FK Mladost DK

L' Imperator
Kontakt:

Re: FK Mladost DK

Post Postao/la L' Imperator » 27 jul 2020, 01:31

budimo_realni je napisao/la:
26 jul 2020, 22:48
Ma nema i nece biti nekih zvucnih pojacanja. Ne zeli Musija da izdvaja velike cifre u ovo nezgodno vrijeme (korona i ostalo). Da izdvaja velike pare za plate, a prvenstvo se ne igra i sl. Ako ekipa bude lose stajala na tabeli, na pauzi ce dovesti prava pojacanja. Kaze da mu je najveci promasaj bio Atajic i ne zeli da opet napravi jedan takav promasaj.
Eto, ostali klubovi glupi što se pojačavaju. Mensur se izgleda nada da se neće igrati ili da će se igrati kratko nešto pa kad se prekine da neće niko ispasti jer je nedovoljno kola odigrano.

Ajde, bar, počnite više s radovima! "Krov će sigurno biti završen do početka prvenstva"?! A prvenstvo počinje za pet dana. :?

Inače, sutra će se znati kojeg će igrača Sarajevo dati na posudbu.
#samoRudar #zauvijek

Wolffire
Kontakt:

Post Postao/la Wolffire » 27 jul 2020, 08:42

L' Imperator je napisao/la:
27 jul 2020, 01:31
Ma nema i nece biti nekih zvucnih pojacanja. Ne zeli Musija da izdvaja velike cifre u ovo nezgodno vrijeme (korona i ostalo). Da izdvaja velike pare za plate, a prvenstvo se ne igra i sl. Ako ekipa bude lose stajala na tabeli, na pauzi ce dovesti prava pojacanja. Kaze da mu je najveci promasaj bio Atajic i ne zeli da opet napravi jedan takav promasaj.
Eto, ostali klubovi glupi što se pojačavaju. Mensur se izgleda nada da se neće igrati ili da će se igrati kratko nešto pa kad se prekine da neće niko ispasti jer je nedovoljno kola odigrano.

Ajde, bar, počnite više s radovima! "Krov će sigurno biti završen do početka prvenstva"?! A prvenstvo počinje za pet dana. :?

Ako ovako nastavi može zaboraviti i ono 300 tinjka ljudi na tribinama. Niko neće gledati klub bez ambicija kojem je glavni cilj da ne ispadne a da proda igrače.
Isoocetka je to sve fino izgledala dobra ekipa, treneri radilo se na stadionu. Sada već katastrofa živa. Alfa, beta L, omega, delta hladno izajvi kako njega smao interesuju transferi tj pare. A onda se čudi što nema podrške sto ljudi slabo dolaze na utakmice. Dolazit će još nekolicina zagorjelih dobojana a stadion će izgledati sve jadnije i jadnije. I onda ce se početi s pricom kako se raja brzo zasitila. Nije se raja zasitila nego nisi ništa napravio konkretno nego čak ideš unazad iz sezone u sezonu. Kao i svugdje u državi spodobe se neke vrte godinama kojima je glavni cilj da muzu Musiju. Tipa Begonovic i ekipa.

Ovo tek oko zaljetnaja oko transfera mi je komedija. Pa čitav fudbal se zasniva na tome. Zato valjda imaš skaute I ljude koji trebaju da to svedu na minimum. Ali to je vec misaona imenica za našeg alfu omegu deltu omikrona koji se drži priče sve ja i niko neće da volonitra.
Da ne pričam o bacanju bombi sa radovima na stadionu.

FKMLADOSTDK
Kontakt:

Post Postao/la FKMLADOSTDK » 27 jul 2020, 15:25

Wolffire je napisao/la:
27 jul 2020, 08:42
27 jul 2020, 01:31

Ako ovako nastavi može zaboraviti i ono 300 tinjka ljudi na tribinama. Niko neće gledati klub bez ambicija kojem je glavni cilj da ne ispadne a da proda igrače.
Isoocetka je to sve fino izgledala dobra ekipa, treneri radilo se na stadionu. Sada već katastrofa živa. Alfa, beta L, omega, delta hladno izajvi kako njega smao interesuju transferi tj pare. A onda se čudi što nema podrške sto ljudi slabo dolaze na utakmice. Dolazit će još nekolicina zagorjelih dobojana a stadion će izgledati sve jadnije i jadnije. I onda ce se početi s pricom kako se raja brzo zasitila. Nije se raja zasitila nego nisi ništa napravio konkretno nego čak ideš unazad iz sezone u sezonu. Kao i svugdje u državi spodobe se neke vrte godinama kojima je glavni cilj da muzu Musiju. Tipa Begonovic i ekipa.

