Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- JarnoTrulli
Re: Chat
ASD je skeptican. Od ostalih vijesti izdvajamo - lopta je okrugla. 
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
kakav je ovo geto kompleks jbt, u ovakvom je Jay Z odrasto
- tuzlak1987
- Kontakt:
Stan 2200 KM kvadrat, dok iskopa rupu 70% se proda.Maestro je napisao/la: ↑27 jul 2020, 20:38https://www.klix.ba/biznis/investicije/ ... /200727108
Jel ovaj Husic tolike pare ima?
A sto se tice ovog je stvarno korektan, u odnosu na konkurenciju ugradjuje kvalitetnu stolariju, parket, sredio je kupcima i popust u Babilonu na namjestaj 10%.
Konkurencija koja radi ovako kvalitetno Deling, Inproz i Tehnograd ing (ne onaj company) nece dati ovu cijenu.
Meni je najvažnije da ima prostora oko zgrade, da diše grad. A ne kao Tom Cat sto pravi kutije sibica po bivsim parking zonama, prelose.
Zadnja izmjena: VolimTz, dana/u 27 jul 2020, 22:03, ukupno mijenjano 1 put.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
- ASD
- Kontakt:
Korektan jeste. Ali je ovo veliki poduhvat.tuzlak1987 je napisao/la: ↑27 jul 2020, 20:59Stan 2200 KM kvadrat, dok iskopa rupu 70% se proda.Maestro je napisao/la: ↑27 jul 2020, 20:38https://www.klix.ba/biznis/investicije/ ... /200727108
A sto se tice ovog je stvarno korektan, u odnosu na konkurenciju ugradjuje kvalitetnu stolariju, parket, sredio je kupcima i popust u Babilonu na namjestaj 10%.
Konkurencija koja radi ovako kvalitetno Deling, Inproz i Tehnograd ing (ne onaj company) nece dati ovu cijenu.
Nema šanse da brzo dobije dozvolu. Nešto se mora gore rušiti da bi se ovo gradilo, ako se misli da ovo bude kako treba.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ma ne znam jel Tom Cat ista pravi sada, pao je pravo.
Od projekata viziju imaju ovi iz Delinga i iz Inproza. Oni prave nize zgrade, specificnog dizajna.
Stupine su vec pretrpane, uskoro pocinje gradnja pored ovog tornja jos jedne zgrade od Tim Gradnje. A u narednim godinama jos jednog tornja i jos jedne zgrade preko puta B14.
Zimi ce biti najgore zbog zagadjenja.
Od projekata viziju imaju ovi iz Delinga i iz Inproza. Oni prave nize zgrade, specificnog dizajna.
Stupine su vec pretrpane, uskoro pocinje gradnja pored ovog tornja jos jedne zgrade od Tim Gradnje. A u narednim godinama jos jednog tornja i jos jedne zgrade preko puta B14.
Zimi ce biti najgore zbog zagadjenja.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ma on ovo vec cisti, mislim da se utalio sa JasminomASD je napisao/la: ↑27 jul 2020, 21:20Korektan jeste. Ali je ovo veliki poduhvat.tuzlak1987 je napisao/la: ↑27 jul 2020, 20:59Stan 2200 KM kvadrat, dok iskopa rupu 70% se proda.Maestro je napisao/la: ↑27 jul 2020, 20:38https://www.klix.ba/biznis/investicije/ ... /200727108
Nema šanse da brzo dobije dozvolu. Nešto se mora gore rušiti da bi se ovo gradilo, ako se misli da ovo bude kako treba.
Kazu da ce ukloniti BH Telecom parking i napraviti put prema Stupinama i ovom tornju. Problem ce biti pretpanost Stupina, pored ovog tornja ce vjerovatno opet Azmir pored graditi jos jedan za par godina
Kao sto rekoh Inproz i Deling imaju dobre male projekte ali je zato i cijena kobasica
Ništa to, trebat će mi sad u Sa kakav sprat kuće, stan, garsonjera od 150-250 KM mjesečno ali bliže gradu. Može li se šta naći, al da nije kokošinjac ?
@tuzlak
Ono preko puta Hotela Tuzla je njegovo, kao i ona narandžasta (ili roza bješe) zgrada u Slavinovićima. Krš pravi. Ovo što prave te firme koje si nabrojao je vrh.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Ovisi od lokacije gdje planiraš živjeti. Ja sam tražio, mogu ti komotno reći da ćeš vrlo teško naći ispod 4 stoje sa režijama bilo gdje. Ja sam pronašao garsonjeru na Grbavici, blizu mi faxa plus rodbina mi iznajmljuje. 10 minuta od faxa, trebam još se dogovoriti za cijenu ali čisto sumnjam da će mi sve ukupno preći preko 400 kermi sa režijama.
"We need to suffer. And we need to fight."
- BosniaBoston
- Kontakt:
Velesici su mrtvo naselje gdje živi nekih 500 staraca bez druge populacije tako da je moguce, pogotovo gornji
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Od Bistrika do Hrasnog. Da izbjegnem spicu na glavnoj cesti. Ne znam koliko će me mjesečno izlaziti grijanje kada krene zimski period. Mogao bi se rastegnuti i do tih 400 KM sa režijama jbg. Možda režije i ne odu na toliko pošto ću vikendom kući.Captain4 je napisao/la: ↑27 jul 2020, 21:56Ovisi od lokacije gdje planiraš živjeti. Ja sam tražio, mogu ti komotno reći da ćeš vrlo teško naći ispod 4 stoje sa režijama bilo gdje. Ja sam pronašao garsonjeru na Grbavici, blizu mi faxa plus rodbina mi iznajmljuje. 10 minuta od faxa, trebam još se dogovoriti za cijenu ali čisto sumnjam da će mi sve ukupno preći preko 400 kermi sa režijama.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Uske ceste, razbacane kućeBosniaBoston je napisao/la: ↑27 jul 2020, 22:18Velesici su mrtvo naselje gdje živi nekih 500 staraca bez druge populacije tako da je moguce, pogotovo gornji
Sarajevo je čisto sranj.e postalo. Od gradske zone bi samo mogao živjeti na relaciji Čengić Vila - Hrasno.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
- Marsal
- Kontakt:
E da, i to je spomenuo. Kaže da je ubjedljivo najmlađi u zgradi sa svojih 27 godina haha. Sve babe po prozorima.BosniaBoston je napisao/la: ↑27 jul 2020, 22:18Velesici su mrtvo naselje gdje živi nekih 500 staraca bez druge populacije tako da je moguce, pogotovo gornji
Sad ne znam gdje tačno ali kaže da mu do vojne bolnice treba oko 20 minuta normalnog hoda.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
A gdje je najbolje u Sarajevu za zivjeti? Ne samo grad nego i okolina do 15-20 minuta.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑27 jul 2020, 22:27Uske ceste, razbacane kućeBosniaBoston je napisao/la: ↑27 jul 2020, 22:18Velesici su mrtvo naselje gdje živi nekih 500 staraca bez druge populacije tako da je moguce, pogotovo gornji![]()
Sarajevo je čisto sranj.e postalo. Od gradske zone bi samo mogao živjeti na relaciji Čengić Vila - Hrasno.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Teško ibogami, evo vidim i Kapiten ti je pisao, on friško tražio.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- bhpremijerliga12
- Kontakt:
Cuo sam neki dan da je dobio jos jedan stan u Tz od drzave, odnosno SDA, znamo ko stoji iza njega ja msm, 4. samo u Tz
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], jurisicduska, napoleon72, relativizam i 20 gostiju.