisao/la: ↑18 jul 2020, 21:47STRIKAdenimb je napisao/la: ↑18 jul 2020, 21:43Sta je igrao Hukara danas, ko je bio na defanzivnom veznom? moze li neko napraviti formaciju kako je to izgledalo, zao mi nisam mogao od posla otici na utakmicu a vise sam se izgubio u tim imenima kako je ova korona unitila sve.
Ekipa je inace za gornji dio tabele, pitanje je samo kako ce to Remetic posloziti, i kako ce to funkcionisati.
Realno nista vise nam ni ne treba trenutno, da nam je vise rijesiti to pitanje stadiona rodio bi se jbt, ovo mi isto kao da gledam KK Gradinu nekad '99-te uvijek puna dvorana, odlicna ekipa ali ne ispunjava uslove za prvu ligu tada i jbg.
KURDIC(rb) HUKARA VULIC DELIĆ (lb)
MEHIC (dm)
DIZDAREVIĆ ŠKRIJELJ DELIC K. BIBIC
MAHMUT
Ovako nekako..
A realno momci su poslije cijele polusezone koju su pauzirali poceli da treniraju prije 15-tak dana, ici ce forma gore svakako.