Ovo "mami" nije bas najjasnije...feniksptica je napisao/la: ↑27 jul 2020, 16:18Kako te u karantin mami lagano..AlfredNobel je napisao/la: ↑27 jul 2020, 16:09Evo ti adresa picko pa dođi i u lice mi to reci žvaljo. Koliko sam ja puta bio na tribini, ti nisi utakmica na TV-u pogledao. Čekam te siso!![]()
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
- feniksptica
- Kontakt:
Slabo si ti to kamuflirao, bode oci koliko je javno...

Vanja8 je napisao/la: ↑27 jul 2020, 16:20Ovo "mami" nije bas najjasnije...feniksptica je napisao/la: ↑27 jul 2020, 16:18Kako te u karantin mami lagano..AlfredNobel je napisao/la: ↑27 jul 2020, 16:09
Evo ti adresa picko pa dođi i u lice mi to reci žvaljo. Koliko sam ja puta bio na tribini, ti nisi utakmica na TV-u pogledao. Čekam te siso!

- AlfredNobel
- Kontakt:
Što spominješ mamu odmah?
@beli
Naleti i ti pa da vidiš.
@beli
Naleti i ti pa da vidiš.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Nadam se da ćemo biti u prenosu na Areni 

,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
-
- Kontakt:
- ThrillerHz
- Kontakt:
Mami hmmmmmVanja8 je napisao/la: ↑27 jul 2020, 16:20Ovo "mami" nije bas najjasnije...feniksptica je napisao/la: ↑27 jul 2020, 16:18Kako te u karantin mami lagano..AlfredNobel je napisao/la: ↑27 jul 2020, 16:09
Evo ti adresa picko pa dođi i u lice mi to reci žvaljo. Koliko sam ja puta bio na tribini, ti nisi utakmica na TV-u pogledao. Čekam te siso!![]()
1946~
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ma yebem ti ligu ako nas nece prenositi RTV Visoko
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Ljudi, ma nije los ovaj Irfan ako dodje.
Nije stranac i ne zauzima mjesto u ekipi sa strancima.
Zar nam nije bolje ako Hadzija konta da dovede tog zadnjeg veznog da to bude neka babaroga i stranac.
Ahmet, Hare i Irfan sasvim dovoljno po meni.
Nije stranac i ne zauzima mjesto u ekipi sa strancima.
Zar nam nije bolje ako Hadzija konta da dovede tog zadnjeg veznog da to bude neka babaroga i stranac.
Ahmet, Hare i Irfan sasvim dovoljno po meni.
Poslao sam mail Mtelu i Areni! Napisao sam ukoliko ne budete nas prenosili, ja bum se tak' izderal na vas i bum se naljutil onako ozbiljno.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ne brinite, SVI prenosi su zavrseni idemo u HD-u na TV Visoko.

BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Gotal hmmmmmThrillerHz je napisao/la: ↑27 jul 2020, 16:55Mami hmmmmm
Ako nam treba za klupe, bez sumnje bi njega izabrao, ima istoriju s nama, ima more iskustva u klubovima koji su se borili za trofeje, voli igrat u blatu, borben je....
Ali misljenja sam da trazimo spica za prvih 11 i narednih 5 sezona sa velikim iskustvom koji lako zabija, znaci bas jakog spica....to Irfan sigurno nije....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Jarane sa 27 mora vatru rigat, to su mu najjace godine a on ne igra nigdje pravi korak nazad....podsjeticu da je bila oko repke prica....i tad po meni neosnovano ali eto....bodi123 je napisao/la: ↑27 jul 2020, 15:38Irfan je ok u dugoročnom smislu kao zamjena za Ahmetovića jer je relativno mlad(27 godina što je ništa), a Merso nam je na zalasku nažalost.
A sad kad su igračke sposobnosti u pitanju, i ja sumnjam da je išta kvalitetniji od Mersudina, tu je to negdje.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ja se zajebajem on psuje ko kocijasVanja8 je napisao/la: ↑27 jul 2020, 15:45Ja bih zamolio @Denchija i @Hztesanj, da prestanu sa onakvom vrstom komunikacije...
Mislim i @Mortu stavljate u nezavidnu situaciju, jer je covjek dužan da sprijeci narusavanje pravila, a itekako i drugim smeta nacin razmjene vasih postova...
Ok, dese se konfrontacije, ali dajte prevazidjite to, nije vam 12 godina...
Mislim da je komunikacija dosta razlicita
Takodje je supacki od vas da to stavljate u istu ravan
Ko ga je najavio ono AB???AngelDiMaria je napisao/la: ↑27 jul 2020, 15:58Od kako je spomenut na ovom forumu prije nekoliko sedmica ili dana, gubi mu se svaki trag
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Direktorcic, enzo1, Google Adsense [Bot], hase73, makron, napoleon72 i 46 gostiju.