FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Makelelea vracamo iz penzije, kakav Anel 

Jah eto mi krivi... Ko kaze? Anel ili neko njegov?GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑26 jul 2020, 21:58Mi smo krivi...ne bi me cudilo ako nekog njegovog jarana kontaktiramo, da ce mu Anel preporuciti da ne dolazi kod ni pod razno
Treba Adukora vratit' 

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Mozda nam krilo dolazi umjesto Hadzica, al ono bas jako krilo kakvog nemamo u ekipi....
Ljudi moji bilo je lijepo sa Vama, lijepo smo muhabetili, ali izgleda da je vrijeme da se polako opraštamo

,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO

Pomeni jos i onog drugog Susica i da se halalimo

Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
Evo jedna za kraj.
Nadam se da će doći bilo koji špic

Nadam se da će doći bilo koji špic

SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Jesmo li mi sigurni da smo zimus potpisali Tinu Sušića ?
Da nije fatamorgana, možda samo umišljamo da je povrijeđen, možda nas je odbio komi ovi do sad
Da nije fatamorgana, možda samo umišljamo da je povrijeđen, možda nas je odbio komi ovi do sad

- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Bilo i proslo...Njemu se ionako nije dolazilo kod nas
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Odlicno jos bolje nek ide tamo gdje zeliGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑26 jul 2020, 22:21Bilo i proslo...Njemu se ionako nije dolazilo kod nas
Nije tacno. Itekako mu se dolazilo kod nas.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑26 jul 2020, 22:21Bilo i proslo...Njemu se ionako nije dolazilo kod nas
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Ima Djokanović, ništa slabiji. Samo što Anel , ima ime.
Pretpostavljam bio skup.Pantelija je napisao/la: ↑26 jul 2020, 22:22Nije tacno. Itekako mu se dolazilo kod nas.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑26 jul 2020, 22:21Bilo i proslo...Njemu se ionako nije dolazilo kod nas
Joj kako pogađam igrače koje neće doć, samo kažem da mu se nadam i posao završen 

SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
- hordasDoboj
- Kontakt:
Ima iskustvo igranja u Evropi i to je veoma važno ako se bude ganjao neki iskorak.
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
A sta sje razlog onda? Cisto sumnjam da bi se Emir odrekao njega tako lako da nema nekog jokera u rukavuPantelija je napisao/la: ↑26 jul 2020, 22:22Nije tacno. Itekako mu se dolazilo kod nas.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑26 jul 2020, 22:21Bilo i proslo...Njemu se ionako nije dolazilo kod nas
Ono sto je trazio nije skupo uopste. Daleko od skupog. Rekao bih nivo oremusove plate... A znamo koja je igracka razlika izmedju njih.
Moguce da je trazio se nacin da ga iskljucimo iz pregovora jer smo drugog boljeg nasli ali...
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
A jest ku.ac Panto..pogotovo sad i radi zenePantelija je napisao/la: ↑26 jul 2020, 22:22Nije tacno. Itekako mu se dolazilo kod nas.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑26 jul 2020, 22:21Bilo i proslo...Njemu se ionako nije dolazilo kod nas
Moze bolju lovu dobiti u Austriji(bolju ili istu), a barem je tu sa zenom koja ce se poroditi svaki cas
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Ili je on našao klub koji mu nudi više
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, rimljanin90 i 34 gosta.