Bolje na fejsu tamo su aktivni i odgovore na svako pitanje barem meni
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Irfan je ok u dugoročnom smislu kao zamjena za Ahmetovića jer je relativno mlad(27 godina što je ništa), a Merso nam je na zalasku nažalost.
A sad kad su igračke sposobnosti u pitanju, i ja sumnjam da je išta kvalitetniji od Mersudina, tu je to negdje.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
@Denchi istog sam mišljenja, a i sama politika kluba je ako dovedemo pojačanje mora biti za prvih 11.
Sto će nam čovjek na klupi. Da stvar bude gora imaš Hareta vječna rezerva.Da je Ahmet ne daj bože na dužoj pauzi,onda bi mi Hadžić bio ok opcija,ili da se Hare prodao.
Po meni bolje iz akademije ako ima gurati napadaca, da bude 3 opcija.
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 27 jul 2020, 15:46, ukupno mijenjano 1 put.
Ja bih zamolio @Denchija i @Hztesanj, da prestanu sa onakvom vrstom komunikacije...
Mislim i @Mortu stavljate u nezavidnu situaciju, jer je covjek dužan da sprijeci narusavanje pravila, a itekako i drugim smeta nacin razmjene vasih postova...
Ok, dese se konfrontacije, ali dajte prevazidjite to, nije vam 12 godina...
Mislim i @Mortu stavljate u nezavidnu situaciju, jer je covjek dužan da sprijeci narusavanje pravila, a itekako i drugim smeta nacin razmjene vasih postova...
- RajaBa1983
- Kontakt:
Tako je careVanja8 je napisao/la: ↑27 jul 2020, 15:45Ja bih zamolio @Denchija i @Hztesanj, da prestanu sa onakvom vrstom komunikacije...

"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
- AlfredNobel
- Kontakt:
-
- Kontakt:
J ebem te usta skrbava
- SedrenikHz
- Kontakt:
Insajderi, zna li neko nesto za Azera Busuladzica ?
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
- hordasDoboj
- Kontakt:
Merso je u tim godinama igrao u 1. Ruskoj ligi, ovaj se vraca iz 2. Turske..bodi123 je napisao/la: ↑27 jul 2020, 15:38Irfan je ok u dugoročnom smislu kao zamjena za Ahmetovića jer je relativno mlad(27 godina što je ništa), a Merso nam je na zalasku nažalost.
A sad kad su igračke sposobnosti u pitanju, i ja sumnjam da je išta kvalitetniji od Mersudina, tu je to negdje.
Klub mora napredovati, a s Hadzicima i slicnim ne moze, dobar napadac ali za nase lige.
Zadnja izmjena: hordasDoboj, dana/u 27 jul 2020, 15:59, ukupno mijenjano 1 put.
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Od kako je spomenut na ovom forumu prije nekoliko sedmica ili dana, gubi mu se svaki trag
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Kako bi bilo lijepo da se pdf zakljuca na jedno dva dana dok pojedinci ne urade testove inteligencije. Za promjenu da se mozak pocne koristiti, dosta vise kukanja i laznih insajdera. Pojedinci obavezno da nadju djevojke da je.. nesto drugo osim sto nas je.. u mozak svaki dan.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Dođi ovamo piccko jedna
Popusi ga malo purgeru
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
- AlfredNobel
- Kontakt:
Evo ti adresa picko pa dođi i u lice mi to reci žvaljo. Koliko sam ja puta bio na tribini, ti nisi utakmica na TV-u pogledao. Čekam te siso!
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Sta ti njemu prijetis picko jedna. Nemoj da degenek dobiješAlfredNobel je napisao/la: ↑27 jul 2020, 16:09Evo ti adresa picko pa dođi i u lice mi to reci žvaljo. Koliko sam ja puta bio na tribini, ti nisi utakmica na TV-u pogledao. Čekam te siso!
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Zadavit cu ga sa dva prsta
-
- Kontakt:
@alfred, sto brko hoces to mu ti nesto ???
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
A jos nam ni prenos nije siguran da cemo gledati nase najvoljenije Sarajevo u dalekom KipruGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑27 jul 2020, 16:15https://sportsport.ba/fudbal/bh-klubovi ... pru/369879
![]()

- feniksptica
- Kontakt:
Kako te u karantin mami lagano..AlfredNobel je napisao/la: ↑27 jul 2020, 16:09Evo ti adresa picko pa dođi i u lice mi to reci žvaljo. Koliko sam ja puta bio na tribini, ti nisi utakmica na TV-u pogledao. Čekam te siso!

Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.