FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

losmi
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la losmi » 08 dec 2010, 12:22

MVP - Messi-Villa-Pedro

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 08 dec 2010, 23:58

Bogami treba vratiti stare musterije (blancose) na ovu temu :D nema ko prašinu kupit' :mrgreen:

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 09 dec 2010, 01:05

Milan,Arsenal,Roma,Inter,Lyon i Marseille

To su moguci protivnici u 1/8 finala.Svejedno,prije ili kasnije ces igrati sa najjacim.Jedino zbog Primere bi bilo dobro izvuc mozda Francuze,ipak se cine kao laksi protivnik od ostalih.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

_Bad_boy
Kontakt:

Post Postao/la _Bad_boy » 09 dec 2010, 01:09

nidjo_barca je napisao/la:Milan,Arsenal,Roma,Inter,Lyon i Marseille

To su moguci protivnici u 1/8 finala.Svejedno,prije ili kasnije ces igrati sa najjacim.Jedino zbog Primere bi bilo dobro izvuc mozda Francuze,ipak se cine kao laksi protivnik od ostalih.
ma bolje da izvucemo pajonal,mislim arsenal :D ovaj engleski avvzi klubcic bi mogli proci i sa rezervama..
ja predlazem da ako ikako moze sreca da nas posluzi nek se prva utakmica igra u londonu i tu cemo odraditi posao a na nou kamp izvest C tim jer je i B tim prejak za arsenala :D
-PAJA Fan Club!!

ilidžanski dijamant
Kontakt:

Post Postao/la ilidžanski dijamant » 09 dec 2010, 01:09

ja zelim arsenala, da ih izdominiramo opet.
Barcelona - Real Madrid 5-0 (29.11.2010.)

_Bad_boy
Kontakt:

Post Postao/la _Bad_boy » 09 dec 2010, 01:20

ilidžanski dijamant je napisao/la:ja zelim arsenala, da ih izdominiramo opet.
prosle godine kad smo im davali lekcije iz fudbala ostavilo je nekog traga :D moze se vidjeti napredak u EPL da su utvrdili ovu lekciju :D ove godine cemo im pak morati pokazati kako da predju na level 2 :D uvalit cemo koji gol vise al et ostat ce im znanje za Engleske lige :D

p.s.u jednu ruku arsenal nam mozda i nebi donijeo neke novcane koristi..tv prava,marketing,navijaci :S jer malo ce ko htijeti platiti prava i ulaznice da gleda ovaj mali engleski klub :( mozda bi kopenhagen bio bolji za zaradu,al oni su ipak opasniji :( postoji strah da njima nebi uvalili 6 golova u dvije tekme :lol:
-PAJA Fan Club!!

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 09 dec 2010, 08:14

nidjo_barca je napisao/la:Milan,Arsenal,Roma,Inter,Lyon i Marseille

Amin! :)

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 09 dec 2010, 08:30

Moras dobro mozak napregnut da shvatis ljude koji su toliko isfrustrirani da na svojoj temi(ili bar na temi o braceloni)pisu o drugom klubu...bolesno :roll:
Ps.Barcelona je jedan smijesan kvaziklub i makar malo proguglajte ako nista pa cete vidjet uslove u nj. nogometnoj akademiji,kakvo orasje :D
"Mema" se nikako kutarisati,ubi vlaga po sobama :D
No,salu na stranu,ja kao navijac arsenala bih volio da dobijemo barcelonu,cisto radi duga da malo popricamo(onog sa parka princeva) ;)
ps.Arsenal dominira!
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 09 dec 2010, 08:32

Ja bi volio da izvucemo neki jaci klub, odnosno aktraktivnijeg protivnika da se to fini prenosi na tv, a ne da se hebemo po streamovima ili snimcima. Nekako bi najvise volio Talijane, Milan najvise, i s Romom bi bilo zanimljivo, a nemam nista protiv osvete nad Interom odmah u osmini finala. Ne bih volio recimo Lyon, s njima pocesto nesto igramo, Marsej isto tako nije los zbog atmosfere, a za Arsenal ne vjerujem nekako da ce nam doci u ovoj fazi, neka njih za kasnije.

Uglavnom, koga god izvucemo, bice to hegomonija Barce, ko god nam se nadje na putu do do Vemblija, fasovat ce
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 09 dec 2010, 08:34

[youtube][/youtube]

Uživaj ;)
Romariooo je napisao/la:Ja bi volio da izvucemo neki jaci klub, odnosno aktraktivnijeg protivnika da se to fini prenosi na tv, a ne da se hebemo po streamovima ili snimcima. Nekako bi najvise volio Talijane, Milan najvise, i s Romom bi bilo zanimljivo, a nemam nista protiv osvete nad Interom odmah u osmini finala. Ne bih volio recimo Lyon, s njima pocesto nesto igramo, Marsej isto tako nije los zbog atmosfere, a za Arsenal ne vjerujem nekako da ce nam doci u ovoj fazi, neka njih za kasnije.

Uglavnom, koga god izvucemo, bice to hegomonija Barce, ko god nam se nadje na putu do do Vemblija, fasovat ce
Bit' će slađe ;)

[youtube][/youtube]

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 09 dec 2010, 08:50

Bojan dobro; Jeffren ne igra u nedjelju

Dobre vijesti za navijače FC Barcelone: Povrede Bojana Krkića i Jeffrena koje su zadobili u utakmici protiv Rubina iz Kazana nisu ozbiljne. Barçina devetka će prisustvovati treningu u petak, a Jeffren onima sljedeće sedmice, ali će nažalost propustiti utakmicu u nedjelju.

