Premijer liga 2019/2020
Re: Premijer liga 2019/2020
Rukometni Savez Crne Gore ce pomoci klubovima zbog korona virusa sa sledecim iznosima
– Prva muška liga (2.500 eura po klubu) – 20.000 eura
– Druga muška liga (1.500 eura po klubu) – 10.500 eura
– Kadetska muška liga (500 eura po klubu) – 4.000 eura
– Pionirska 2004 (500 eura po klubu) – 4.000 eura
– Pionirska 2006 (500 eura po klubu) – 4.500 eura
– Prva ženska liga (2.500 eura po klubu) – 17.500 eura
– Druga ženska liga (1.500 eura po klubu) – 16.500 eura
– Pionirska 2004 (500 eura po klubu) – 2.000 eura
– Pionirska 2006 (500 eura po klubu) – 5.500 eura
Savez koji do neki dan je bio u puno gorem stanju nego nas...Zemlja koja je puno siromasnija nego nase...
Svaki klub ce u cg dobiti po 11 hiljada KM ako posjeduje sve selekcije
Savez koji do neki dan je bio u puno gorem stanju nego nas...Zemlja koja je puno siromasnija nego nase...
Jel istina daje i Husić (RK KONJUH) zavrsijo karijeru s rukometom i ide radit vani isto kao i Daničić.
A zna li se kad je završnica Kupa i gdje se igra?
Mislim tuzla al mejdan otiso u ku***,pa abd Gornji Vakuf kad vrc ne moze gracanica samo nek nije kod srba al kako je i krenulo gornji vakuf postao dom.za srbe
Sasa Puljuzovic u pregovorima sa Borcem
Ne znam koliko je istina ali navodno i penzioner Dejan Uncanin dolazi uz brata u Iskru.
Kad je mogao za Konjuh igrat nastavit će on, još brat tu izganjat će se fina kinta za platu. Bek potreban tako da do 01.08. daj šta ima u ponudi nema izbiranja.
Ma nije problem sto ce igrat on, nego je problem, barem ja tako mislim, sto nam starci uzimaju keš po klubovima, a mladost ide vani trbuhom za kruhom. Bukvalno se politika klubova svela na veterane, a mladi igrači su "neiskusni" te ih klubovi ne vide uopste u planovima. O tome ja pričam, cast Izviđaču i još par klubova, ali je ovo liga staraca. Još gore od svega citajuci ove forume, svi mi "anonimusi" pljujemo po tim mladim igračima, nisu dobri, nisu za ove lige, one, a trebali bi biti podrška u suštini, pa makar i anonimno, jer na njima ovaj divni sport treba da ostane i opstane.
Sve si upravu,ali evo Iskra i gotovo svi ostali klubovi u PL će prije dati ugovor i trpit tog Unčanina nego da su negdje našli nekog momka i da mu daju priliku. I onda tom Unčaninu niko riječ neće reći može igrat kako hoće ,a djeca bi trpila svašta. Loša je organizacija , iskreno najbolje bi bilo kao što se igralo prije 10-12 godina, svaki tim je sa sobom vodio ekipu u19 koji su igrali svoju utakmicu prije prventsvene ,znači juniorska liga uporedo sa PL i možda se napravi nešto. Ovako juniorske lige su loše organizovane i nema tu napretka nikad.Selebriti je napisao/la: ↑27 jul 2020, 13:26Ma nije problem sto ce igrat on, nego je problem, barem ja tako mislim, sto nam starci uzimaju keš po klubovima, a mladost ide vani trbuhom za kruhom. Bukvalno se politika klubova svela na veterane, a mladi igrači su "neiskusni" te ih klubovi ne vide uopste u planovima. O tome ja pričam, cast Izviđaču i još par klubova, ali je ovo liga staraca. Još gore od svega citajuci ove forume, svi mi "anonimusi" pljujemo po tim mladim igračima, nisu dobri, nisu za ove lige, one, a trebali bi biti podrška u suštini, pa makar i anonimno, jer na njima ovaj divni sport treba da ostane i opstane.
Ne znam za vas ali ova trenutna postava Gracanice sto su objabili ne izgleda uopste mocno i zastrasujuce.Jos navode da hoce dovesti jos samo golmana,ekipa u rangu dobojske Sloge iz minule sezone.