Ovo tek oko zaljetnaja oko transfera mi je komedija. Pa čitav fudbal se zasniva na tome. Zato valjda imaš skaute I ljude koji trebaju da to svedu na minimum. Ali to je vec misaona imenica za našeg alfu omegu deltu omikrona koji se drži priče sve ja i niko neće da volonitra.
Da ne pričam o bacanju bombi sa radovima na stadionu.
Potpisujem 100%.
Ja sam jedan od onih nekolicine zagorenih i bez obzira na sve uvijek sam tu za i uz klub, ali sve što si napisao je reala.
Ako je klubu ambicija iz godine u godinu jedino opstanak u PL, onda svi gubimo i vrijeme i živce.
Više od pola godine mu igrač u klubu, a nije sposoban završiti papire. Eto, to ti je slika zalaganja, kao i svega ostalog.
Ode odigrat prijateljsku i izjavi da su očekivali ovakav poraz i još da je moglo biti i gore :facepalm: E moj bekane udri se u tu tintaru, nebil makar malo došao tobe. I šta kaže, klapa - treći put "krov će biti GARANT do početka prvenstva". Čoj'k od riječi, nema šta :clap: :thumbdown:
Mladost prezire posljedice, i u tome je njezina snaga.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 27 jul 2020, 20:03

Bilo je za očekivati da će klub kad-tad krenuti ovim putem. Pogotovo sad kako su za dvije trećine "srezana" izdvajanja od MGM-a. Ako ne nađe još neke ljude koji bi ulagali u klub, a imao je to namjeru, ali je "korona" sve poremetila, ovaj put je, trenutno, jedini mogući. Navijačima je to, normalno, teško prihvatiti, ali šta ćeš, jbg.

Eh sad, činjenica je da je ovo najslabija Mladost od ulaska u Premijer ligu i da će to što planiraju s mladim igračima biti neuspješno, 100%. Lako je bilo prodati Nemanju Nikolića kad je bio u timu kojem je za jedan bod izmakla evropa.

Forsirati mlađe igrače, ok, može, ali moraš dovesti jedno pet igrača zbog kojih će ljudi dolaziti na utakmice i koji će te držati u Premijer ligi. Samo u takvoj ekipi mladi igrači mogu napredovati i možeš se nadati bar po jednom transferu godišnje.

Eh, da bi to puno lakše išlo, treba prvo još dosta unaprijediti infrastrukturu i uložiti malo u marketing i maksimalno promovisati sve što valja u klubu.
#samoRudar #zauvijek

FKMLADOSTDK
Kontakt:

Post Postao/la FKMLADOSTDK » 28 jul 2020, 15:21

Zna li se ime igrača koji bi trebao doći iz Sarajeva?
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.

Wolffire
Kontakt:

Post Postao/la Wolffire » 28 jul 2020, 22:10

:crazy: Musija definitivno gubi konce daje Sadikua za Pezera :crazy:

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 29 jul 2020, 00:40

Kad malo bolje razmisliš, dobar potez!

Mladost će vjerovatno (volio bih da griješim) biti kanta za nabijanje ove sezone i ekipa koja će primiti najviše golova, tako da i ako bi ga prodali, to bi bilo za neku siću (30.000 hiljada maksimalno).

Pezer, ako ga zdravlje posluži, će biti glavni igrač Mladosti.
#samoRudar #zauvijek

aneks
Kontakt:

Post Postao/la aneks » 29 jul 2020, 09:54

Ja nisam toliki pesimista glede igračkog kadra , mislim da ova djeca mogu puno toga pokazat ako bude stručni štab radio svoj dio posla kako treba i ako se stvori prava atmosfera, uz redovne plate i bonusa.Filozofija kluba jeste razvijati mlade igrače i prodavati iste te postati poznat po tome, mislim da je to jedino ispravno u našoj ligi.Mi smo napravili nekoliko finih transfera i postajemo poznati po tome. Jeste treba to sve položiti al bez toga djaba ti i provjereni igrači igrali bi još gore. Ono što je po meni gorući problem jeste zatvaranje kluba prema svima . Nema nikakvog marketinga , odnosa sa navijačima, sponzorima itd. To moramo pod hitno rješavati .

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 29 jul 2020, 10:19

Ni Facebook stranica više nije aktivna, žalosno baš. :thumbdown:
#samoRudar #zauvijek

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 29 jul 2020, 11:16

Wolffire je napisao/la:
28 jul 2020, 22:10
:crazy: Musija definitivno gubi konce daje Sadikua za Pezera :crazy:
Ako je krenuo forsirat mlade igrace zasto bi Sadikua mjenjao za Pezera ne kontam nikako

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 29 jul 2020, 11:30

Dolazi fin desni bek. Može igrati i lijevog beka podjednako dobro. Još ako prođe ova razmjena Sadiku-Pezer, neće to ni biti toliko loše. Samo još kad bi svi mogli igrati u Banjaluci, ali sumnjam da će to uspjeti srediti.

