Mislim da je to to sto se tice arene, mozda neka druga televizija bude prenosila druge utakmice.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Nema prenosa, nema para, nema dovodzenja, nema nista udbasi...
Oni bi trebali za početak uzeti derbi utakmice + najgledanije klubove. Savezu je u interesu da sve budu u prijenosu pa se tako ne trebamo brinutiHistoricar je napisao/la: ↑27 jul 2020, 11:02Ovo garant neka greška, Sarajeva nema ni jednom, u Areninim prenosima u augustu.Pa ko ce nas onda prenositi![]()

-
- Kontakt:
Nadam se da ce neko prenositi i nase utakmice. Meni je odgovoralo kad je moja tv prenosila moglo se sve gledati nije kvalitet prijenosa al moglo se gledati sva utakmica. Prije 20 tak dana sam pisao da bi mogli ostati kratki rukava sto se tice prijenosa, prozvaše me balijom i uposlenikom BH Telecoma.
Sjebavanje je pocelo 

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Motaj kablove.... ugasi sve
Kako se od muhe pravi magarac

Kako se od muhe pravi magarac

Mrzim ovaj mentalitet "ugrozenosti" i kukanje dok se jos nista nije ni desilo.
Hebala vas Moja TV i oni amaterski prijenosi.
Hebala vas Moja TV i oni amaterski prijenosi.
-
- Kontakt:
Ako ne bude prijenosa na areni, mozda bi bordo tv mogla to odraditi pa bar preko linka da mozemo gledati.
- RajaBa1983
- Kontakt:
"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
Dok je Telecom bio sponzor to nije bilo moguće. Ništa još nije gotovobordobijeli je napisao/la: ↑27 jul 2020, 11:12Ako ne bude prijenosa na areni, mozda bi bordo tv mogla to odraditi pa bar preko linka da mozemo gledati.

-
- Kontakt:
Desilo se da ce arena prenositi ove utakmice sto su objavili, a ostalo je upitno hoce li neka televizija biti zainteresovana da prenosi neke druge utakmice.
Zadnja izmjena: bordobijeli, dana/u 27 jul 2020, 11:18, ukupno mijenjano 1 put.
- Burberry46
- Kontakt:
Nidje veze da sampiona drzave ne prenose
Treba sacekati konacan spisak prenosa
Treba sacekati konacan spisak prenosa
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Ma dođi na volej

Ma sta ces, napatio se u ove tri godine... A valja jos patiti godinama aBd

- ElCartel11
- Kontakt:
Evo ponedjeljak sto napisa duska pocelo sjebavanje nacije 

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Ali ali bit će specijalne emisijeeee kme kme. Sve to u HD rezoluciji... Nagledat ćemo se borca i banja luke u HD-u koliko hoćeš. Samo nek nije bh telecom, oni su uhljebi.
JURIŠ
Ma odma nacionalizam treba baciti... Uzmite da vas neko predstavlja u javnosti, pa opletite kako su srbi dobili da bi Borac prenosili....
Niko sekunde jedne yebene nije realan...
Naš prvi iole derbi je tek 29.8...
Uzmi od ovih 5 kola što će biti igrano u Augustu, pa pogledajte jesu li ovo derbi utakmice na prenosu na AS ili ne... Uzet cemo proslu godinu i stanje na tabeli...
Samo ba serette ko kakve tetke...
100 puta se reklo da nece samo Arena tv prenositi, al jok... ono bi samo da sere i sere i sere...
Gori smo mi koji se upalimo na ovo jos od strane djecurlije koja ne zna 2+2 sabrati...
Niko sekunde jedne yebene nije realan...
Naš prvi iole derbi je tek 29.8...
Uzmi od ovih 5 kola što će biti igrano u Augustu, pa pogledajte jesu li ovo derbi utakmice na prenosu na AS ili ne... Uzet cemo proslu godinu i stanje na tabeli...
Samo ba serette ko kakve tetke...
100 puta se reklo da nece samo Arena tv prenositi, al jok... ono bi samo da sere i sere i sere...
Gori smo mi koji se upalimo na ovo jos od strane djecurlije koja ne zna 2+2 sabrati...
Bolje i amaterski prenos nego nikakav, kad već ne možemo ići na utakmice.
ISTINA ZA VEDRANA!
-
- Kontakt:
bordobijeli je napisao/la: ↑27 jul 2020, 11:06Nadam se da ce neko prenositi i nase utakmice. Meni je odgovoralo kad je moja tv prenosila moglo se sve gledati nije kvalitet prijenosa al moglo se gledati sva utakmica. Prije 20 tak dana sam pisao da bi mogli ostati kratki rukava sto se tice prijenosa, prozvaše me balijom i uposlenikom BH Telecoma.
Hadzija daj nam Tomica, evo ga slobodan...
Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, atomskaNavika, haris004, keli i 62 gosta.