FK Tuzla City

Moderator/ica: GracanicaAA

tuzlac
Kontakt:

Re: FK Tuzla City

Post Postao/la tuzlac » 25 jul 2020, 20:10

CityCity je napisao/la:
25 jul 2020, 19:09
0:2 poluvrijeme.Veoma loša igra.Bez koncepcije i organizacije.Nijedan smislen napad.Nema se šta ni komentarisati,ni igre ni pojedinaca,ni šuta na gol ni poluprilike,ništa,gola nula.
ETO TAKO JE CIJELO OVO VRIJEME OD PROZIVKE.

emir012
Kontakt:

Post Postao/la emir012 » 25 jul 2020, 20:19

tuzlac je napisao/la:
25 jul 2020, 20:10
CityCity je napisao/la:
25 jul 2020, 19:09
0:2 poluvrijeme.Veoma loša igra.Bez koncepcije i organizacije.Nijedan smislen napad.Nema se šta ni komentarisati,ni igre ni pojedinaca,ni šuta na gol ni poluprilike,ništa,gola nula.
ETO TAKO JE CIJELO OVO VRIJEME OD PROZIVKE.
Slazem se - uzas...

Kostic, Karjasevic, Maksimovic - prelosi...

Dzafic najgori - izgleda potpuno nespreman...

CityCity
Kontakt:

Post Postao/la CityCity » 25 jul 2020, 20:22

1:3 na kraju.Ekipa nema ni glavu ni rep.Ako se po jutru dan poznaje ne sluti na dobro.Teško je sve pohvatati i ukratko analizirati ali evidentno je da Kostić ne može igrati,da je sredina pretanka(Karjašević nema kvalitet,Maksimović nikakav,Džafić nespreman itd i jedino je Beganović u drugom poluvremenu odigrao ponešto),da konekcija između sredine i napada mršava,da je napad bez Ubiparipa jalov itd.Jedino sam zadovoljan sa Rustemovićevim izvođenjima prekida.

tcity055
Kontakt:

Post Postao/la tcity055 » 25 jul 2020, 22:21

Ovo je danas skroz tanko. Molim Azmira da ako je ikako moguće vrati bar Crnkića. Možda "tuzlac" bude u pravu po pitanju Nale i njegovih akrobacija.

elvirbaljic
Kontakt:

Post Postao/la elvirbaljic » 26 jul 2020, 00:09

tcity055 je napisao/la:
25 jul 2020, 22:21
Ovo je danas skroz tanko. Molim Azmira da ako je ikako moguće vrati bar Crnkića. Možda "tuzlac" bude u pravu po pitanju Nale i njegovih akrobacija.
Nevalja Nalic, nevalja Baljic...hm, dosta je ovdje pitalo zasto ne igra Maksimovic, Karjasevic. Stvari su jednostavne, moramo da shvatimo da smo mi osrednji klub u PL BiH, i da trenutno jos nenozemo parirati Zelji, Sarajevu, Zrinjskom. Mjenjamo misljenja od utakmice do utakmice, Beganovic cas nam valja cas ne, tako i ostali igraci. Imamo ekipu za poziciju od 5-8 mjesta, iole realan navijac ce to priznati.
Tuzla City / Sloga Simin Han

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 26 jul 2020, 12:48

tcity055 je napisao/la:
25 jul 2020, 22:21
Nalić nipošto nije smio biti naš trener,kao ni Baljić.Neka ,sad će prvenstvo i sve će to izaći na bijeli dan.Objesiš klub gdje je sportski direktor posjetilac kladionica.

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 26 jul 2020, 16:18

Husić: Nalić najavio pojačanja? Treneri su takvi, oni bi odmah promijenili čitav tim

S predsjednikom FK Tuzla City o novoj sezoni
Azmir Husić, pri čovjek FK Tuzla City, uvijek je zanimljiv, ali prije svega iskren i otvoren sagovornik, što je slučaj bio i danas u najavi nove premijerligaške sezone.