Je l' neko gledao utakmicu protiv Travnika? Protiv Veleža je u drugom poluvremenu igrao neki Buhač, nosio je broj 17 i solidan je bio. Tražim sad ko je to, ali mi izbacuje samo onog Ivana Buhača što je nedavno potpisao za Posušje.
#samoRudar #zauvijek

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 29 jul 2020, 12:24

29 jul 2020, 11:30

Je l' neko gledao utakmicu protiv Travnika? Protiv Veleža je u drugom poluvremenu igrao neki Buhač, nosio je broj 17 i solidan je bio. Tražim sad ko je to, ali mi izbacuje samo onog Ivana Buhača što je nedavno potpisao za Posušje.
Karlo Buhač mislim da se zove.Kao da sam nedavno procitao tu vjest,ali sada nemogu da nadjem.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 29 jul 2020, 12:35

miky_hz je napisao/la:
29 jul 2020, 12:24
Karlo Buhač mislim da se zove.Kao da sam nedavno procitao tu vjest,ali sada nemogu da nadjem.
To je taj. Hvala. :thumbup:
#samoRudar #zauvijek

Wolffire
Kontakt:

Post Postao/la Wolffire » 29 jul 2020, 14:45

29 jul 2020, 00:40
Kad malo bolje razmisliš, dobar potez!

Mladost će vjerovatno (volio bih da griješim) biti kanta za nabijanje ove sezone i ekipa koja će primiti najviše golova, tako da i ako bi ga prodali, to bi bilo za neku siću (30.000 hiljada maksimalno).

Pezer, ako ga zdravlje posluži, će biti glavni igrač Mladosti.
A bas ce Pezera unovciti. Mijenjas potencijalnog transfer igraca za veznjaka kojem ce vjerovatno krajnji domet biti PL. Da se razumijemo u trenutnom rasulu kakvom jesmo dobro ce nam doci i Pezer ali po meni ovo je katastrofa potez osim ako nece uzeti neke pare ili bar dobar procenat od narendog transfera.

FKMLADOSTDK
Kontakt:

Post Postao/la FKMLADOSTDK » 29 jul 2020, 15:14

Naravno da nam treba dobar veznjak, ali će nam također u slučaju razmjene, biti neophodan i dobar stoper.
Žrtvuješ perspektivnog odbrambenog za relativno kvalitetnog rovitog veznjaka :hmmmmm:
Trenutno imamo Nikolića, Buraka i mladog Mahmića. Ne dovedul skroz kvalitetnog stopera, ne gine nam opis Imperatora u nastavku sezone.
Na stranu što nam treba još pojačanja, u prvom redu kvalitetan golman i kvalitetni bekovi.
Je li potpisan ugovor sa Kovačem?
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 29 jul 2020, 21:33

Galić u Krupu, Šišić u Olimpik... :roll:

Anđelo Guzijan u Mladost! :facepalm:
#samoRudar #zauvijek

Wolffire
Kontakt:

Post Postao/la Wolffire » 29 jul 2020, 22:39

Pa sta je stim igračem iz Sarajeva kad ga kontaju nehljebi uzeti u po sezone. Jbm ti titu kako si nesposobni postali.
Nece se zalijetati sa pojačanjima ali će zato dovesti hrpu nekih nn igrača. Jbm ti logiku.
Tačno će mi dopizditi sve I prije prve utakmice.

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 29 jul 2020, 23:01

Wolffire je napisao/la:
29 jul 2020, 22:39
Pa sta je stim igračem iz Sarajeva kad ga kontaju nehljebi uzeti u po sezone. Jbm ti titu kako si nesposobni postali.
Nece se zalijetati sa pojačanjima ali će zato dovesti hrpu nekih nn igrača. Jbm ti logiku.
Neće ni doći niko iz Sarajeva. Drugo su nešto dogovorili. :puke:
#samoRudar #zauvijek

Wolffire
Kontakt:

Post Postao/la Wolffire » 29 jul 2020, 23:10

29 jul 2020, 23:01
Wolffire je napisao/la:
:facepalm:
Zadnja izmjena: Wolffire, dana/u 30 jul 2020, 09:32, ukupno mijenjano 1 put.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 29 jul 2020, 23:48

29 jul 2020, 23:01
Wolffire je napisao/la:
Trebao je Sabanovic ali se povrijedio.Nema jos zvanicno kakva je povreda,moguce da se to ceka.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 41 gost.