Utakmice klubova iz BiH na TV-u
Re: Utakmice klubova iz BiH na TV-u
Al nas ispostovase, pa nijedne hahah
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
Ovo me iznenadjuje, npr nema Sarajeva ni jednom u prvih 6 kola na AS1?tm01hzne je napisao/la: ↑27 jul 2020, 11:01Ovo se odnosi vjerojatno samo na ASBiH. Nije isključeno da još neke idu na AS 2-4, a sigurno će ih raditi i neko drugiMostarwolf1981 je napisao/la: ↑27 jul 2020, 10:54Za sada je poznato koji će biti susreti biti u direktnom prijenosu na Areni Sport u prvih šest kola.
01.08. FK Borac – FK Mladost, FK Željeznicar – FK Velež
08.08. FK Velež – HŠK Zrinjski
12.08. FK Željezničar – FK Borac, NK Široki Brijeg – FK Velež
15.08. FK Borac – HŠK Zrinjski
22.08. NK Široki Brijeg – FK Borac
29.08. FK Željeznicar – HŠK Zrinjski![]()
Nema mi nikakve logike ovo...
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Ova mržnja prema Olimpiku prevazilazi sve granice!
Eto vam srpski emtel!!!
Eto vam srpski emtel!!!

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Valjda su prvo odabrali derbi mečeve pa će onda ostalo popunjavatiirfo je napisao/la: ↑27 jul 2020, 11:02Ovo me iznenadjuje, npr nema Sarajeva ni jednom u prvih 6 kola na AS1?tm01hzne je napisao/la: ↑27 jul 2020, 11:01Ovo se odnosi vjerojatno samo na ASBiH. Nije isključeno da još neke idu na AS 2-4, a sigurno će ih raditi i neko drugiMostarwolf1981 je napisao/la: ↑27 jul 2020, 10:54Za sada je poznato koji će biti susreti biti u direktnom prijenosu na Areni Sport u prvih šest kola.
01.08. FK Borac – FK Mladost, FK Željeznicar – FK Velež
08.08. FK Velež – HŠK Zrinjski
12.08. FK Željezničar – FK Borac, NK Široki Brijeg – FK Velež
15.08. FK Borac – HŠK Zrinjski
22.08. NK Široki Brijeg – FK Borac
29.08. FK Željeznicar – HŠK Zrinjski![]()
Nema mi nikakve logike ovo...
Al bi bilo dobro da MojaTv uzme sve prenose pitara ponovo 

Ne mozes ni vidjet kad zamutite na 360p

- kontrasviju
- Kontakt:
Ma nije ovo konačni spisak, ovo su vjerovatno utakmice koje će biti na Areni BH. Bit će sigurno još barem jedna utakmica po kolu na nekoj od ostalih Arena, isto tako moguće je da neka druga televizija prenosi jednu utakmicu po kolu.
1921
Bogat i raznovrstan raspored.
Mogli su dodati Sarajevo- Velez u petom kolu, ali haj dobro.
Da je ostao bht, gledali bi svako koli olimpik, krupu , radnik i mladost.
Kad se to ima na umu, nema im se sta prigovoriti.
Mogli su dodati Sarajevo- Velez u petom kolu, ali haj dobro.
Da je ostao bht, gledali bi svako koli olimpik, krupu , radnik i mladost.
Kad se to ima na umu, nema im se sta prigovoriti.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
-
- Kontakt:
Sta je sa ostalim arenama? Ovo je valjda samo arenasport1?
a moze se i zaboraviti da ce mtel najvecim konkurentima prodati ostatak tekmi tj mojojtv nisu ludi da pucaju sebi u nogu da bhtelecom na njihovim pravima zaradjuje bice sigurno jos tekmi na ostalim arenama ovo je samo na kecu
Nije bilo ni ocekivano da ce sve utakmice ici na Areni.To ce se raspodjeliti vjerovatno drugim kanalima(ako bude ponuda) pa evo i Srbi pocinju za vikend i normalno prenose samo utakmice Zvezde i Partizana.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
S obzirom na to da je ostalo jako malo do početka Premijer lige očekuje se da će neke stvari biti rješavane u hodu, te da neće biti sve onako kako slovi po slovu ugovora u obavezama između klubova Premijer lige i sponzora.
al i ako bi dobio neko drugi paket tekmi to bi bilo ala krupa mladost, sloboda radnik itd itd ove sve jace ostaju pri mtelu i areni jer nisu ludi da zlatne koke daju bhtelecomu il nekom drugom da neko drugi na njihovim pravima uzima lovu dodatnu
- ZaNjuBoriSe
- Kontakt:
Pa nece Arena narodima balkana prikazivati utakmice sa kojekakvih livada. Prenose samo najatraktivnije utakmice, uz nornalno Borac u fokusu, ipak su nam sponzori i isti narod 
Ono sa mojom tv je bilo katastrofa, ovo sad vec lici na pokrivenost srpske i hrv lige.

Ono sa mojom tv je bilo katastrofa, ovo sad vec lici na pokrivenost srpske i hrv lige.
Kad sam bio mali,
Poklone mi slali...
Poklone mi slali...
Biće još prenosa.
Biće još medija koja ći prenositi.
Biće još medija koja ći prenositi.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
-
- Kontakt:
**** ti borac mamu i picku, sta je ovdje bolje? Uzeli su prava od bh telecoma koje je prenosio sve utakmice da bi prenosili dvije utakmice po kolu, jedna od te dvije mrtvi borac, ko ga ovdje najvise popusio? Pa naravno mi, bosnjaci, ako ce drugi ,vico **** ti nanu umrlu
- ZaNjuBoriSe
- Kontakt:
Bolje je sto cu Borac gledati u HDu.zeljovac21 je napisao/la: ↑27 jul 2020, 12:10**** ti borac mamu i picku, sta je ovdje bolje? Uzeli su prava od bh telecoma koje je prenosio sve utakmice da bi prenosili dvije utakmice po kolu, jedna od te dvije mrtvi borac, ko ga ovdje najvise popusio? Pa naravno mi, bosnjaci, ako ce drugi ,vico **** ti nanu umrlu
A ti se dovijaj po strimovima, live prenosima na FBu i sl. kao mi zadnje 3 sezone. Hvala, dovidjenja.
Kad sam bio mali,
Poklone mi slali...
Poklone mi slali...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.