26.07.20. 12:22
E. Škorić
slika

Husić: Nalić najavio pojačanja? Treneri su takvi, oni bi odmah promijenili čitav tim
Husićeva Tuzla vrebat će iz sjene i tražiti svoju priliku, a prvi čovjek tuzlanskog premijerligaša uvjeren je da kvaliteta ima, bez obzira što to možda nije prezentovano jučer na Grbavici u generalci gdje je njegov tim s 3:1 poražen od Željezničara.
"Nije sada bilo nešto specijalno. Fudbal se dugo nije igrao, to se odmah vidjelo. Nisam baš oduševljen, ali mislim da opet imamo kvalitet za neke stvari i da ćemo biti konkurentni ostalima u Premijer ligi. Ako sve generalno sagledamo, svi ćemo u sezonu ući puno lošiji nego prošle sezone. Nova godina Premijer lige će biti lošija nego ona prethodna", kazao je Husić za SportSport.ba.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nalić nakon poraza od Veleža najavio još pojačanja: Mnogo je igrača koji nisu nivo Premijer lige
Trener FK Tuzla City
10.07.2020.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
- Nakon utakmice na Grbavici, Zlatan Nalić, šef struke FK Tuzla City, najavio je dva do tri pojačanja u narednom periodu.

"Treneri su takvi kakva jesu. Oni bi da odmah promijene čitavu ekipu, međutim trebalo bi da prave nešto od onoga što imaju na raspolaganju. Pojačanje nije pojačanje dok se ne dokaže. Mislim da će Nalić morati sa svojim pomoćnicima da nešto pravi i od onoga što već ima".
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nalić: Primili smo tri jeftina pogotka
Najavio i nova pojačanja
25.07.2020.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kakvu Tuzlu da očekujemo u novoj sezoni?

"Probat ćemo da budemo i bolji nego prošle sezone. To nam je plan, ali vidjet ćemo. Nešto radimo, pravimo... Klub dobro stoji. Ono što je naša obaveza je da obezbijedimo uslove igračima, redovne polate, uslove za treniranje, opremu, pripreme, dobre prevoze, hotele, a ostalo je sve na struci i igračima".

Kome dajete najveću prednost u borbi za titulu?

"Najveći bih prednost dao Sarajevu, Željezničaru i Zrinjskom, ali uvjeren sam da ćemo i mi mnogima pomrsiti račune. Bar ćemo se truditi".

Nažalost, neće biti publike na stadionima...

"Moramo to da prihvatimo. Ne znam da li su to mjere našeg saveza ili... No, napravili smo veliku grešku što smo prekinuli prvenstvo. Nova pravila su zaista čudna. Samo pet ljudi iz uprave jednog kluba može da bude prisutno na utakmici. Onda možete da zamislite dokle idu te mjere. Ako u SCC (Sarajevo City Centar) uđete u Sarajevu, imate 1000 ljudi u zatvorenom prostoru, ne vidim zašto na Koševu ili na Grbavici ne može biti barem 5.000 ljudi. Mislim da ovo nije u redu, sami sebe još više ukopavamo, ali moramo poštovati te odluke. Nažalost, niko ne pita iz Saveza kako će se igrati, kako će klubovi izmoći ovo sve. Nalažu mjere, ali niko ne zna kakve mogu biti posljedice. Njih u Savezu ne interesuje naše mišljenje", zaključio je prvi čovjek Tuzle.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

------------------------------------------------KOMENTARI
Nalic trazio od Azmira da otjera Sesara i Hadzanovica,Arezinu su otjerali,smjesan ugovor ponudili Efendicu.Sad Nalic trazi iste takve igrace da mu dovedu!!!!Radi pametnjakovicu sa tim igracima sto imas,mani se kuknjave.

Sabrija 26.07.20. 14:37
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ODGOVORI
Nalić glumac...

Pozitiva 26.07.20. 13:56
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ODGOVORI
Hahahaha jaooooooo sto mu ga pristavi... Al ' mi je drago sto je spustio ovog satro trenera. On bi dovodio igrace 2 godine i cijeli tim izmijenio da bi isporucio neki rezultat. Ovo je Barcelona za onu Slobodu sto je vodio. Suti i radi papcicu
EdwinPol 26.07.20. 12:35

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 26 jul 2020, 16:42

HUSIĆU DAJ HUSREFA PRIJE BAJRAMA.

tcity055
Kontakt:

Post Postao/la tcity055 » 26 jul 2020, 22:55

Neshvatljivo bezidejna i loša igra kako protiv Veleža tako i protiv Želje sa po tri primljena gola. Nala najavljuje pojačanja a liga samo što nije počela kad će ih uigrat. Volio bih da se varam al izgleda od Nale neće biti puno fajde. Pričam ti priču uprazno, e sad dal je to stav i uprave da se što manje troši sredstava i čuva neka sredina ili su loši potezi ostaje da vidimo. Više trener treba vremena posvetiti radu u klubu a ne trčat svakog vikenda do Švedske. Nekad treba pogledat i omladinske pogone.
Ko više gura Kostića u prvi tim pa gledam jučer onaj mali Hajdarević se sprda sa njim.

