Samo ću reći da se ne trebamo brinuti

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Hoces li ti napisati da si debil svaki put kada ne bude prenosa?
Debilno je postaviti glupo pitanje
Ne seri mozes reci onom ko te to naucio.ShofaII je napisao/la: ↑27 jul 2020, 12:15Hajd ne seri majke ti, eto Arena upravlja savezom i odredjuje kakva ce liga biti.
Ti si jedan od onih koji potenciraju nacionalizam. Niko ovdje ne prica o teorijama zavjere osim vas koji se veselite sto nije Telekom.
Boli me klinac ko prenosi hocu da gledam prenos svog kluba iz Bijeljine, Banjaluke, sirokog... Meni ne treba prenos sa Koseva.
Dok su bile na tom bh telekomu većina nas nije moglo pogledati nijednu utakmicu pa bi sad i nekoliko utakmic bilo pomak.ShofaII je napisao/la: ↑27 jul 2020, 12:15Hajd ne seri majke ti, eto Arena upravlja savezom i odredjuje kakva ce liga biti.
Ti si jedan od onih koji potenciraju nacionalizam. Niko ovdje ne prica o teorijama zavjere osim vas koji se veselite sto nije Telekom.
Boli me klinac ko prenosi hocu da gledam prenos svog kluba iz Bijeljine, Banjaluke, sirokog... Meni ne treba prenos sa Koseva.
Pa nije daleko od istine. Mtel je iz rs, glavni sponzor Borca, Vico ide za predsjednika NS BIH,htio ko priznati ili ne prioritet mu je Borac i BL. Sto je bolja utakmica Borac -mladost dk od Krupa - Sarajevo ??
Nije u Turskoj ??
Jbg ja sam sebi platio mojawebbtv i svaku sam mogao gledati. Jaran mi je na kodiu nastimao sebi. Znaci bilo je opcija. Al svejedno bitno je da bude prenos pa cemo se snaci a ne da ne bude nikako.TarpiTarpi je napisao/la: ↑27 jul 2020, 12:20Dok su bile na tom bh telekomu većina nas nije moglo pogledati nijednu utakmicu pa bi sad i nekoliko utakmica bilo pomak.ShofaII je napisao/la: ↑27 jul 2020, 12:15Hajd ne seri majke ti, eto Arena upravlja savezom i odredjuje kakva ce liga biti.
Trenutno korisnika/ca: kogmagie46, skoJaa i 41 gost.