Sportsko znanje
Moderator/ica: insider
- CollegeGunner
- Kontakt:
Re: Sportsko znanje

Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.
........................................With Wenger until the end...........................................
........................................With Wenger until the end...........................................
Pat RiceCollegeGunner je napisao/la:
![]()
![]()
You are someone else I am still right here
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
evo jedna za tebeBernardBarnjak je napisao/la:@fera.
na svako si odgovorio! moram neci nesto teze
i za druge ako hoce odgovarati.

Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Jel ovo onaj smrdljivi Randy Orton ?
Joj samo da stignem na red imam pitanje necete odgovoriti nikad na njega
hahahaha ma sta ti jeSamo F.K.S !! je napisao/la:Jel ovo onaj smrdljivi Randy Orton ?
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Moze neka pomoc prijatelju da odgovorim sto prije spremio sam pitanje samo takvofera je napisao/la:hahahaha ma sta ti jeSamo F.K.S !! je napisao/la:Jel ovo onaj smrdljivi Randy Orton ?
Joj samo da stignem na red imam pitanje necete odgovoriti nikad na njegaovaj je pravi borac nije fake.
- legenda reala
- Kontakt:
randy couture
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
ee jbm jest' da ne pratim redovno K1 ali čini mi se da sam gledao ovu zvijer mislim da je iz brazila ali ne mogu se sjetiti imenaSamo F.K.S !! je napisao/la:Moze neka pomoc prijatelju da odgovorim sto prije spremio sam pitanje samo takvofera je napisao/la:hahahaha ma sta ti jeSamo F.K.S !! je napisao/la:Jel ovo onaj smrdljivi Randy Orton ?
Joj samo da stignem na red imam pitanje necete odgovoriti nikad na njegaovaj je pravi borac nije fake.
Zadnja izmjena: brazzo, dana/u 09 dec 2010, 00:48, ukupno mijenjano 1 put.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
ufc boracSamo F.K.S !! je napisao/la:Moze neka pomoc prijatelju da odgovorim sto prije spremio sam pitanje samo takvofera je napisao/la:hahahaha ma sta ti jeSamo F.K.S !! je napisao/la:Jel ovo onaj smrdljivi Randy Orton ?
hrvatima dobro poznat
nije ni randy
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
Ovo je onaj Poljak,ne znam napisat bas 100% tacno,al mislim da se zove Kristof Sosecyki,tako nekakofera je napisao/la:evo jedna za tebeBernardBarnjak je napisao/la:@fera.
P.S. Randy Orton najaci
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Krzysztof Soszynski
Mogul sad ja ?
Mogul sad ja ?
Krzysztof Soszynski The Polish ExperimentDylan Dog je napisao/la:Ovo je onaj Poljak,ne znam napisat bas 100% tacno,al mislim da se zove Kristof Sosecyki,tako nekakofera je napisao/la:evo jedna za tebeBernardBarnjak je napisao/la:@fera.
![]()
P.S. Randy Orton najaci
bravo, nadam se da je pomoglo ovo za hrvate sto sam hint dao jer "izbacio" je reljica iz ufc-a
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Posto sam dao tacan odgovor evo jedno pitanje cuo sam nedavno na jednom intervjuu za ovog igraca da kad je mali bio jedan prijatelj mu je donio kostobrane adidas koje nosi svaku utakmicu znaci jedne te iste kostobrane nosi eh sad koji je to igrac evo pomoc nije iz evrope
valjda sam ja dao tacan odgovor prijeSamo F.K.S !! je napisao/la:Posto sam dao tacan odgovor evo jedno pitanje cuo sam nedavno na jednom intervjuu za ovog igraca da kad je mali bio jedan prijatelj mu je donio kostobrane adidas koje nosi svaku utakmicu znaci jedne te iste kostobrane nosi eh sad koji je to igrac evo pomoc nije iz evrope
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
beckham mozda
sto se mene tice jesiDylan Dog je napisao/la:valjda sam ja dao tacan odgovor prijeSamo F.K.S !! je napisao/la:Posto sam dao tacan odgovor evo jedno pitanje cuo sam nedavno na jednom intervjuu za ovog igraca da kad je mali bio jedan prijatelj mu je donio kostobrane adidas koje nosi svaku utakmicu znaci jedne te iste kostobrane nosi eh sad koji je to igrac evo pomoc nije iz evrope
nije bitno sto nisi znao kako se pise prvi si znao ko je u pitanju
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
E dobro onda,od mene jedno lagano:sto se mene tice jesi
nije bitno sto nisi znao kako se pise prvi si znao ko je u pitanju
Ko je bio 1. strijelac Ruske lige ove tek zavrsene sezone
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Nen0body je napisao/la:beckham mozda
Welliton i evo 2 puta tacno odgovaram na pitanje
Ajd vise kad si navalioSamo F.K.S !! je napisao/la:Nen0body je napisao/la:beckham mozda
Welliton i evo 2 puta tacno odgovaram na pitanje
DrogbaDylan Dog je napisao/la:valjda sam ja dao tacan odgovor prijeSamo F.K.S !! je napisao/la:Posto sam dao tacan odgovor evo jedno pitanje cuo sam nedavno na jednom intervjuu za ovog igraca da kad je mali bio jedan prijatelj mu je donio kostobrane adidas koje nosi svaku utakmicu znaci jedne te iste kostobrane nosi eh sad koji je to igrac evo pomoc nije iz evrope
It was turned around so that right looked wrong
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.