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 28 jul 2020, 13:43

ČESTITAM NAŠEM AZMIRU I NEKA BUDE S BOŽIJOM POMOĆI

Azmir Husić u Tuzli želi graditi moderni neboder vrijedan skoro 26 miliona maraka.

slika

Kompanija Heez gradnja spremna je na izgradnju stambeno-poslovne zgrade Tuzla Tower u tuzlanskom naselju Stupine. Kako saznaje ****,**do kraja ove sedmice će biti predat zahtjev za dobijanje urbanističke saglasnosti, a ako sve bude išlo prema planu, izgradnja savremenog nebodera mogla bi početi na jesen ove godine.
Moderni neboder će pratiti oblik elipse jedinstvenog arhitektonskog izričaja, a planirani su stanovi, poslovni prostori, terase na 26 spratova, garaže, parking mjesta te heliodrom na krovu zgrade.

Zgrada je u završnoj fazi projektovanja, a kako je za Klix.ba potvrdio vlasnik kompanije Heez gradnja Azmir Husić, visina zgrade iznosit će 97 metara. On nam je otkrio da je prizemlje planirano za poslovne prostore sa unutrašnjom galerijom visine deset metara.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

USKORO STADION ZA TUZLA CITY AKOBOGDA.
Zadnja izmjena: tuzlac, dana/u 28 jul 2020, 13:47, ukupno mijenjano 1 put.

Wandelanoite
Kontakt:

Post Postao/la Wandelanoite » 28 jul 2020, 13:46

Vraca se Crnkic, vjerovatno i Efendic.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 28 jul 2020, 13:48

Wandelanoite je napisao/la:
28 jul 2020, 13:46
A di su bili ?

Wandelanoite
Kontakt:

Post Postao/la Wandelanoite » 28 jul 2020, 14:02

tuzlac je napisao/la:
28 jul 2020, 13:48
A di su bili ?
Na birou.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 28 jul 2020, 14:27

28 jul 2020, 14:02
tuzlac je napisao/la:
28 jul 2020, 13:48
A di su bili ?
Na birou.
Znam pouzdano da je Efendić tražio veću platu i da nije našao zajedničku riječ .Crnkić je cijelo ovo vrijeme od prekida prvenstva u Americi.Nije bilo vijesti o njemu .Obradovalo bi me da dođe ,Crnka i da potpiše na 2 godine , pa neka ide idućeg ljeta vani.On je igračina i uz Nukića bi bio najbolji tandem krila u PL.DRUGA JE STVAR PITANJE TRENERA .NISAM VJERE DA JE NALIĆ ČOVJEK ZA NAS.
Zadnja izmjena: tuzlac, dana/u 28 jul 2020, 14:40, ukupno mijenjano 2 puta.

emir012
Kontakt:

Post Postao/la emir012 » 28 jul 2020, 14:29

Dobre vijesti, ako se pokazu tacnim.

Ovo malo sto sam ih gledao Maksimovic i Dzafic me nisu ubjedili da su sposobni za bilo sta, tako da je Crnkic pojacanje.

Efendic nam vjerovatno ne treba s obzirom da je dosao Djeric, ali eto, nemam ja nista generalno protiv Efendica - ako dodje - dobrodosao.

CityCity
Kontakt:

Post Postao/la CityCity » 28 jul 2020, 18:52

slika

Kapiten Voždovca Nemanja Nikolić napušta klub i u sledećoj sezoni će nastupati u redovima Tuzla Sitija, ambicioznog bosansko-hercegovačkog Premijerligaša!

Iako je najavljen kao alternativa za Hasanovića nekako mi više djeluje kao zamjena za Sesara.U svakom slučaju to je profil igrača koji nam je trenutno nasušno potreban jer smo zbog odlaska Sesara,Hadžanovića i Stjepanovića (Mitrovića) te povrede Hasanovića ostali na toj poziciji veoma kratki.Sad osim Rustemovića imamo još jedno pojačanje i još jednog provjerenog "box to box" igrača.(i takođe vrlo dobrog izvođača jedanaesteraca).
Sve u svemu dobrodošao Nikoliću!

