http://www.airfutbol.com/index.php?opti ... 9&catid=81

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
ma bolje da izvucemo pajonal,mislim arsenalnidjo_barca je napisao/la:Milan,Arsenal,Roma,Inter,Lyon i Marseille
To su moguci protivnici u 1/8 finala.Svejedno,prije ili kasnije ces igrati sa najjacim.Jedino zbog Primere bi bilo dobro izvuc mozda Francuze,ipak se cine kao laksi protivnik od ostalih.
prosle godine kad smo im davali lekcije iz fudbala ostavilo je nekog tragailidžanski dijamant je napisao/la:ja zelim arsenala, da ih izdominiramo opet.
nidjo_barca je napisao/la:Milan,Arsenal,Roma,Inter,Lyon i Marseille
Bit' će slađeRomariooo je napisao/la:Ja bi volio da izvucemo neki jaci klub, odnosno aktraktivnijeg protivnika da se to fini prenosi na tv, a ne da se hebemo po streamovima ili snimcima. Nekako bi najvise volio Talijane, Milan najvise, i s Romom bi bilo zanimljivo, a nemam nista protiv osvete nad Interom odmah u osmini finala. Ne bih volio recimo Lyon, s njima pocesto nesto igramo, Marsej isto tako nije los zbog atmosfere, a za Arsenal ne vjerujem nekako da ce nam doci u ovoj fazi, neka njih za kasnije.
Uglavnom, koga god izvucemo, bice to hegomonija Barce, ko god nam se nadje na putu do do Vemblija, fasovat ce
Da vas izdominiraju 5:0 ko nas, ili haman ko vasArnelinho je napisao/la:Moras dobro mozak napregnut da shvatis ljude koji su toliko isfrustrirani da na svojoj temi(ili bar na temi o braceloni)pisu o drugom klubu...bolesno![]()
Ps.Barcelona je jedan smijesan kvaziklub i makar malo proguglajte ako nista pa cete vidjet uslove u nj. nogometnoj akademiji,kakvo orasje![]()
"Mema" se nikako kutarisati,ubi vlaga po sobama![]()
No,salu na stranu,ja kao navijac arsenala bih volio da dobijemo barcelonu,cisto radi duga da malo popricamo(onog sa parka princeva)![]()
ps.Arsenal dominira!
Bogami si u pravu, jaki su Vermaelen, Diaby, Song, Djourou...imaju kilažu, što je najbitnije...-Paja je napisao/la:Bicemo zadovoljni ako izvucemo inferiorni spanski klub smatram licno da je nas svevisnji kolektiv na nivou u kojem ni sudije ne mogu pomoci Barceloni tako da kad bi nas sudije ostetile a mi izgubili to bi bilo katastrofa jer smo visestruko jaci! Barcelona je mali politicki klub koji nije spreman da se u regularnoj bitci suprotstavi najvecem sportskom kolektivu u historiji svih sportova!
Ovako kad se pogleda jace su jbt drugoplasirane ekipe od nosica grupa ...DAVID VILLA 7' je napisao/la:ekipe koje mozemo dobiti je
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.