Glup ti je argument
Ta 3 navedana smo htjeli da dovedemo za prvih 11, a ovaj momak moze vrlo lako otici i na posudbu...
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Glup ti je argument
Bogami sam ja poznavo jednu Macu, pofino se razumila u te fiziološke krivine na penisu. Nekako okrene šaku i beli mu umije nešto.
što nebi momak ima 20 godina nek pokaze šta znaextazy je napisao/la: ↑28 jul 2020, 17:41I ja sam nacuo razne hvalospjeve o momku. Iskreno, volio bi ga vidjeti u bordo dresu.RajaBa1983 je napisao/la: ↑28 jul 2020, 17:34Potpuno mi je nejasno kako u Zvezdi nisu imali ni sluha ni strpljenja za Juga Stanojeva. Prave šanse za njega nije bilo. Ovaj gol protiv Dinama iz Vranja je jedan od sedam koliko ih je Stanojev dao prehodne sezone za Grafičar, a sigurno i jedan od najlepših.
Kako stvari stoje, Jug uskoro odlazi sa Marakane, a izvesno je da bi ovakvog igrača mnogi klubovi voleli da vide u svojim redovima. Takvu hitrinu i brzinu ima retko koji igrač na ovim prostorima, a usudiću se da kažem, da bržeg i hitrijeg od njega u Srbiji nema. Koji god ga klub bude doveo, profitiraće.neki portal u srbiji ovo napisao prije par sedmica
Nisam mislio nista lose, ne sumnjam ni u cinjenicu da smo pregovarali sa svima, samo izrazavam zaljenje zbog toga sto se sve svelo na Stanojeva.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑28 jul 2020, 17:43Glup ti je argument
Ta 3 navedana smo htjeli da dovedemo za prvih 11, a ovaj momak moze vrlo lako otici i na posudbu...
znam da nisi mislio nista lose, ali ovaj momak vjerovatno nece ni zaigrati prvu sezonu za nas..Hajrovic i ekipa su vec iskusni igraci koji bi upali u prvih 11, a ovo je ulaganje u buducnost..momak moze vrlo lako da se proda za dobar novacNapapijri je napisao/la: ↑28 jul 2020, 17:48Nisam mislio nista lose, ne sumnjam ni u cinjenicu da smo pregovarali sa svima, samo izrazavam zaljenje zbog toga sto se sve svelo na Stanojeva.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑28 jul 2020, 17:43Glup ti je argument
Od ove sezone 5 stranaca u zapisniku, prošle je bilo 4
Pa da, sa Stanojevom smo na 5
Klub za koji navijaš biraš samo zato da bi se mogao porediti sa ostalim navijačima svog kluba. Tako da automatski imaš ligu svih korisnika koji su odabrali da navijaju za Sarajevo.
Pa eto, taman
Momak skoro pa sigurno ide na posudbu ako dodje, pa ti ta prica ne pije vode..BordoSarajevo je napisao/la: ↑28 jul 2020, 17:59Nema mi ovo logike nikako. Doveo si u prošlom prelaznom roku Jukića, krilnog igrača. Nije se ni pokazao niti je razočarao jer nije igrao dosta utakmica. Standardan je.
Imaš Tatara koji se dokazao, koji je i u ovim pripremnim bio jedan od najboljih igrača.
Pored njih, platio si Fanima, krilnog igrača. Neka ga, dobar igrač, ja sam prezadovoljan u vezi s njim.
Na krilima imaš Velkoskog i Milanovića, odlični igrači za širine/klupe. Cruza neću računat. Uskoro se vraća i Hebibović.
Možda je patka za tog Stanojeva, al ako nije, nikako mi nema logike, gdje će među ovolika krila?
Ovo bi imalo logike sa mi prodajemo npr Tatara, al nema mi ni to logike sad to raditi par dana prije lige i par sedmica do evrope. Da je početak priprema pa ok, ovako..
Veznjak i desni bek![]()