Vjerujem. Ja imao volju. Odmarao tek svaki 8. dan.
Smršao sa 95 brzo na 89. Ali korona zatvori.
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Kreni opet brate,neces se pokajati stvarno ..Taman si kilazu dotjerao nemoj da se opet zapustis..

Sacuvana crkva u Sarajevu i srusena Ferhadija i Aladza govore dovoljno i o nama, i o vama...
Наравно $ $ " " & ' " осуђује & " ? ".Captain4 je napisao/la: ↑28 jul 2020, 14:34Te stvari rade primitivci. Svako ko je iole normalan zna da je pravoslavcima mjesto u državi. Međutim kad se malo bolje pogleda situacija, ne znam zašto nije pravoslavna crkva dirana tokom rata u Sarajevu, a Aladža u Foči spaljena do temelja. Valjda to nešto govori multikulturalizmu.

% $ у " " " се ?... &.VolimTz je napisao/la: ↑28 jul 2020, 14:54

Pa cigani u Kalesiju redovno skidaju oluke sa džamija. Ljudi kradu obuću ispred džamije svako malo. Koju ti poentu ppkušavaš dokazati ? Presmiješno, providno. Ti si nastavak onih što su pričali o "bacanju srpske nejaci lavovima", pravi prototip tih osoba. Skontali smo brate mrzis Bosnu, Bošnjake, ne zelis suzivot i cao, zasto se sad osjecas lose zbog toga pa to hoces pravdat ?

daj mojne na rende kora pomislice ce ljudi da si ti srpsko utjelovljenje tog kruske sa avatara ne moze bos jezik da bude u skolama i ovdje dodjes prosipati neki multikulturalnostOrtega10 je napisao/la: ↑28 jul 2020, 15:03% $ у " " " се ?... &.VolimTz je napisao/la: ↑28 jul 2020, 14:54

Pa cigani u Kalesiju redovno skidaju oluke sa džamija. Ljudi kradu obuću ispred džamije svako malo. Koju ti poentu ppkušavaš dokazati ? Presmiješno, providno. Ti si nastavak onih što su pričali o "bacanju srpske nejaci lavovima", pravi prototip tih osoba. Skontali smo brate mrzis Bosnu, Bošnjake, ne zelis suzivot i cao, zasto se sad osjecas lose zbog toga pa to hoces pravdat ?
Не " "... ' & на ? " $ група у $ & $. & је то ', $ " је - $.
' ? $ " " " " & $. На ' ?, " јесу. Па зато $ сопствену - " на $, " " "...
% је ? % ? $ $ ту " & врсту " ' " " $... а све оне " на њу &, ¥ "...

Ako te u Sa, Tz istuku na božićnoj liturgiji ispred crkve to je mrznja. A ovo je cisti lopovluk. Krade se od svih i svugdje, nema tu biranja. Ti to zelis iskoristiti da bi dokazao neku svoju zamisljenu poentu u tome je problem.
' ја % ". Не " ја за ? " $ $. " оно % се $. $ " & $ је то $ & $ вас са '.