FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- muhamedhulk
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Prosjecni igrac sa ino iskustvom u BiH ima platu 5-10 k KM.
Anel je igrac koji je igrao na SP, za reprezentaciju i u ligama jacim od nasih - austrijska i madjarska. Covjek bi prekucao nasu ligu kao i Jajalo. Kao da je to nesto tesko..
Ako je otpao, nek je. Nece Klub propasti zbog toga, ali kad krenu price sto je propao i nekakva pravdanja..za i protiv. Ciste spekulacije. I ja to moram citati. Jos se onda prikaci par ovih sarkasticnih..sta je previse, previse je. Jbt moro bih pola likova na ignore staviti...
Anel je igrac koji je igrao na SP, za reprezentaciju i u ligama jacim od nasih - austrijska i madjarska. Covjek bi prekucao nasu ligu kao i Jajalo. Kao da je to nesto tesko..
Ako je otpao, nek je. Nece Klub propasti zbog toga, ali kad krenu price sto je propao i nekakva pravdanja..za i protiv. Ciste spekulacije. I ja to moram citati. Jos se onda prikaci par ovih sarkasticnih..sta je previse, previse je. Jbt moro bih pola likova na ignore staviti...
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Ovi sto pisu da cemo svrsavat ko na x video.com radi nekog igraca a nesmiju da kazu koje radi izvora i propadanja angazmana to su u vecinom supljaci i zajebavaju se ljudi. Duskajurisic njegove postove opis igraca igra o datijima utakmici stvari koje on zapaza su stvari koje ja skoro nikad ne primjetim, al ni njemu ni svrakinom ni kanatincu ni gospodi ni nikome nevjerujem za pojacanja za cifre koje sta pod piso ni kolka je osteta koliko je naplatio klauzule al **** ISKRENO dragomi cut kad je nesto fino a kad je bas fino onda se cuna digne i pocne nabijat sve od zelje do zvezde na nju, ono probacim izmedzu parmaka i kazem haj sergijci prvi pa onda ustase iz sb pa svinjski i tako redom, al netreba se zalijecat.
Sto se tice anela on nije meni neki igrac nit mislim da bi nas nesto ojaco vise od oremusa i susica znaci nesto malo iznad prosjeka i to je to pa ako cemo davat neke mega pare za igraca to treba dat za spica koji ce da ubija ove levatine od 2 m visine i 130 kg stopere sto igraju po pl bh, pa fakticki sa spicom tipa benko sa 28 godina i netreba ti vezni red njega jasu 3ca i onda ovoj djeci iz akademije dat sansu da igraju i ako useru za koji go Benko ce to i znat popravit.
Pa suncokret je bolje igro u reprezentaci nego anel dulja takode i to samo 15 dana kad su dobili ciste papire kod na. Pa dulja igra po francuskoj ligi kod nas bio malo iznad prosjeka..
Dzurica dovest ok dok je bio ozljeden al samo spic ako ista valja moze da bira gdje do 31-32 svi ostali igraci ako neigra u 2 ligi njemacke mozes ga popisat
Sto se tice anela on nije meni neki igrac nit mislim da bi nas nesto ojaco vise od oremusa i susica znaci nesto malo iznad prosjeka i to je to pa ako cemo davat neke mega pare za igraca to treba dat za spica koji ce da ubija ove levatine od 2 m visine i 130 kg stopere sto igraju po pl bh, pa fakticki sa spicom tipa benko sa 28 godina i netreba ti vezni red njega jasu 3ca i onda ovoj djeci iz akademije dat sansu da igraju i ako useru za koji go Benko ce to i znat popravit.
Pa suncokret je bolje igro u reprezentaci nego anel dulja takode i to samo 15 dana kad su dobili ciste papire kod na. Pa dulja igra po francuskoj ligi kod nas bio malo iznad prosjeka..
Dzurica dovest ok dok je bio ozljeden al samo spic ako ista valja moze da bira gdje do 31-32 svi ostali igraci ako neigra u 2 ligi njemacke mozes ga popisat
Zadnja izmjena: Pitar6785, dana/u 27 jul 2020, 06:15, ukupno mijenjano 1 put.
Simpaticno je meni licati to dolazi ovaj dolazi onaj u tome i jest čar prelaznog roka, al neki likovi baš pretjeraše....

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Ja sam samo stavio hmmmmm pored matere
Nista drugo

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
DE insajderi, odgovorite ovom Mlaci, da ne mlati bezveze objavama.Da li se Irfan Hadžić vraća u Premijer ligu?
Nije želio potvrditi, ali ni demantovati
Bh. napadač Irfan Hadžić navodno bi se mogao vratiti u Premijer ligu naše zemlje.
27.07.20. 08:10
S. Mlaćo
Je.bo te Fatos kad bi Hadzica ovog doveli to bi bio slag na tortu

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Svakako ga povezuje sa Zrinjskim, mi nismo pomenuti ni u kojem kontekstu.
- ElCartel11
- Kontakt:
UltraSA je napisao/la: ↑27 jul 2020, 01:52Kad ono zajebava se kao i uvijekElCartel11 je napisao/la: ↑27 jul 2020, 00:33Au brate ja mislio ti se zajebavas kao i uvijek kad ono...AlfredNobel je napisao/la: ↑27 jul 2020, 00:00Samo ću reći da Hadžiji treba dići spomenik ako ovo finalizira. Jedva čekam..![]()
![]()
![]()
![]()

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
Gledam pregled programa za ovu sedmicu nema nikakve najave za prijenos nase lige na arenama. Cz i Partizan ima najava prijenosa za subotu.
Zadnja izmjena: bordobijeli, dana/u 27 jul 2020, 10:05, ukupno mijenjano 1 put.
Kad se nama vraca nas Hebib....to je nase velikoooo pojacanje 

Nije savez jos termine utakmica ni izbacio.bordobijeli je napisao/la: ↑27 jul 2020, 10:05Gledam pregled programa za ovu sedmicu nema nikakve najave za prijenos nase lige na arenama. Cz i Partizan ima najava prijenosa za subotu.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Mogli bi oni to i odgoditimiky_hz je napisao/la: ↑27 jul 2020, 10:08Nije savez jos termine utakmica ni izbacio.bordobijeli je napisao/la: ↑27 jul 2020, 10:05Gledam pregled programa za ovu sedmicu nema nikakve najave za prijenos nase lige na arenama. Cz i Partizan ima najava prijenosa za subotu.

Mislim da je rok do 4dana ranije da se odredi satnica, sudije, mjesto odigravanja utakmice...bordobijeli je napisao/la: ↑27 jul 2020, 10:12Mogli bi oni to i odgoditimiky_hz je napisao/la: ↑27 jul 2020, 10:08Nije savez jos termine utakmica ni izbacio.bordobijeli je napisao/la: ↑27 jul 2020, 10:05Gledam pregled programa za ovu sedmicu nema nikakve najave za prijenos nase lige na arenama. Cz i Partizan ima najava prijenosa za subotu.![]()
![]()
Nismo mi jos blizu Evrope da su utakmice sa satnicom vec unaprijed određene...
Ne znam sto se cudite ovim stvarima...
NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!
Ma ja nema Sarajeva na areni u prvih 6 kola,al zato ima Borca u 5 kola prenos.
Hocel jos neko raditi prenose nije ovo uredu,kad je bio BH telcom bilo je na moja tv,na bht i na areni prenosi
Hocel jos neko raditi prenose nije ovo uredu,kad je bio BH telcom bilo je na moja tv,na bht i na areni prenosi
-
- Kontakt:
Polako

Mislim da je ovo samo za ASBiH, a i srpske bi trebale nešto raditi

-
- Kontakt:
Ovo garant neka greška, Sarajeva nema ni jednom, u Areninim prenosima u augustu.Pa ko ce nas onda prenositi 

Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, haris004, keli i 61 gost.