FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
Ako budemo igrali bez Pavarda u ligi prvaka mislim da će biti veliki minus za nas.On mnogo više od Kimicha doprinosi odbrani,mnogo više fizički znači za odbranu,dok Kimich igra mislim mnogo više ofanzivno od Pavarda,i to će se sigurno osjetiti,posebno što Kimich već cjelu sezonu igra kao veznjak.
Nadam se da nas ovo nećw poremetiti mnogo.Mani je iskreno mnogo drazi duo u vezi Kimich Goretzka jer više rade u odbrani,i mnogo smo čvršći,a i ova saga oko Thiagovog odlaska siguran sam da će imati uticaja na Thiaga.
U svakom slučaju vjerujwm da smo i dalje bolji od barce posebno sto i oni imaju mnogo svojih problema,i vjerujem da to možemo iskoristiti uz malo sreće.
A mislim da će i ova povreda Pavarda definitivno mqtjerati upravu da dovedu još jewnog kvalitetnog desnog beka.
Nadam se da nas ovo nećw poremetiti mnogo.Mani je iskreno mnogo drazi duo u vezi Kimich Goretzka jer više rade u odbrani,i mnogo smo čvršći,a i ova saga oko Thiagovog odlaska siguran sam da će imati uticaja na Thiaga.
U svakom slučaju vjerujwm da smo i dalje bolji od barce posebno sto i oni imaju mnogo svojih problema,i vjerujem da to možemo iskoristiti uz malo sreće.
A mislim da će i ova povreda Pavarda definitivno mqtjerati upravu da dovedu još jewnog kvalitetnog desnog beka.
- Omerbavarac
- Kontakt:
A sta uopste radi ta Barca, treniraju li ili su na plazama?
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Centre forward
- Kontakt:
Mesi i Suarez su iznajmili neki čamac o državnom trošku.
Ostatak je vjerovatno kod nekog psihologa, jer Ramo penetrira ne vadi.
Nemam pojma, al' naši trebaju učinit' sve da se ponovi 2013, bar pola od toga.
Ostatak je vjerovatno kod nekog psihologa, jer Ramo penetrira ne vadi.

Nemam pojma, al' naši trebaju učinit' sve da se ponovi 2013, bar pola od toga.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Bajo moraš biti realan ovdje.
Prvo ni zakoga nike idealna situacija,igra se bez publike.
Igra se samo jedna utakmica,loš noć,jedna greška i eto ti kraj.
Igramo najvjerovatnije protiv barce,tu su messi suarez griezmn,kakva god forma bila moraš biti oprezan.
Da nebude zabune mislim da smo trenutno bolji i vjerujem u prolaz ali apsolutno mislim da nijedna utakmica nećw biti lagana,i trebaćw mnogo sreće da se osvoji LP ove sezone.
Prvo ni zakoga nike idealna situacija,igra se bez publike.
Igra se samo jedna utakmica,loš noć,jedna greška i eto ti kraj.
Igramo najvjerovatnije protiv barce,tu su messi suarez griezmn,kakva god forma bila moraš biti oprezan.
Da nebude zabune mislim da smo trenutno bolji i vjerujem u prolaz ali apsolutno mislim da nijedna utakmica nećw biti lagana,i trebaćw mnogo sreće da se osvoji LP ove sezone.
- farinelli123
- Kontakt:
Ovaj Camavinga izgleda kao kombo Davidsa i Seedorfa, znaci superstar.
Sumnjam da će Kimmich biti desni bek kod Flika ikad. Odriozola je nepouzdan.
Nek proba Flick 3-4-3/3-5-2. Valjda je Lucas spreman da uleti sad kad je stanipani.
Nek proba Flick 3-4-3/3-5-2. Valjda je Lucas spreman da uleti sad kad je stanipani.
•
Pa sta bi ti? Perišića na beka il sta?farinelli123 je napisao/la: ↑27 jul 2020, 13:12Ovaj Camavinga izgleda kao kombo Davidsa i Seedorfa, znaci superstar.
- farinelli123
- Kontakt:
Perišić može biti super bek u nuždi. Ali levi pre svega. Može i Gnabry, Goretzka. On ako nastavi ovako u 28-oj godini će biti Van Dajk.