Što se Bojana tiče, nakon što je proveo noć u opštoj bolnici Barcelone, igrač je dobio otpust, a određen mu je dvodnevni odmor. Već u petak bi se trebao sasvim normalno vratiti treninzima.

S druge strane, pregledima od jutros je ustanovljeno da je Jeffren pretrpio istegnuće lijevog mišića primicača. Neće igrati u nedjelju protiv Real Sociedada, ali u planu je da već sljedeće sedmice počne da trenira sa ostatkom tima. Podsjećamo da su obojica sinoć morala napustiti teren još u prvom poluvremenu utakmice protiv Rubina.

Dakle, zbog odsustva Bojana i Jeffrena, te još uvijek povrijeđenog Milita, Pep Guardiola je na današnjem treningu okupio 22 igrača, od toga je 16 iz prvog tima i šest iz Barçe B (Miño, Bartra, Fontàs, Thiago, Jonathan i Víctor Vázquez). Radilo se o uobičajenom treningu nakon utakmice, koji je bio intenzivniji za one koji nisu bili u početnom sastavu protiv Rubin Kazana.

Četvrtak će za prvi tim biti slobodan dan, a treninzima će se vratiti u petak u 11:00 sati, kada je zakazana sljedeća sesija. Nakon nje će David Villa održati press-konferenciju.

****.com

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 09 dec 2010, 08:59

Ma nema veze, ionako Bojan i Jefren nisu toliko bitni igraci, meni se chini da su oni sazreli za neke posudbe, pa da se dokazuju u klubovima gdje ce imati dosta prostora da igraju, tipa Ayax, Benfica itd. Ne znam kakvi su planovi Pep-ovi, ali sad kad dodje i Ibro Afelay, za Bojana i Jefrena ce biti jos manje mjesta, da sam Pep najvise paznje posvetio bi razvoju mladog Tiaga
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 09 dec 2010, 09:03

Neka Bojana, bit' ce tekma za njega aBd kad osiguramo titulu :P

a Jeffren, tu se slazem sa tobom, sazreo za posudbe... ;)

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 09 dec 2010, 10:22

Naredni period bice nesto laksi za klub, raspored igranja nece biti vise tako zgusnut, otprilike jednom u 7 dana tema, barem za nase kljucne igrace, tu su naravno i utakmice kupa, ali mislim da ce Pep tu kao i do sada stediti kljucne igrace, a prilku dati onima koji su uglavnom na klupi. To je dobro jer cemo za sve ligaske utakmice imati svjezu ekipu koja ce pokazivati maximum, tako da ne bi trebalo biti prosipanja bodova. Nadam se da ce Pep u kup utakmicama dati priliku Tiagu, Fontasu, a da ce Messi, Xavi, Iniesta i ostali odmarati tu, jer ako ispadnemo ko ga hebe, jos i kad dodje Afelay i on moze u tim utakmicama da se uigrava
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 09 dec 2010, 11:33

Arnelinho je napisao/la:Moras dobro mozak napregnut da shvatis ljude koji su toliko isfrustrirani da na svojoj temi(ili bar na temi o braceloni)pisu o drugom klubu...bolesno :roll:
Ps.Barcelona je jedan smijesan kvaziklub i makar malo proguglajte ako nista pa cete vidjet uslove u nj. nogometnoj akademiji,kakvo orasje :D
"Mema" se nikako kutarisati,ubi vlaga po sobama :D
No,salu na stranu,ja kao navijac arsenala bih volio da dobijemo barcelonu,cisto radi duga da malo popricamo(onog sa parka princeva) ;)
ps.Arsenal dominira!
Da vas izdominiraju 5:0 ko nas, ili haman ko vas
Arsenal ce proci dalje samo ako dobije Real :| Volio bi da vas Bayo doceka, a za Barcu sam siguran da ce dobiti Talijane

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 09 dec 2010, 13:00

Bicemo zadovoljni ako izvucemo inferiorni spanski klub smatram licno da je nas svevisnji kolektiv na nivou u kojem ni sudije ne mogu pomoci Barceloni tako da kad bi nas sudije ostetile a mi izgubili to bi bilo katastrofa jer smo visestruko jaci! Barcelona je mali politicki klub koji nije spreman da se u regularnoj bitci suprotstavi najvecem sportskom kolektivu u historiji svih sportova!

Dominacija je neminovnost!
Dio Arsenala

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 09 dec 2010, 13:53

[youtube][/youtube]

Uzivaj Paja :)
-Paja je napisao/la:Bicemo zadovoljni ako izvucemo inferiorni spanski klub smatram licno da je nas svevisnji kolektiv na nivou u kojem ni sudije ne mogu pomoci Barceloni tako da kad bi nas sudije ostetile a mi izgubili to bi bilo katastrofa jer smo visestruko jaci! Barcelona je mali politicki klub koji nije spreman da se u regularnoj bitci suprotstavi najvecem sportskom kolektivu u historiji svih sportova!
Bogami si u pravu, jaki su Vermaelen, Diaby, Song, Djourou...imaju kilažu, što je najbitnije... :|

DAVID VILLA 7'
Kontakt:

Post Postao/la DAVID VILLA 7' » 09 dec 2010, 14:59

ekipe koje mozemo dobiti je
slika
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !

van gall
Kontakt:

Post Postao/la van gall » 09 dec 2010, 15:00

DAVID VILLA 7' je napisao/la:ekipe koje mozemo dobiti je
slika
Ovako kad se pogleda jace su jbt drugoplasirane ekipe od nosica grupa ...
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.

BAYERN MUNCHEN

Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 09 dec 2010, 17:04

Tek sam sad pogledao ocjene sa ove zadnje utakmice

Thiago Alcántara do Nascimento Top of the Match 8-)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.