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 28 jul 2020, 21:05

Nemam jasan stav u vezi ovog igrača uz dužno poštovanje njemu kao čovjeku i fudbaleru.
-Bojim se da pretrpavamo čamac i da će rasti nezadovoljstvo kod igrača.
-Sve to će rezultirati konačnim odlaskom Nalića a možda i Muratovića ,(dolaskom Musemića).

emir012
Kontakt:

Post Postao/la emir012 » 29 jul 2020, 07:06

CityCity je napisao/la:
28 jul 2020, 18:52
slika

Kapiten Voždovca Nemanja Nikolić napušta klub i u sledećoj sezoni će nastupati u redovima Tuzla Sitija, ambicioznog bosansko-hercegovačkog Premijerligaša!

Iako je najavljen kao alternativa za Hasanovića nekako mi više djeluje kao zamjena za Sesara.U svakom slučaju to je profil igrača koji nam je trenutno nasušno potreban jer smo zbog odlaska Sesara,Hadžanovića i Stjepanovića (Mitrovića) te povrede Hasanovića ostali na toj poziciji veoma kratki.Sad osim Rustemovića imamo još jedno pojačanje i još jednog provjerenog "box to box" igrača.(i takođe vrlo dobrog izvođača jedanaesteraca).
Sve u svemu dobrodošao Nikoliću!
Super pojacanje - profil igraca koji nam je najvise falio i kakvog ja prizeljkujem evo vec mjesec dana...

Do Nalica je - ovo je vec sad po imenima sigurno ekipa za gornji dio tabele.
Nadam se da ce odmah prestat sa glupostima tipa "bili smo bolji u prvom/drugom poluvremenu" - najvise mrzim te trenere koji lazu i sami sebe i sve nas umjesto da otvoreno kazu - igrali smo ko **** - jer je City i protiv Veleza i protiv Zelje igrao upravo ko **** - ko da se tih 11 igraca prvi put srelo u zivotu...

A Ako Kostic ili Maksimovic ili neko treci nisu dovoljno dobri onda je na Nalicu da raskine ugovore i odstrani ih iz ekipe i dovede nekog drugog...
Ako nije sposoban za takve pooteze bolje da odmah ide jer nece dugo trajat...

tcity055
Kontakt:

Post Postao/la tcity055 » 29 jul 2020, 08:02

Ovaj Nikolic bi mogao dati stabilnost na sredini koju trenutno nemamo pa mozemo reci nismo nikada ni imali. Usput momak je vise okrenut naprijed i postizanju golova. On Rustem i neko treci na sredini trebalo bi to biti dobro. Jos ako se obistini povratak Crnke onda bi to bio solidan tim .
Vise sam puta pisao o Kosticevim kiksevima i nespremnosti i nebih se ponavljao al svakako mislim da Moris treba igrati prije njega. Mozda se Kole vrati u ovoj sezoni al trenutno nije to to. Ima tu jos dosta igraca koji nisu nivo PL.

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 29 jul 2020, 11:42

tcity055 je napisao/la:
29 jul 2020, 08:02
Ovaj Nikolic bi mogao dati stabilnost na sredini koju trenutno nemamo pa mozemo reci nismo nikada ni imali. Usput momak je vise okrenut naprijed i postizanju golova. On Rustem i neko treci na sredini trebalo bi to biti dobro. Jos ako se obistini povratak Crnke onda bi to bio solidan tim .
Vise sam puta pisao o Kosticevim kiksevima i nespremnosti i nebih se ponavljao al svakako mislim da Moris treba igrati prije njega. Mozda se Kole vrati u ovoj sezoni al trenutno nije to to. Ima tu jos dosta igraca koji nisu nivo PL.
ČUDNA SITUACIJA. Cijenu će platiti Karjašević jer ispada iz prvog tima.Rustemović će igrati na rutinu a skroz je nespreman.O Nikolićevom stanju nemamo pojma.Sad kad pogledaš.Hasanović teška povreda, Mitrović odlazak ,Stjepanović penzija,Milaković čitavo vrijeme bio tu pa otjeran????
Ne bi me začudilo da Karjašević ode iz Kluba.Imamo Cenaja i DŽaferovića kao rezerve.To se sve skupa(izuzevši Hasanovića) zove,katastrofalan posao sportskog direktora.

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.