Odlicno pitanje
Ja sta god napisem
Eto odmah pitara
I na mene
Strasno
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Odlicno pitanje
Mora
A željina akademija
Otjera ih gospodar sve, plata manje, Jaha ce to drzat...
Tako je kad su cetnici iz sarajeva i borca na vrhu hierarhije.
Komsija ima akademiju, nece da kopiraju....Pantelija je napisao/la: ↑27 jul 2020, 20:07Ma na stranu to.nego je imao ideju veliku.....
- Nakon što sam dobio otkaz uzeo sam slobodno vrijeme da se odmorim poslije čega je uslijedio poziv ljudi iz kluba koji su mi dali zadatak da formiram Akademiju FK Željezničar. Prihvatio sam poziv da radim u našem Omladinskom pogonu. Akademija FK Željezničar će biti sasvim različita od onoga što imaju komšije sa Koševa, riječ je o sasvim drugom modelu međutim jako svrsishodan i biće jako dobar potez našeg kluba, te ćemo to u budućnosti oformiti, rekao je Adžem i zatim dodao:
- Akademija iziskuje mnogo sredstava, a mi smo se odlučili za formiranje elitne grupe i njima posvetiti maksimalnu pažnju i oni će biti projekat kluba, te ćemo učiniti sve da ih napravimo što boljim igračima kako bi naš klub od njih imao mnogo koristi.
Prekinuse ga nakon dvije godine gradnje akademije koja nije akademija ko fks akademija
Skini taj cvijet Srebrenice konjino.PovratakKralja je napisao/la: ↑27 jul 2020, 20:31Tako je kad su cetnici iz sarajeva i borca na vrhu hierarhije.
Fonetsko nacelo pisanja kod nas, nevezano jesi li cetnik ili balija, je da se jedan isti glas uvijek pise istim znakom i „stogod se izgovara, neka se i pise.PovratakKralja je napisao/la: ↑27 jul 2020, 20:31Tako je kad su cetnici iz sarajeva i borca na vrhu hierarhije.
Igrat ce se dok Vico kaze do kada. Znaci ne brini se ti za to.. Ne upravlja korona kada ce se prvenstvo zavrsiti nego pozicija na tabeli privatne rs-prcije i tanova-nanonva azijska qurava.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.