Hvala,ovo nije bilo kad sam ja gledao.HeraklitMracni je napisao/la: ↑28 jul 2020, 10:32Budi online uz super Ultra gige! Neogranicen internet 1 dan/2KM (aktivacija*108*6*0#), neogranicen internet 7 dana/6KM (aktivacija*108*7*0#) i BESPLATNO koristi Facebook i Instagram. Vise na: ****/2U3uyDM
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
ISTINA ZA VEDRANA!
-
- Kontakt:
Uveli prije 1-2 mjesecaLecler je napisao/la: ↑28 jul 2020, 10:49Hvala,ovo nije bilo kad sam ja gledao.HeraklitMracni je napisao/la: ↑28 jul 2020, 10:32Budi online uz super Ultra gige! Neogranicen internet 1 dan/2KM (aktivacija*108*6*0#), neogranicen internet 7 dana/6KM (aktivacija*108*7*0#) i BESPLATNO koristi Facebook i Instagram. Vise na: ****/2U3uyDM
Malo jeste čudno. Naša liga je jedna od gledanijih u regionu što se tiče publike. Obzirom da se igra pred praznim tribinama to je razlog više da se forsiramo na tv. Imali bi i oni koristi od nas.Historicar je napisao/la: ↑28 jul 2020, 10:47Meni nije jasno, zašto je uopšte naša utakmica sa Krupom, toliko upitna za prenos na Areni, do koga je, ko opstruira i koči taj prenos ? Mi smo prvaci države, mi treba da budemo prioritet za prenos, a ne da se ovaj cirkus stvara.
Ja opet mislim da će još neka tv kuća prenosit našu ligu samim time i naše utakmice jer mi sve ostalo nema nikakve logike.
-
- Kontakt:
Mtel prodaje prava , znaci prodali su za one utakmice a za našu još u pregovorima , sigurno će biti samo koja TV to još vidimo ...
- muhamedhulk
- Kontakt:
Za nase utakmice misle masno naplatiti..zato se i ceka garant. Jbg, prvaka svi vole gledati.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- feniksptica
- Kontakt:
Ko sto gledam opet neki sistem stream da se plaati, samo sto bi sad mogle bit 3 markice mjesto 2
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- AlfredNobel
- Kontakt:
feniksptica je napisao/la: ↑28 jul 2020, 11:03Ko sto gledam opet neki sistem stream da se plaati, samo sto bi sad mogle bit 3 markice mjesto 2

Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Arenu ne možeš gledati na EON na mobitel ,tablet, ne podržava drugu vezu. Sve ostale kanale možeš.johntravolta123 je napisao/la: ↑28 jul 2020, 10:45Ne znam da li EON podrzava drugu vezu koja nije telemachova?BordoSarajevo je napisao/la: ↑28 jul 2020, 10:38HeraklitMracni je napisao/la: ↑28 jul 2020, 10:32Budi online uz super Ultra gige! Neogranicen internet 1 dan/2KM (aktivacija*108*6*0#), neogranicen internet 7 dana/6KM (aktivacija*108*7*0#) i BESPLATNO koristi Facebook i Instagram. Vise na: ****/2U3uyDM![]()
Oko dokupa ako ti sta zasteka javi se na pp tu sam na udarnoj liniji![]()
Možeš gledati arenu na svakom uređaju. Sve programe koje imaš ugovorom na TV-u, imaš i na EON platformi na svakom uređaju.amypitar je napisao/la: ↑28 jul 2020, 11:07Arenu ne možeš gledati na EON na mobitel ,tablet, ne podržava drugu vezu. Sve ostale kanale možeš.johntravolta123 je napisao/la: ↑28 jul 2020, 10:45Ne znam da li EON podrzava drugu vezu koja nije telemachova?
Oko dokupa ako ti sta zasteka javi se na pp tu sam na udarnoj liniji![]()
Moze se gledati. Ja na BHT netu gledam EON.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
-
- Kontakt:
A koje su to televizije u igri, za prenos u nedjelju, osim Arene ?HeraklitMracni je napisao/la: ↑28 jul 2020, 10:58Mtel prodaje prava , znaci prodali su za one utakmice a za našu još u pregovorima , sigurno će biti samo koja TV to još vidimo ...
Po cemu je bolji Irfan od Bekica
Konkretno
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- feniksptica
- Kontakt:
Nek vas je zavaro gospodo da skrene temu s pojacanja. Pojacanja trazite odmah
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Ko ponudi Mtelu dovoljno i s kim se dogovoreHistoricar je napisao/la: ↑28 jul 2020, 11:17A koje su to televizije u igri, za prenos u nedjelju, osim Arene ?HeraklitMracni je napisao/la: ↑28 jul 2020, 10:58Mtel prodaje prava , znaci prodali su za one utakmice a za našu još u pregovorima , sigurno će biti samo koja TV to još vidimo ...

MojaTV neće gotovo sigurno, a sigurno i BHT1 pregovara

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
- feniksptica
- Kontakt: