FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ma cekajte da mi vidimo ima li sta od toga ili je opet Ajnadzic ubacio nesto 'sitnim slovima' u ugovor na sto necemo pristati, lahko cemo kasnije o renoviranju ako dodje do toga
Pyro is not a crime !
Bolje vam je da ne sarne danas neki jehben destruktivac
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- ElCartel11
- Kontakt:
Jel ovo pocelo sjebavanje nacije?
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Samo ako planiraju da prave krov na istoku, samo neka bude bez stubova..sad ionako nema publike i eto nam prilike da postavimo bordo stolice i zavrsimo one novinarske sobe i sta vec treba za kategoriju 3Amca007 je napisao/la: ↑28 jul 2020, 14:48Ma hebo stolice, uklonit atletsku i pokrit istok bar sad za sad, da raja ne kisne
Naravno, za pocetak trebaju ovi izglasati koncesiju..
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Kako su u Mostaru dali laznim na 109 ili 99 slagacu ti?
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Ma da je dobiti koncesiju bila bi opšta euforija, sponzori navijači, dijaspora malo NSBIH,malo kanton, malo NamGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑28 jul 2020, 14:56Samo ako planiraju da prave krov na istoku, samo neka bude bez stubova..sad ionako nema publike i eto nam prilike da postavimo bordo stolice i zavrsimo one novinarske sobe i sta vec treba za kategoriju 3
Ja sam ubijedjen da bi brzo stigli do 4 kategorije.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
valjala bi pomoc, ali i ne moraju ako ne zele..ako ovo prodje kao planirano Nam ce dati novac za rekonstrukcijuamypitar je napisao/la: ↑28 jul 2020, 15:01Ma da je dobiti koncesiju bila bi opšta euforija, sponzori navijači, dijaspora malo NSBIH,malo kanton, malo NamGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑28 jul 2020, 14:56Samo ako planiraju da prave krov na istoku, samo neka bude bez stubova..sad ionako nema publike i eto nam prilike da postavimo bordo stolice i zavrsimo one novinarske sobe i sta vec treba za kategoriju 3
Ja sam ubijedjen da bi brzo stigli do 4 kategorije.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Moglo nekad mada je opet pitanje kojim vezama su oni dosli do te koncesije uopsteno ali sad je ovako i neko vec spomenu mozes dobiti 30+15 a ovih 15 je mislim uvjet da stadion dovedes u ono stanje kako si obecao tj ako ispunimo nas dio dogovora automatski se produzava
Pyro is not a crime !
Moglo je prije na 99 god u medjuvremenu se zakon promjenio sada moze 30 god sa opcijom produzenja ja iskreno ne vjerujem u ovo sve s'obzirom koliko su nas puta slagali al sacekajmo da se uprava oglasi vjerujem da su u kontaktu sa opstinom
Na osnovu informacija iz medija o predloženom dnevnom redu za sutrašnju 54. redovnu sjednicu Općinskog vijeća Fudbalski klub Sarajevo obavještava vijećnike, načelnika, te navijače i cjelokupnu javnost da se Klub raduje početku rješavanja problematike upravljanja Olimpijskim stadionom “Asim Ferhatović Hase”.
Pravno gledajući, Klub je svjestan da je sutrašnji eventualni prijedlog početak opširnih dogovora sa nadležnim institucijama, te da svaka saglasnost i odobrenje OV-a idu u prilog spremnosti Kluba da stadion učine najboljim u državi.
FK Sarajevo se nada da su informacije o traženju odobrenja za davanje koncesije nad stadionom Klubu istinite, te da su nadležne institucije prepoznale momenat za ispunjenje prethodno datih obećanja, što bi predstavljalo prvi konkretan korak.
Pravno gledajući, Klub je svjestan da je sutrašnji eventualni prijedlog početak opširnih dogovora sa nadležnim institucijama, te da svaka saglasnost i odobrenje OV-a idu u prilog spremnosti Kluba da stadion učine najboljim u državi.
FK Sarajevo se nada da su informacije o traženju odobrenja za davanje koncesije nad stadionom Klubu istinite, te da su nadležne institucije prepoznale momenat za ispunjenje prethodno datih obećanja, što bi predstavljalo prvi konkretan korak.
JURIŠ
- AlfredNobel
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Teren Koševa uopće nije loš. Nije perfektan ali vjeruj mi da imamo većih problema.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Nadat se najboljem, al ne ocekivati previse.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Najbolje je da ne slavimo unaprijed jer svi imamo
lose iskustvo kada smo nešto već proslavili.sacekajmo
lose iskustvo kada smo nešto već proslavili.sacekajmo
12. igrač kluba iz Titove 38b
Neće džehenem. Navijaju za Sarajevo.feniksptica je napisao/la: ↑28 jul 2020, 14:26Isot nesto napravat ko protiv Borusije kad je bio sjever. Ionako ce dosta raje u Dzehenem..
SAd svi igraci kojim je pritisak smeto mogu doc do izrazaja
Kae; umro Ivica Osim i otišo, jel, u džehenem. I poslije nekog vremena ode kod glavnog šejtana i kaže:
- Znaš, konto sam nešta da organizujemo kaku tekmu između dženeta i džehenema...
- Ma đeš to, bolan Ivane... Pa znaš li ti da su dženetu najbolji fudbaleri?
- Jes da su kod njih fudbaleri, al kod nas su sudije!
- AlfredNobel
- Kontakt:
Evo i Sema se nada da je popustio čmar smrdljivi.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Ne znam, da se napijemo za svaki slucaj? 

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače