FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Lecler
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Lecler » 27 jul 2020, 12:34

Evander je napisao/la:
27 jul 2020, 12:25
Lecler je napisao/la:
27 jul 2020, 12:24
Jest glup ovaj evander
Hoces broj telefona, pa da provjeris koliko sam glup mamlaze?

Ima li ista bezobraznije od ogranicenog inasana, koji ce nametati svoje debilno razmisljanje, a ne vidi dalje od nosa?
HAHA
ISTINA ZA VEDRANA!

alacious
Kontakt:

Post Postao/la alacious » 27 jul 2020, 12:35

bordobijeli je napisao/la:
27 jul 2020, 12:30
belosevic28 je napisao/la:
27 jul 2020, 12:22
Tomislav Tomic hmm
Nije u Turskoj ??
Cinim se da negdje procita da je potpisao za neke Turke
To je Blagojević, ćelo kao i Tomić pa si ih pomiješao vjerovatno :mrgreen:

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 27 jul 2020, 12:37

Tomic ima manu sto je igrao za Strumfove (mada plus mu je sto ih je zahebao), a sto se igrackih kvaliteta tice, bio bi pojacanje itekako.

Ali suplja, nema potrebe ga uopste pominjati na ovoj temi.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 27 jul 2020, 12:38

alacious je napisao/la:
27 jul 2020, 12:35
27 jul 2020, 12:30
Tomislav Tomic hmm
Nije u Turskoj ??
Cinim se da negdje procita da je potpisao za neke Turke
To je Blagojević, ćelo kao i Tomić pa si ih pomiješao vjerovatno :mrgreen:
Vjerovatno :D ista su pozicija i kod komšija bili,tako da sam zamjenio ih.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 27 jul 2020, 12:43

Tomislav Tomic hmm
Moras se zakasljat, ovako KHMM, KHMM
Haver ! je napisao/la:
27 jul 2020, 11:50
Da smo potpisali Fatosa i Hadžića prenosili bi nas kmeee
Hahaha :lol: :thumbup:

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 27 jul 2020, 12:44

Je l vas stid debili sto jedva docekate nesto negativno a cak nije ni zvanicno da mozete popljuvat. Nema negative ko prije pa sad morate cekat dosta vremena da iste sekunde se istresete dok ne skontate da niste u pravu.

**** vas i BH TElecom vise i vas mentalni sklop. Vi ste oni sto vam je bolje i za 400 ROĐO nego nikako.
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 27 jul 2020, 12:47

Pa bolje je 400 rođo nego nista
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 27 jul 2020, 12:47

Treba opet ponoviti....

DERBI KOLA sto je isao na BHT TELEVIZIJI i ovaj DERBI KOLA sto ide na ARENASPORT su potpuno drugaciji i nemaju veze s vezom.

Dakle, derbi kola npr dok je BHT prenosi je bio Radnik Tuzla City, dok ovde na Areni je Zrinjski Zeljo, itd...

Sad vas molim da polako odete na rezulatati.com, pa vas opet molim da udjete i pogledate nas raspored i pogledate da li mi imamo na pocetku i jednu derbi utakmicu?

BH telecom pomutio pamet pojedincima sa ovim derbi kola :lol: :lol:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 27 jul 2020, 12:49

Polaki momci, bit će prijenos
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 27 jul 2020, 12:52

revolt je napisao/la:
27 jul 2020, 11:58
A da se malo smirite. Jos nista nije zvanicno. Ja imam info da cemo biti prenoseni. Tj. da je jedna druga TV kuca otkupila sve nase utakmice ;)
Polahko jos nije izaslo nista zvanicno tako da, opustite se.
Ako nas niko ne bude prenosio bice onda na BordoTV ;)
Treba reci da je to mozda FACE TV.
Jer povratak Marijana nije bezveze, sudeći po njegovom gostovanju kod Senada i kad su rekli da imaju neki plan... Ja sam odmah pomislio da bi oni mogli preuzeti jedan dio posla, sto nije nemoguce...

Face tv je dosta pracena i imaju signale po citavom svijetu.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 27 jul 2020, 12:55

Da remiziramo, Mtel je uletio 15 miliona, samo da bi Borac pogurao, na ustrb FK Sarajeva.
Sve je ovo Dodik zakuhao, hoce da napakosti Bosnjacima.
Trebalo je ostaviti domaci BH Telecom, nebitno sto su poslali znatno manju ponudu, nema veze sto je to firma jedne politicke struje, koja sluzi za izvlacenje para i gdje se niko ko nije clan SDA ne moze zaposliti. Nema veze ni sto kvalitet prenosa je bio katastrofalan i sto vecina drzave nije nikako bio u prilici da gleda utakmice.

tm01hzne
Kontakt:

Post Postao/la tm01hzne » 27 jul 2020, 12:56

Zip je napisao/la:
27 jul 2020, 12:52
revolt je napisao/la:
27 jul 2020, 11:58
A da se malo smirite. Jos nista nije zvanicno. Ja imam info da cemo biti prenoseni. Tj. da je jedna druga TV kuca otkupila sve nase utakmice ;)
Polahko jos nije izaslo nista zvanicno tako da, opustite se.
Ako nas niko ne bude prenosio bice onda na BordoTV ;)
Treba reci da je to mozda FACE TV.
Jer povratak Marijana nije bezveze, sudeći po njegovom gostovanju kod Senada i kad su rekli da imaju neki plan... Ja sam odmah pomislio da bi oni mogli preuzeti jedan dio posla, sto nije nemoguce...

