Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
U julskom preliminarnom izdanju Webometricsovog rangiranja Univerzitet u Sarajevu se nalazi na 1496. mjestu na svjetskoj listi u ukupnom poretku od 30.000 univerziteta koji su obuhvaćeni skriningom po četiri kriterija: prisutnost, utjecaj, otvorenost i izvrsnost, što ga svrstava u prvih 5posto svih univerziteta na ovoj listi.
Bh. dokoni puk u beznađu.
Nizerazredni asistenti s propalih fakulteta filozofskih nauka najlosije rangiranog univerziteta u regiji 
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Ne brabonjaj i ne narici. Od svake place dajem ti baksis.
Bitno je da se udara po privatnim fakultetima ovdje zato.Giljotina je napisao/la: ↑27 jul 2020, 16:25U julskom preliminarnom izdanju Webometricsovog rangiranja Univerzitet u Sarajevu se nalazi na 1496. mjestu na svjetskoj listi u ukupnom poretku od 30.000 univerziteta koji su obuhvaćeni skriningom po četiri kriterija: prisutnost, utjecaj, otvorenost i izvrsnost, što ga svrstava u prvih 5posto svih univerziteta na ovoj listi.
27.10.2020
-
jolicnikola
- Kontakt:
a šta je bilo s Radašinom, Osime?
a šta vi mislite o Daliji Orešković?
a šta vi mislite o Daliji Orešković?
- tuzlak1987
- Kontakt:
Kakir otisao Covicu po burek, a zaboravio jogurt. Sad mora ponovo da ide.
- PovratakKralja
- Kontakt:
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Zasto ekipa sindikalista pokusava sprijecit donosenje ovog prijedloga izmjena zakona o radu?
http://liberalniforum.com/2020/07/27/an ... AF-lXSp5aQ
http://liberalniforum.com/2020/07/27/an ... AF-lXSp5aQ
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
- BosniaBoston
- Kontakt:
1500 od 30000 vama lose
Samo u USA ima stotine univerziteta certificiranih
Samo u USA ima stotine univerziteta certificiranih
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- PovratakKralja
- Kontakt:
Šta se ti ceriš, niko te ništa nije pitao.
„Bolje je upaliti malo svijetlo nego proklinjati tamu.“
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
da... 25% odmah das , resto kad se zgrada napravi...Maestro je napisao/la: ↑27 jul 2020, 20:38https://www.klix.ba/biznis/investicije/ ... /200727108
Jel ovaj Husic tolike pare ima?
niko nikad nije tako poslovao
tz tz tz tz tz tz
- ASD
- Kontakt:
Da se razumijemo. Ovo je možda i zlatno doba kad je stanogradnja u Tuzli u pitanju, a on se jako dobro pozicionirao.
Ako se ovo izgradi, ne sumnjam da će se sve brzo rasprodati.
Međutim. Skeptičan sam na šta bi to ličilo. Stupine su već poprilično popunjene.
Ako se ovo izgradi, ne sumnjam da će se sve brzo rasprodati.
Međutim. Skeptičan sam na šta bi to ličilo. Stupine su već poprilično popunjene.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], CHR, kraljttbvb i 42 gosta.