Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Kockoglavi
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Je.o ti klub koji uigrava igrace koji nece biti tu, golem si meljo hahahahah.
Igramo dok zeljo ne bankrotira pa ga prijave za kantonalnu, dan poslije prekid i registrovanje tabele 

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Mi kukamo kad nam neko dodje i nije u prvih 11,napadamo upravu za los potez a kod njih Zekan ugovor na 4 godine

E Cuj "Rex" , je li to po onoj njemačkoj seriji o policajcu i njegovom vjernom pratiocu Ili po vašem treneru i njegovom ljubimcu...
Ako je po ovom drugom ,onda si se zayebunio malo...
Naziv tvog profila bi trebao poceti sa velikim L....
- Kockoglavi
- Kontakt:
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Vanja8 je napisao/la: ↑28 jul 2020, 11:49E Cuj "Rex" , je li to po onoj njemačkoj seriji o policajcu i njegovom vjernom pratiocu Ili po vašem treneru i njegovom ljubimcu...
Ako je po ovom drugom ,onda si se zayebunio malo...
Naziv tvog profila bi trebao poceti sa velikim L....

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Zašto @Irfo briše postove na temi komšinica u kojima se proziva uprava i iznose informacije o kašnjenu plata i predstojećim tužbama igrača? 

- jedanjeborac
- Kontakt:
S malim zakašnjenjem, iz skoro pa opravdanih razloga, čestitao bih navijačima manjeg sarajevskog kluba drugo mjesto u prošloj sezoni. Športski pozdrav iz Banjaluke.
Za Srbiju!
Malo su te dvije zastave. Stavi još jednu. Možeš naprimjer zastavu BiH.jedanjeborac je napisao/la: ↑28 jul 2020, 14:06S malim zakašnjenjem, iz skoro pa opravdanih razloga, čestitao bih navijačima manjeg sarajevskog kluba drugo mjesto u prošloj sezoni. Športski pozdrav iz Banjaluke.

FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Na kojem forumu si to upratio?
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar.
To ti je presedan u modernom nogometu, jedan tim pripremas a drugi ti igra. Kakva varka i mangupska inteligencija brke, opet dizu BiH fudbal na veci nivo, KRAJ PRICEKockoglavi je napisao/la: ↑28 jul 2020, 09:52Je.o ti klub koji uigrava igrace koji nece biti tu, golem si meljo hahahahah.

- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Samo da ostane zabilježeno šta se dešava kod kona na pdfu dok se istovremeno forum ** naziva lobotomijom. Bolan, oni su za vas dimenzija!
Moj irfo, razumijem dokoljenka, čovjek je profesionalac i radi ono za šta je plaćen, a ti volontiraš da budeš debil hahahaha.
Irfo brat briše ovakve postove da mu se ne bi širila istina po lobotomiji.
Moj irfo, razumijem dokoljenka, čovjek je profesionalac i radi ono za šta je plaćen, a ti volontiraš da budeš debil hahahaha.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
@Irfo ima drugačije info.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑28 jul 2020, 14:13Samo da ostane zabilježeno šta se dešava kod kona na pdfu dok se istovremeno forum ** naziva lobotomijom. Bolan, oni su za vas dimenzija!

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Nema zajebancije sa moderatoromMokes je napisao/la: ↑28 jul 2020, 14:17@Irfo ima drugačije info.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑28 jul 2020, 14:13Samo da ostane zabilježeno šta se dešava kod kona na pdfu dok se istovremeno forum ** naziva lobotomijom. Bolan, oni su za vas dimenzija!
![]()

- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Pa ne vide oni dobro jer im Lutvina jaja padaju na očialacious je napisao/la: ↑28 jul 2020, 14:18Nema zajebancije sa moderatoromMokes je napisao/la: ↑28 jul 2020, 14:17@Irfo ima drugačije info.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑28 jul 2020, 14:13Samo da ostane zabilježeno šta se dešava kod kona na pdfu dok se istovremeno forum ** naziva lobotomijom. Bolan, oni su za vas dimenzija!
![]()
![]()

Ko skloni jaja s očiju, briše mu se post.
Zadnja izmjena: SarajevoJeBordo, dana/u 28 jul 2020, 14:19, ukupno mijenjano 1 put.
E cuj brise postove i one tamo zove lobotomcima 

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Šta fali što igrači nemaju platu, jer nema ni uprava. Logično da post treba biti obrisan jer je ovaj iznio neistinu da uprava ipak prima platu

SLOBODA FORUMASIMA ! 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.