Face tv je dosta pracena i imaju signale po citavom svijetu.
:hmmmmm: :arrow:

Njihova i jeste bila produkcija onih HD utakmica na MojaTV :D

midzuka
Kontakt:

Post Postao/la midzuka » 27 jul 2020, 12:59

Evander je napisao/la:
27 jul 2020, 12:55
Da remiziramo, Mtel je uletio 15 miliona, samo da bi Borac pogurao, na ustrb FK Sarajeva.
Sve je ovo Dodik zakuhao, hoce da napakosti Bosnjacima.
Trebalo je ostaviti domaci BH Telecom, nebitno sto su poslali znatno manju ponudu, nema veze sto je to firma jedne politicke struje, koja sluzi za izvlacenje para i gdje se niko ko nije clan SDA ne moze zaposliti. Nema veze ni sto kvalitet prenosa je bio katastrofalan i sto vecina drzave nije nikako bio u prilici da gleda utakmice.
Da rezimiramo, ovo si ti sve sam izmislio u svojoj glavi. Većinu ovoga niko nije napisao na forumu. Da rezimiramo također ti u svaku temu ukljucujes politiku i onda optužuješ druge. Da rezimiramo također ovdje se digla frka ne zato što neko ovdje preferir više moja tv od arene nego zato što što je sa mojom tv bilo zagarantovano svih 33 prenosa našeg Kluba u toku sezone( što je najbitnije sa svih gostovanja), a sad je pitanje koja će tv kuća, kad, i koliko naših utakmica prenositi.
JURIŠ

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 27 jul 2020, 13:00

Bezveze ser.ete, bolje na Bhtelecomu svako kolo nego na areni svako peto.

Al sumnjam bas da nece biti prenosa nigdje, nabijem ja arenu na tuki, zato part i czv svako kolo u Hd-u, pa ljubiteljima hd snimka toplo preporucujem.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 27 jul 2020, 13:01

feniksptica je napisao/la:
27 jul 2020, 12:44
Je l vas stid debili sto jedva docekate nesto negativno a cak nije ni zvanicno da mozete popljuvat. Nema negative ko prije pa sad morate cekat dosta vremena da iste sekunde se istresete dok ne skontate da niste u pravu.

**** vas i BH TElecom vise i vas mentalni sklop. Vi ste oni sto vam je bolje i za 400 ROĐO nego nikako.
Reci zbog cega se prenosi na areni utakmica
Borac - Mladost Dk a ne Krupa - Sarajevo ???
Po meni je ovo loše po FKS i njegove navijace, jednostavno zapostavljeni smo a prvaci smo i imamo najviše navijaca i trebali smo biti prioritet u prijenosima na areni. Nazalost nema nas u prvi pet kola u prijenosu na areni. Notmalno da je negativno, da se ovo uradi cz i Partizanu nastao bi haos.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 27 jul 2020, 13:02

Nesto nervozni danas hmmmmm :D
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

tm01hzne
Kontakt:

Post Postao/la tm01hzne » 27 jul 2020, 13:03

Dosad je bio dogovor sa Telecomom da sve naše gostujuće tekme moraju na MojaTV :D

Ništa se još zvanično ne zna, a i ko garantuje da je onaj spisak objavljen na portalu tačan i potpun :)

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 27 jul 2020, 13:05

27 jul 2020, 13:01
feniksptica je napisao/la:
27 jul 2020, 12:44

Reci zbog cega se prenosi na areni utakmica
Borac - Mladost Dk a ne Krupa - Sarajevo ???
Po meni je ovo loše po FKS i njegove navijace, jednostavno zapostavljeni smo a prvaci smo i imamo najviše navijaca i trebali smo biti prioritet u prijenosima na areni. Nazalost nema nas u prvi pet kola u prijenosu na areni. Notmalno da je negativno, da se ovo uradi cz i Partizanu nastao bi haos.
A jesi l ti sigurn da je ovo zvanican i konacan spisak prenosa. DA nece bit vise utakmica. Mislim ako imas takvu informaciju izvini, al mislim da nagadjas samo jer jos nije sve zvanicno.
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 27 jul 2020, 13:05

Denchi je napisao/la:
27 jul 2020, 13:02
Nesto nervozni danas hmmmmm :D
Đe neću biti neurozan 4 sedmice čamim čekajući pojačanje u navali
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

Zundo
Kontakt:

Post Postao/la Zundo » 27 jul 2020, 13:05

Irfan Hadžić ovog ljeta bi se mogao vratiti u Premijer ligu BiH, nakon epizode u turskom drugoligašu Akhisarsporu.
Njegov aktuelni klub, za koji je protekle sezone upisao 16 prvenstvenih mečeva i tri gola, spreman je dati odriješene ruke 27-godišnjem napadaču u potrazi za novom sredinom.
Za njegove usluge zaintersovani su u Zrinjskom, mostarskom klubu u kojem je Hadžić proveo mjesec i po dana na startu prošle sezone, ali također ostavio i jako dobar dojam.
No, kako saznajemo, ofanzivac koji je svojevremeno bio na širem spisku reprezentacije BiH zanimljiv je još jednom bh. premijerligašu,tačnije aktuelnom prvaku Sarajevu.
Uskoro bismo trebali saznati za koju opciju se opredijelio Irfan Hadžić, odnosno da li će uopšte karijeru nastaviti u domovini.
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, haris004, keli, OsmanhodzicBuco i 61 gost.