Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- PovratakKralja
- Kontakt:
Re: Chat
Puno njih treba da se preimenuje. Prva je ona od zlocinca tita. Treba da se zove ulica Alije Izetbegovica.
„Bolje je upaliti malo svijetlo nego proklinjati tamu.“
Ljepše zvuči Ulica Nasera Orića. Neutralizatora srpskog širenja na tlu Bosne i Hercegovine.
"We need to suffer. And we need to fight."
- PovratakKralja
- Kontakt:
Meni još niko nikad ne napisa kada je to Naser ispao heroj kontra VRS a ne civila iz Kravice?
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Kod mene komso drzi oni agenciju za nekretnine u Masarykovoj. Kaze u Zenici trenutno nema stana ispod 50 kvadrata da se prodaje a dnevno ima takvih 20 zahtjeva. Cak i renovirana starogradnja ide na preko 2000 po kvadratu..Epidaurus je napisao/la: ↑27 jul 2020, 23:17Koliko sam upucen u zadnje vrijeme je u Zenici tesko naci solidan stan na finoj lokaciji ispod 300 maraka mjesecno plus rezije. U Sarajevu je vjerovatno jos i gore, ovi moji dok su studirali su placali stanove na Malti i gore iznad arhitekture po 350 plus rezije. Sad je vjrv jos i skuplje.
Sad da ima zgradu od 200 stanova ispod 50 kvadrata za dan bi je prodao.
Kirije odose u nebesa takodjer.
Ako ne bude uskoro masovne gradnje da relaksira tržiste bit ce **** i za kiriju i za stan kupiti a vidim da po Klopcu nicu kuce ko gljive poslije kiše. Znaci odustaje se od stanova zbog cijene i lose ponude i ide se prema kucama.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Ma kaki s Malte i Čvile ti treba po sata do grada, na Skenderiji predješ most na Čobaniji i eto te za 2 minute pred BBI, a opet nisi u gužvi
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Od Marin Dvora do Otoke je idealno.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
- BosniaBoston
- Kontakt:
Da je udaljenost od grada jedini faktor Gorica bi bila ko Poljinebodi123 je napisao/la: ↑28 jul 2020, 00:33Ma kaki s Malte i Čvile ti treba po sata do grada, na Skenderiji predješ most na Čobaniji i eto te za 2 minute, a opet nisi u gužvi![]()
Evo vidis i Greivis se slaze
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Nedavno je lik u mojoj zgradi (prvi soliter na kruznom toku kod Velme, onaj iznad Sarajevske pivare bivse) prodao stan od 75 kvadrata za nekih 90-100 hiljada ali jer mu je hica bila. Sokirao sam se kad sam vidio cijene kvadrata u ovim novim zgradama. Negdje sam cini mi se vidio da je 3 milje kvadrat.avenija je napisao/la: ↑28 jul 2020, 00:30Kod mene komso drzi oni agenciju za nekretnine u Masarykovoj. Kaze u Zenici trenutno nema stana ispod 50 kvadrata da se prodaje a dnevno ima takvih 20 zahtjeva. Cak i renovirana starogradnja ide na preko 2000 po kvadratu..Epidaurus je napisao/la: ↑27 jul 2020, 23:17Koliko sam upucen u zadnje vrijeme je u Zenici tesko naci solidan stan na finoj lokaciji ispod 300 maraka mjesecno plus rezije. U Sarajevu je vjerovatno jos i gore, ovi moji dok su studirali su placali stanove na Malti i gore iznad arhitekture po 350 plus rezije. Sad je vjrv jos i skuplje.
Sad da ima zgradu od 200 stanova ispod 50 kvadrata za dan bi je prodao.
Kirije odose u nebesa takodjer.
Ako ne bude uskoro masovne gradnje da relaksira tržiste bit ce **** i za kiriju i za stan kupiti a vidim da po Klopcu nicu kuce ko gljive poslije kiše. Znaci odustaje se od stanova zbog cijene i lose ponude i ide se prema kucama.
Navikne čovjek, a i dobra vježba. Kakogod, uvijek bih odabrao brdo ispred našeg javnog prevoza.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑27 jul 2020, 23:58Jest kad ideš u grad, al kad se vraćaš onda i nije
Živio sam tu 5 godina![]()
Znači domče si bio? Kako tu nisi nafatao neku za dalje
je.bo bodija i Vučko, idemo mi u Otrov jest
Pa normalna stvar mi smo gradska djeca, Sarajevo je od Carsije do Marijin dvora.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Sarajevo je DO Vjecne
Ovo poslije je staroosmanska kasaba

#Punoljetstvo
Ko klinjo sam skoro svaki dan pješe se penjo na Breku iz grada, visio gore po mahali s onim našim lopte se igralo.. sad nema šanse da bih mogao se popeti, srce bi mi stalo do bolnica, svaka tebi čast ako morešBlejzer10 je napisao/la: ↑28 jul 2020, 00:40Navikne čovjek, a i dobra vježba. Kakogod, uvijek bih odabrao brdo ispred našeg javnog prevoza.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑27 jul 2020, 23:58Jest kad ideš u grad, al kad se vraćaš onda i nije
Živio sam tu 5 godina![]()
Znači domče si bio? Kako tu nisi nafatao neku za dalje
je.bo bodija i Vučko, idemo mi u Otrov jest![]()
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Ne kontaju to debili ba, ne kontaju da je pobjegao kao ker iz Srebrenice i da su ljudi izmasakrirani samo zbog toga jer nisu imali drugog lidera da ih postroji.
Znao je on dobro sta ce se desiti.
-
bombaysaphire
- Kontakt:

Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
O druženju s kriminalcima poslije rata o tome necemo, garant im je završavao oružje i slicno od njegovih kontakata.
Nema drugog objašnjenja za sve ono što ima.
Oni civili u kravici od 70 i više godina dan danas mi nije jasno kako ga nisu osudili za to lik je bio komadant dakle njegova odgovornost.
Nema drugog objašnjenja za sve ono što ima.
Oni civili u kravici od 70 i više godina dan danas mi nije jasno kako ga nisu osudili za to lik je bio komadant dakle njegova odgovornost.
Ćemaluša -> Franca Ferdinanda -> Aleksandra Karađorđevića -> Ante Pavelića -> Titova ... Alije Izetbegovića !? E kaže ne može to, ja od kad sam se rodio to je titova, tradicija kaže.PovratakKralja je napisao/la: ↑28 jul 2020, 00:02Puno njih treba da se preimenuje. Prva je ona od zlocinca tita. Treba da se zove ulica Alije Izetbegovica.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.