Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Gledam ovu Sisojinu zgradu, neodoljivo miriše na urbicid ili na pola završen ćumez.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Dobrinja , ubjedljivo.Maestro je napisao/la: ↑27 jul 2020, 22:58A gdje je najbolje u Sarajevu za zivjeti? Ne samo grad nego i okolina do 15-20 minuta.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑27 jul 2020, 22:27Uske ceste, razbacane kućeBosniaBoston je napisao/la: ↑27 jul 2020, 22:18
Velesici su mrtvo naselje gdje živi nekih 500 staraca bez druge populacije tako da je moguce, pogotovo gornji![]()
Sarajevo je čisto sranj.e postalo. Od gradske zone bi samo mogao živjeti na relaciji Čengić Vila - Hrasno.
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Koliko sam upucen u zadnje vrijeme je u Zenici tesko naci solidan stan na finoj lokaciji ispod 300 maraka mjesecno plus rezije. U Sarajevu je vjerovatno jos i gore, ovi moji dok su studirali su placali stanove na Malti i gore iznad arhitekture po 350 plus rezije. Sad je vjrv jos i skuplje.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Za porodicu topbombaysaphire je napisao/la: ↑27 jul 2020, 23:13Dobrinja , ubjedljivo.Maestro je napisao/la: ↑27 jul 2020, 22:58A gdje je najbolje u Sarajevu za zivjeti? Ne samo grad nego i okolina do 15-20 minuta.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑27 jul 2020, 22:27
Uske ceste, razbacane kuće![]()
Sarajevo je čisto sranj.e postalo. Od gradske zone bi samo mogao živjeti na relaciji Čengić Vila - Hrasno.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
-
megatron2000
- Kontakt:
Buduci nacelnik Srebrenice 
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Po mom mišljenju, od Jezera pa prema gore naseljima Kromolj, Poljine. Tu ljudi imaju širinu, kuće sa baštom, poprilično malo auta prolazi. Do centra grada autom stigneš za 10 minuta. Da ne pričam o zoo vrtu ako želiš sa djecom izaći, stadion koševo ako si hordaš, ima tu dobrih kombinacija. Ako si biciklista ili planinar, imaš prirodni rezervat Skakavac, kilometarski park Betanija itd. Počeli su sa stanogradnjom nadomak golf terena, udarili su dvije zgrade, ima tu prostora za još 5/6.Maestro je napisao/la: ↑27 jul 2020, 22:58A gdje je najbolje u Sarajevu za zivjeti? Ne samo grad nego i okolina do 15-20 minuta.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑27 jul 2020, 22:27Uske ceste, razbacane kućeBosniaBoston je napisao/la: ↑27 jul 2020, 22:18
Velesici su mrtvo naselje gdje živi nekih 500 staraca bez druge populacije tako da je moguce, pogotovo gornji![]()
Mada počele su lisice tu da se motkaju u zadnje vrijeme ne znam sta je s tim???
Zadnja izmjena: DuljevinhoHaraldo, dana/u 27 jul 2020, 23:30, ukupno mijenjano 1 put.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Fin je Kromolj samo je cestovno malo :/
Slažem se sa Blejzerom, Mejtaš je bombona.
Slažem se sa Blejzerom, Mejtaš je bombona.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Iskren da budem, bezobrazni su sa stanovima iz Maršalovog vakta i cijenama. Bezobrazluk teški, još ako vidiš da je plin u pitanju - yeban si.
Meni nije problem živjeti ni na periferiji, u Zenici bukvalno za 15 minuta sam u centru a izolovan poprilično od gradske buke, još sam u kući.
Meni nije problem živjeti ni na periferiji, u Zenici bukvalno za 15 minuta sam u centru a izolovan poprilično od gradske buke, još sam u kući.
"We need to suffer. And we need to fight."
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Jeste, Mejtaš je bombona .
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
- ASD
- Kontakt:
Poljine.Maestro je napisao/la: ↑27 jul 2020, 22:58A gdje je najbolje u Sarajevu za zivjeti? Ne samo grad nego i okolina do 15-20 minuta.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑27 jul 2020, 22:27Uske ceste, razbacane kućeBosniaBoston je napisao/la: ↑27 jul 2020, 22:18
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Hehehehe i da znate Bake nije baš na Poljinama, ispod je Poljina, na Slatini, malo je zavučen i dobro ograđen. Dok sam bio manji sa jaranima bi išli izviđati heheheh. Jednom igrali lopte na terenu iznad njegove kuće, istom on sa trojicom nekih ljudi ( valjda čuvari) i jednog od klape nagovorili da ide pitat da nam teren napravi, kakvi balavci 
Zadnja izmjena: DuljevinhoHaraldo, dana/u 27 jul 2020, 23:40, ukupno mijenjano 1 put.
⚜️~⚜️~⚜️
- PovratakKralja
- Kontakt:
bombaysaphire je napisao/la: ↑27 jul 2020, 23:13Dobrinja , ubjedljivo.Maestro je napisao/la: ↑27 jul 2020, 22:58A gdje je najbolje u Sarajevu za zivjeti? Ne samo grad nego i okolina do 15-20 minuta.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑27 jul 2020, 22:27
Uske ceste, razbacane kuće![]()
Imam rodbine tu, svi su izbjeglice.
„Bolje je upaliti malo svijetlo nego proklinjati tamu.“
-
bombaysaphire
- Kontakt:
PovratakKralja je napisao/la: ↑27 jul 2020, 23:40
Imam rodbine tu, svi su izbjeglice.
Nisam znao da si izbjeglica ...
Skenderija no1 
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- BosniaBoston
- Kontakt:
® GONGASHI POWERHOUSE ®
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Jest kad ideš u grad, al kad se vraćaš onda i nije
Živio sam tu 5 godina
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Kad smo već kod ulica, mnogi i kod nas u državi zaslužuju makar jednu. I ja bih eliminisao ove nazive po gradovima, nije mi sexy to. 
"We need to suffer. And we need to fight."
Trenutno korisnika/ca: enobarca, Google [Bot], greenwood, Marsal, napoleon72 i 36 gostiju.