Maglaj se u kontinuitetu temelji na radu i rukometnom obrazovanju mladih.palladino je napisao/la: ↑27 jul 2020, 14:15Sve si upravu,ali evo Iskra i gotovo svi ostali klubovi u PL će prije dati ugovor i trpit tog Unčanina nego da su negdje našli nekog momka i da mu daju priliku. I onda tom Unčaninu niko riječ neće reći može igrat kako hoće ,a djeca bi trpila svašta. Loša je organizacija , iskreno najbolje bi bilo kao što se igralo prije 10-12 godina, svaki tim je sa sobom vodio ekipu u19 koji su igrali svoju utakmicu prije prventsvene ,znači juniorska liga uporedo sa PL i možda se napravi nešto. Ovako juniorske lige su loše organizovane i nema tu napretka nikad.Selebriti je napisao/la: ↑27 jul 2020, 13:26Ma nije problem sto ce igrat on, nego je problem, barem ja tako mislim, sto nam starci uzimaju keš po klubovima, a mladost ide vani trbuhom za kruhom. Bukvalno se politika klubova svela na veterane, a mladi igrači su "neiskusni" te ih klubovi ne vide uopste u planovima. O tome ja pričam, cast Izviđaču i još par klubova, ali je ovo liga staraca. Još gore od svega citajuci ove forume, svi mi "anonimusi" pljujemo po tim mladim igračima, nisu dobri, nisu za ove lige, one, a trebali bi biti podrška u suštini, pa makar i anonimno, jer na njima ovaj divni sport treba da ostane i opstane.
I imat će jednu od najmlađih ekipa ove sezone

Jako tanak roster...sto se tice neke borbe za vrh jako teško...odbrana je sad mnogo ranivija..nema tu nekog sutera osim zivanova, a i on je mnogo zavisio od tufekcica u prosloj sezoni...ne znam sta da kazem, ja bih da sam na njihovom mjestu tufekcica suhim zlatom samo da ostane tu...60 % ekipe je cinio.
Ova sezona neće biti ni upola ko prošle dvije Damir će izvući iz njih 120%ali tanko je to sve , Zivanov je igrač koji jedini s vana moze dati gol ostalo slabo ,uzdali se u Perovića (skakavca) i mislim da će na polusezoni ili čak i prije tražit novog beka. Mislim da sa slabijim rezutatima i atmosfera u dvorani nece biti kao prije. Jedino što je liga komplet slaba ,nema nekih većih favorita tako da se i oni mogu uklopiti u to sve.ham19 je napisao/la: ↑27 jul 2020, 22:44Jako tanak roster...sto se tice neke borbe za vrh jako teško...odbrana je sad mnogo ranivija..nema tu nekog sutera osim zivanova, a i on je mnogo zavisio od tufekcica u prosloj sezoni...ne znam sta da kazem, ja bih da sam na njihovom mjestu tufekcica suhim zlatom samo da ostane tu...60 % ekipe je cinio.
Dzaba im je ako ce im ta djeca sjedit na klupi citavu sezonu ko sto je to stalno slucaj.Igra jedan max 2 momka i to je to.eret je napisao/la: ↑27 jul 2020, 22:33Maglaj se u kontinuitetu temelji na radu i rukometnom obrazovanju mladih.palladino je napisao/la: ↑27 jul 2020, 14:15Sve si upravu,ali evo Iskra i gotovo svi ostali klubovi u PL će prije dati ugovor i trpit tog Unčanina nego da su negdje našli nekog momka i da mu daju priliku. I onda tom Unčaninu niko riječ neće reći može igrat kako hoće ,a djeca bi trpila svašta. Loša je organizacija , iskreno najbolje bi bilo kao što se igralo prije 10-12 godina, svaki tim je sa sobom vodio ekipu u19 koji su igrali svoju utakmicu prije prventsvene ,znači juniorska liga uporedo sa PL i možda se napravi nešto. Ovako juniorske lige su loše organizovane i nema tu napretka nikad.Selebriti je napisao/la: ↑27 jul 2020, 13:26Ma nije problem sto ce igrat on, nego je problem, barem ja tako mislim, sto nam starci uzimaju keš po klubovima, a mladost ide vani trbuhom za kruhom. Bukvalno se politika klubova svela na veterane, a mladi igrači su "neiskusni" te ih klubovi ne vide uopste u planovima. O tome ja pričam, cast Izviđaču i još par klubova, ali je ovo liga staraca. Još gore od svega citajuci ove forume, svi mi "anonimusi" pljujemo po tim mladim igračima, nisu dobri, nisu za ove lige, one, a trebali bi biti podrška u suštini, pa makar i anonimno, jer na njima ovaj divni sport treba da ostane i opstane.
I imat će jednu od najmlađih ekipa ove sezone![]()
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Crna gora jeste samo manja ali nikako siromašnija odnose zemlje .. ljudi se odvojili od Srbije upravo zbog toga jer imaju more nema ih mnogo a 60% stanovnistva im u americi ovdje milioneri vlasnici nekretnina zgrada .. pa čitav Bar drže ljudi oz amerike ljudi su bukvalno milioneri .i posto ih nema mnogo naravno da su u puno bolje stanju po rom pitanju nego miham19 je napisao/la: ↑26 jul 2020, 12:35Rukometni Savez Crne Gore ce pomoci klubovima zbog korona virusa sa sledecim iznosima
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987