Sto je najgore svakakvi igraci igraju, a za Musu ne mozes reci da je bolji i od jednog. Nevjerovatno koliko je los.
Kao sto sam napisao 21.januara 2019.
Musa je Zagorac bez atletskih mogucnosti kao sto ih ima Rade. Oni su otprilike taj neki nivo.
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Sto je najgore svakakvi igraci igraju, a za Musu ne mozes reci da je bolji i od jednog. Nevjerovatno koliko je los.
Musa je Zagorac bez atletskih mogucnosti kao sto ih ima Rade. Oni su otprilike taj neki nivo.
Tako se govorilo da ce napredovati i kad je imao 16 godina. Od tada je proslo 5 godina.90minut je napisao/la: ↑28 jul 2020, 06:18Zagorac je lik koji puni 25 godina za 15 dana Musa tek napunio 21, ako nastaviti raditi i širiti se kako treba bice ti jedan fantastican igrac.
Sad pokazuje da nije dorastao ovom nivou.
Zato ga ubaci sad odma u Partizan i ljudi bi se ibretili i govorili kako treba u NBA.
Dobro. Idi dr.kaj na Doncica uzviseni sloju populacije i pusti nas sirotinju da se nadamo da ce momak proraditi
Ma pusti levata, ne obraćaj pažnju.BosniaBoston je napisao/la: ↑28 jul 2020, 11:29Dobro. Idi dr.kaj na Doncica uzviseni sloju populacije i pusti nas sirotinju da se nadamo da ce momak proraditi
Evo odo. Kad se sjetim ti i tebi slicni dizali Musu i stavljali ga ispred Doncica, a nas koje smo gledali situaciju realno ste pri svakom mogucem postu pljuvali, nazivali debili, itd. Ah kako se stvari okrenuse i ko na kraju ispade debil. Uzivaj.BosniaBoston je napisao/la: ↑28 jul 2020, 11:29Dobro. Idi dr.kaj na Doncica uzviseni sloju populacije i pusti nas sirotinju da se nadamo da ce momak proraditi
On u NBA nema šta tražiti ni sada ni bilo kada mislim da je to kristalno jasno, kompilacija nije čak ni smiješna koliko tužno izgleda.japa je napisao/la: ↑28 jul 2020, 17:33Cuj nada se da ce da proradi haha pa to je nemoguce, proraditi moze neko ko ima kvalitet a iz nekog razloga ga ne pokauje, Musa nema kvalitet, gledao sam onu kompilaciju iznad i moram reci da sam kao osoba koja je oduvijek sporila kvalitet Muse (jer jednostavno cak u onom hajpu u kadetima ja nisam vidio nista vise od igraca koji je brzi i visociji od vrsnjaka nad kojima dominira) nisam ocekivala da onako izgleda lose bolje reci kriminalno, pa yebote ono je ko da basketasa sa ulice stavis sa profeionalcima da igra, amaterizam.
Musa ce najvjerovatnije ovo ili naredno ljeto nazad u Europu, u Tursku ili Rusiju. U europi ce odigrat par sezona, sakupit koji milion dodatno, oko tridesete ce zavrsit karijeru, vratit se u Bihać i vjerovatno otvorit kafić imena "Brooklyn" i dobro... napravio je vec sad vise nego 99,99% svojih vrsnjaka, a i vise od toliko i mladjih i starijih. Sve sto dolazi je samo bonus. A sad da ce napravit neku NBA karijeru, od toga nema nista... iako bi iskreno volio da se varamBIHpatriota je napisao/la: ↑29 jul 2020, 01:43Kadetski period je najnereprezentativniji kad su u pitanju talenti. Gledao sam neke statistike i 80% kadeta odustane ili se na amterskom nivou bavi kosarkom.
Viđeno stotinu puta kod nas nije nikakvu toplu vodu otkrio.
On nema bolju karijeru od Gordica i Kikanovica a ne od Teletovica. Treba on puno pure jesti da bi postao nesto, trenutno mu je karijera nista. Jedino pozitivno sto je uzeo milione pa nece biti gladan.Ghuraba je napisao/la: ↑29 jul 2020, 17:24Sve super, samo nemojte cmizdriti kad nekad za 15-ak godina shvatite da je od svih nasih kosarkasa (od osamostaljenja) samo Nurkic napravio vecu karijeru od njega. Ako vi ocekujete vise od toga, onda je to vas problem. Ja ocekujem toliko, pa cemo insallah vidjeti ko je bio u pravu.![]()
Ako na prvu ne skontas sta sam napisao, onda ti predlazem da procitas post bar jos jednom - ako si vec odlucio da mi repliciras.Chstal je napisao/la: ↑30 jul 2020, 00:23On nema bolju karijeru od Gordica i Kikanovica a ne od Teletovica. Treba on puno pure jesti da bi postao nesto, trenutno mu je karijera nista. Jedino pozitivno sto je uzeo milione pa nece biti gladan.Ghuraba je napisao/la: ↑29 jul 2020, 17:24Sve super, samo nemojte cmizdriti kad nekad za 15-ak godina shvatite da je od svih nasih kosarkasa (od osamostaljenja) samo Nurkic napravio vecu karijeru od njega. Ako vi ocekujete vise od toga, onda je to vas problem. Ja ocekujem toliko, pa cemo insallah vidjeti ko je bio u pravu.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.