•
I ja mislim da neće vraćati Kimmicha na beku, jer ne želi raštimavati vezni red koji funkcioniše i mislim da će se zadržati na dvojcu Goretzka - Kimmich. Nije isključen povratak Thiaga tu, ali Flick će zbog povjerenja i iz razloga što je ovo s Kimmichom i Goretzkom funkcionisalo u zadnje vrijeme, ostati na tome. Kimmich je njemu sada jako bitan u vezi.farinelli123 je napisao/la: ↑27 jul 2020, 13:12
Odriozola bi bio mogućnost da ide na beka, ali jedno veliko MOŽDA. Moguće da će uraditi ove promjene u formaciji, jer sada ima dodatnog izbora u Suele-u, a tu su mu već Hernandez, Boateng , Alaba opcije za stopere. Pa moguće da to bude formacija s 3 stopera nazad. A možda ostavi 4, pa gurne Boatenga na beka. Suele ili Hernandez bi uletili u sredinu umjesto Boa-e. Mislim da je Flicku bitnije da konstrukciju u vezi ne pokvari, a ovo s desnim bekom će nekako skrpiti.
Iako naravno još nije sigurno koliko će izostati Pavard, moguće da bude brži oporavak.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Ide Odriozola na beka, sumnjam da ce biti neke vece promjene.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Moje misljenje je da je puno bolja opcija staviti Odrizolu (iako ne ulijeva sigurnost) na beka (ili cak pokusati sa Hernandezom koji je svakako vise bek nego stoper) nego eksperimentisati sa promjenom formacije gdje ce trpiti citav sistem...
Odrizolu možeš staviti protiv Ausbruga mada je i to kritično a gurnuti ga u prvih 11 protiv Barcelone ili nekog drugog u sistemu gdje se igra jedna utakmica je suludo.Greške se moraju svesti na minimum da bi ušli u finale.Mislim da Kimmich mora preći desno jer Hernandez može pokiriti samo lijevu stranu i stopera.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
-
- Kontakt:
Sjetimo se odriozole kontra paderborna, nije bilo dobro a uz to nema kontinuitet utakmica
Stvar je jasna, kimmich ide desno a veza Thiago i goretzka
Stvar je jasna, kimmich ide desno a veza Thiago i goretzka
- Omerbavarac
- Kontakt:
Sa svim oporavljenim vezanim igracima mozemo si propustiti prebacivanje Kimmicha na beka.
Uostalom ko zna sta ce na kraju biti sa Pavarda, mozda nas znenadi i ranije se oporavi.
Uostalom ko zna sta ce na kraju biti sa Pavarda, mozda nas znenadi i ranije se oporavi.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Flick ce prije krpati to mjesto beka Odrioklocem nego dirati vezu Kimmich Goretzka koja mu funkcionise.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
- Kontakt:
Nikad crnac penal...
Benjamin Pavard will be out for 4 to 6 weeks and will not play again for Bayern this season [
@lequipe
]
Nakon četiri godine ugledni njemački Bild otkrio je glavni razlog zbog kojeg je Katalonac iznenađujuće napustio Bayern i otišao u Englesku.
Bild piše da je Guardiola poludio na upravu Bayerna jer mu nisu doveli nijedno od sedam pojačanja koje je tražio.
Guardiola je poslao popis sa sedam imena upravi Bayerna, a na kraju u Bavarsku nije došao nitko.
Lista je impresivna, a dvojicu od tih igrača Guardiola danas vodi na Etihadu.
Pep je tražio Neymara, Luisa Suareza, Paula Pogbu, Kevina de Bruynea, Raheema Sterlinga, Edena Hazarda i Marca Verrattija.
****,trazio nemoguce od Bayerna. Preskupe igrace a Bayern tako ne posluje
Bild piše da je Guardiola poludio na upravu Bayerna jer mu nisu doveli nijedno od sedam pojačanja koje je tražio.
Guardiola je poslao popis sa sedam imena upravi Bayerna, a na kraju u Bavarsku nije došao nitko.
Lista je impresivna, a dvojicu od tih igrača Guardiola danas vodi na Etihadu.
Pep je tražio Neymara, Luisa Suareza, Paula Pogbu, Kevina de Bruynea, Raheema Sterlinga, Edena Hazarda i Marca Verrattija.
****,trazio nemoguce od Bayerna. Preskupe igrace a Bayern tako ne posluje
Trenutno korisnika/ca: FranckRibery, HerrMarkusen i 6 gostiju.