Skroman lik pravo
Ima problema sa kockanjem zato treba na ruke keš
I to klubu u 1fbih trazi 30k na ruke
Kolko bi nama trazio 70-80
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Skroman lik pravo
Natovareno je tim istim igracima dosta prica na ledja od pocetka pandemije. Od toga da nece da igraju do svega drugog pa izadje Sinisa u javnost da sve sto je povoljno za klub ce biti ispostovano bez problema.Machak je napisao/la: ↑28 jul 2020, 12:29Imamo prevelika ocekivanja od nasih igraca u vidu rezultat a istima kasne plate, klub nema novca upitna su buduca primanja i plate do kraja godine, ali eto vi pojedini idalje se lozite i gledajte kroz ruzicaste naocale kao da je se ok. Klub nije samo Amar, pa opet Amar i njih jedanaest na terenu + kluba, klub je mnogo vise i sve to kosta mnogo.
Koliko znam,komplet oprema za prvi tim je stigla,izuzev tih dizajniranih dresova,čim više saznam,napišem.
Od Bojine povrede pa ovamo haosdubioza144 je napisao/la: ↑28 jul 2020, 12:55Da ono bi neki potpis do veleza ili barem dresovi da se malo atmosfera digne, ovo dana sve nesto crno
Znas kako prosle sezone poce drugo poluvrijeme u Kaknju "Danas ćemo život dati Željo mora zaigrati" to je prelomilo utakmicu i par minuta nakon toga smo poveli tako da ja mislim da ce im staviše biti težekerimatomic1921 je napisao/la: ↑28 jul 2020, 13:06Sta mislite kako ce se ekipa ponasati bez publike na stadionu? Hoce li im laknuti radi manjeg pritiska?
Vala ako im je 7-8 hiljada ljudi koji navijaju za njih pritisak....kerimatomic1921 je napisao/la: ↑28 jul 2020, 13:06Sta mislite kako ce se ekipa ponasati bez publike na stadionu? Hoce li im laknuti radi manjeg pritiska?
Momak sto drzi portal je nas navijac, al mu je neko ovdje bas suplju prodo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.