Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- feniksptica
- Kontakt:
Re: Chat
Pa piso sam ja, covjek je u vezi s ljudima iz Srbije..Srbi su skontali da je bolje da ga imaju ko partnera u kriminalu nego u Hagu.90minut je napisao/la: ↑28 jul 2020, 01:03O druženju s kriminalcima poslije rata o tome necemo, garant im je završavao oružje i slicno od njegovih kontakata.
Nema drugog objašnjenja za sve ono što ima.
Oni civili u kravici od 70 i više godina dan danas mi nije jasno kako ga nisu osudili za to lik je bio komadant dakle njegova odgovornost.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
						BOT (ponude u inbox)
Kakvi ljudi šta trabunjašfeniksptica je napisao/la: ↑28 jul 2020, 01:43Pa piso sam ja, covjek je u vezi s ljudima iz Srbije..Srbi su skontali da je bolje da ga imaju ko partnera u kriminalu nego u Hagu.90minut je napisao/la: ↑28 jul 2020, 01:03O druženju s kriminalcima poslije rata o tome necemo, garant im je završavao oružje i slicno od njegovih kontakata.
Oni civili u kravici od 70 i više godina dan danas mi nije jasno kako ga nisu osudili za to lik je bio komadant dakle njegova odgovornost.
- bhpremijerliga12
- Kontakt:

Citava srBska cast na jednoj slici

Ulica Edina Džeka.

Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
						"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
Koliko se sjecam samo je jedan zaokruženi eventualno dvojica moguce da grijesim ima ovoj slici " podosta ".
Naravno kriminal ne poznaju vjeru i nacionalnost.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Evo nije Imamovic skinuo transparent u Tuzli, ali bitno je da su lazni SDA profili optuzili njega da jeste i da im je narod povjerovao. 
Uklonio MUP, prije bih rekao da tu ima vise pristalica SDA.
Inace ovo je prvi put da vlast uklanja neke transparente, tu je bilo zakaceno 1000 transparenata prije.

Inace ovo je prvi put da vlast uklanja neke transparente, tu je bilo zakaceno 1000 transparenata prije.
- feniksptica
- Kontakt:
Idi bolan, mislio sam da znas nesto na ovu temu pa se u istu upustas. Sta mislis ko su ti ljudi za koje se hvali da su mu prijatelji iz Srbije. Nije sigurno Slavisa koji radi u Lidlu od 7 do 17:0090minut je napisao/la: ↑28 jul 2020, 01:46Kakvi ljudi šta trabunjašfeniksptica je napisao/la: ↑28 jul 2020, 01:43Pa piso sam ja, covjek je u vezi s ljudima iz Srbije..Srbi su skontali da je bolje da ga imaju ko partnera u kriminalu nego u Hagu.90minut je napisao/la: ↑28 jul 2020, 01:03O druženju s kriminalcima poslije rata o tome necemo, garant im je završavao oružje i slicno od njegovih kontakata.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
						BOT (ponude u inbox)
Prijatelji specijalci iz prošlog života lik je bio tjelohranitelj Slobe, šta si ti mislio sudije i ljudi koji odlucuju da se digne optuznica protiv Nasera da su mu oni prijatelji?feniksptica je napisao/la: ↑28 jul 2020, 08:33Idi bolan, mislio sam da znas nesto na ovu temu pa se u istu upustas. Sta mislis ko su ti ljudi za koje se hvali da su mu prijatelji iz Srbije. Nije sigurno Slavisa koji radi u Lidlu od 7 do 17:0090minut je napisao/la: ↑28 jul 2020, 01:46Kakvi ljudi šta trabunjašfeniksptica je napisao/la: ↑28 jul 2020, 01:43
Pa piso sam ja, covjek je u vezi s ljudima iz Srbije..Srbi su skontali da je bolje da ga imaju ko partnera u kriminalu nego u Hagu.
Bolan dan danas ga ganjaju za ratne zločine poceli su i izmišljati stvari da mu natovare, nedavno se opet branio i nije osuđen.
- feniksptica
- Kontakt:
Inace su kod nas i u regionu sudije i tuzilastva nezavisni i niko njima ne upravlja.

Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
						BOT (ponude u inbox)
A šta mogu dodati nakon ovoga osim nek' ti je bog na pomoci valjda  nekad razviješ sistem i proces  logicnog razmisljanja došli smo do kraja ulice.
Dakle da sumiramo ti misliš da je Naser kalibar Darka Sarica i da toliko para šalje u Srbiju i njihovo pravosuđe da mu gledaju kroz prste i samo zbog toga nikad nije osuđen da li sam dobro shvatio?

Dakle da sumiramo ti misliš da je Naser kalibar Darka Sarica i da toliko para šalje u Srbiju i njihovo pravosuđe da mu gledaju kroz prste i samo zbog toga nikad nije osuđen da li sam dobro shvatio?
Normalno da ga je trebalo skinuti. U civilizovanom društvu prijetiti na takav način je nečuveno.tuzlak1987 je napisao/la: ↑28 jul 2020, 08:04Evo nije Imamovic skinuo transparent u Tuzli, ali bitno je da su lazni SDA profili optuzili njega da jeste i da im je narod povjerovao.
"Oprostiti nećemo" ima identično značenje kao "vratiti ćemo vam", ovo obzirom da je izborna godina, glavu bih dao da su ovo i postavile zelene njuške iz SDA ili PDA.
I trebalo je skinuti. Bravo za onoga ko je reagovao.

tz tz tz tz tz tz
Dizao se isti transparent u tuzli mnogo godina.

- RacioEmocionalan
- Kontakt:
Never go full retard.slusalica je napisao/la: ↑28 jul 2020, 09:21Normalno da ga je trebalo skinuti. U civilizovanom društvu prijetiti na takav način je nečuveno.tuzlak1987 je napisao/la: ↑28 jul 2020, 08:04Evo nije Imamovic skinuo transparent u Tuzli, ali bitno je da su lazni SDA profili optuzili njega da jeste i da im je narod povjerovao.
"Oprostiti nećemo" ima identično značenje kao "vratiti ćemo vam", ovo obzirom da je izborna godina, glavu bih dao da su ovo i postavile zelene njuške iz SDA ili PDA.
ne vidite dobroKajzer10 je napisao/la: ↑28 jul 2020, 09:31Never go full retard.slusalica je napisao/la: ↑28 jul 2020, 09:21Normalno da ga je trebalo skinuti. U civilizovanom društvu prijetiti na takav način je nečuveno.tuzlak1987 je napisao/la: ↑28 jul 2020, 08:04Evo nije Imamovic skinuo transparent u Tuzli, ali bitno je da su lazni SDA profili optuzili njega da jeste i da im je narod povjerovao.
Uostalom, znaš li koliko govori o tebi kada nejake američke poluštoseve upotrebljavaš na bilo kakvu diskusiju o bosanskim svakodnevnim prilikama.
Mlad, nevin,neiskusan, 'sam ubo ?
tz tz tz tz tz tz
						- RacioEmocionalan
- Kontakt:
Čuj vratiti ćemo vam. Fgr papci.  

The willingness to be a fool is a precursor to a transformation.
Bitno je da su ljudi povjerovali bez ijednog dokaza, zato što im se to uklapa u njihovo viđenje građanske opcije. Dežurni botovi su to na forumu standardno prenijeli, kao i na ostalim mjestima.tuzlak1987 je napisao/la: ↑28 jul 2020, 08:04Evo nije Imamovic skinuo transparent u Tuzli, ali bitno je da su lazni SDA profili optuzili njega da jeste i da im je narod povjerovao.
Koliko ljudi će vidjeti demant? Uspjela im je namjera. A i ovi što vide pravi info, koliko misliš da će se njih zapitat: Hej pa je.bote ja vjerujem svemu što pročitam, a koliko će odradit mentalnu gimnastiku da bi nastavili po istom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.