FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Bas gledam emisiju jednu i Lalatovic je bio gost,pa covjek je bas strucnjak dovodio neke anonimuse iz druge lige,prodavao ih za dobre pare plus u vrhu lige bio
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Plata 450 kmHistoricar je napisao/la: ↑28 jul 2020, 18:29Sisoje dovede finog zadnjeg veznog iz Srbije, Nemanju Nikolića, dosadašnjeg kapitena Voždovca.Protekle sezone, bio je jedan od najboljih igraca u Srbiji.Još je igrao, između ostalih za Bate Borisov, Dinamo Minsk i Hapiel Tel Aviv.
- LegendKiller
- Kontakt:
Načelnik je prošli puta dobio takvu pljusku od kluba i navijača, a izbori blizu, tako da mislim da će nam u ovom momentu dati sve. Da klub kaže daj nam stadion i milion KM, rekao bi može, samo neka bude press na kojem će sve prezentirati.
Svejedno treba sve uzeti u ovo predizborno vrijeme, i naravno glasati protiv ublehasa!
Svejedno treba sve uzeti u ovo predizborno vrijeme, i naravno glasati protiv ublehasa!
-
OsmaDolazi
- Kontakt:
MinimalacHeraklitMracni je napisao/la: ↑28 jul 2020, 18:37Plata 450 kmHistoricar je napisao/la: ↑28 jul 2020, 18:29Sisoje dovede finog zadnjeg veznog iz Srbije, Nemanju Nikolića, dosadašnjeg kapitena Voždovca.Protekle sezone, bio je jedan od najboljih igraca u Srbiji.Još je igrao, između ostalih za Bate Borisov, Dinamo Minsk i Hapiel Tel Aviv.
Stanojeva iskreno nisam imao prilike gledati. Poslednje 2-3 godine se po medijima i novinama provlaci kao jedan od vecih talenata kluba, zimus je prosao pripreme sa prvim timom, ali je seniorski fudbal igrao samo na pozajmici u filijali Grafičaru.
Nije se uspio nametnuti u Zvezdi, jer su bas na krilnim pozicijama projektovani vec Gavrić i Radulović, takodje omladinci.
Citao sam da ga je i TSC htio, a TSC je ozbiljan klub, tako da mali sigurno ima kvalitet.
To sto ne moze kod nas, ne mora nista da znaci kako zbog konkurencije, tako sto zbog raznoraznih kombinacija..
Msm, mlad je, ne vidim sta imate izgubiti!
Nije se uspio nametnuti u Zvezdi, jer su bas na krilnim pozicijama projektovani vec Gavrić i Radulović, takodje omladinci.
Citao sam da ga je i TSC htio, a TSC je ozbiljan klub, tako da mali sigurno ima kvalitet.
To sto ne moze kod nas, ne mora nista da znaci kako zbog konkurencije, tako sto zbog raznoraznih kombinacija..
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
- RajaBa1983
- Kontakt:
evo ga brtmarconato je napisao/la: ↑28 jul 2020, 18:46Stanojeva iskreno nisam imao prilike gledati. Poslednje 2-3 godine se po medijima i novinama provlaci kao jedan od vecih talenata kluba, zimus je prosao pripreme sa prvim timom, ali je seniorski fudbal igrao samo na pozajmici u filijali Grafičaru.
"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
Sta ce bit nakon 45 godina sa stadionom jel prelazi u nase vlasnistvo ili ponovo vlasnistvo opstine.
Dali se znao od prilike koliko treba kesa da bi se stadion dove u minimalnu CAT 4
Ajnadzic i ako podpise i sve to treba 3 mjeseca citat slovo po slovo da nije stavio sta sto netreba u ugivor, i ako sve prode opet netreba glasat za zelene ublehe..
Ajnadzicu nebi vjerovo da golom guzicom sjede na vatru
Dali se znao od prilike koliko treba kesa da bi se stadion dove u minimalnu CAT 4
Ajnadzic i ako podpise i sve to treba 3 mjeseca citat slovo po slovo da nije stavio sta sto netreba u ugivor, i ako sve prode opet netreba glasat za zelene ublehe..
Ajnadzicu nebi vjerovo da golom guzicom sjede na vatru
hvalamarconato je napisao/la: ↑28 jul 2020, 18:46Stanojeva iskreno nisam imao prilike gledati. Poslednje 2-3 godine se po medijima i novinama provlaci kao jedan od vecih talenata kluba, zimus je prosao pripreme sa prvim timom, ali je seniorski fudbal igrao samo na pozajmici u filijali Grafičaru.
#JužnijeOdDuše
#hmm
#hmm
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
marconato je napisao/la: ↑28 jul 2020, 18:46Stanojeva iskreno nisam imao prilike gledati. Poslednje 2-3 godine se po medijima i novinama provlaci kao jedan od vecih talenata kluba, zimus je prosao pripreme sa prvim timom, ali je seniorski fudbal igrao samo na pozajmici u filijali Grafičaru.
Kod nas su se dobro pokazali igraci CZ, Tatomirovic, Stojcev i Lazic. Pavlovic je jedini bio flop i Zlatkovic srednja zalost. Ovaj mali ako nista ima potencijala i mlad je.
Kaze Nam akademija ce prosirit skauting na Aziju i Afriku
Macron zna da smo mi naj ozbiljni klub koji moze Dinamo da zbaci sa trona najboljeg tima ex yuge..zato on ovde i dolazi, covjek je korektan i nemislim da je od oni sto pjevaju srebrenica nije genocid
Cardif korti californija vjetnam 17 milijardi $ bogati, pozadinu i jacinu imamo samo je pitanje hocel kinezi ulozit al sa neko
Malo ozbiljnijom lovom mozemo presisat dinamo zvezdu posto bez obzra sto igraju dobro u domacem i euro takmicenju posebno dinamo nekako neuzgledaju mi nedostizno igraju sporije negi mnogo slabi timovi u europi..
Cardif korti californija vjetnam 17 milijardi $ bogati, pozadinu i jacinu imamo samo je pitanje hocel kinezi ulozit al sa neko
Malo ozbiljnijom lovom mozemo presisat dinamo zvezdu posto bez obzra sto igraju dobro u domacem i euro takmicenju posebno dinamo nekako neuzgledaju mi nedostizno igraju sporije negi mnogo slabi timovi u europi..
Po ovome izgleda da ce se ogromne pare uloziti u klub jbte 
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
30 miliona km ceka za kosevo spremno!
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Nidje veze, **** Pavlovica. Al de Bgt budi ljubazan pa mi objasni sto je flop?Stroj1946 je napisao/la: ↑28 jul 2020, 18:56marconato je napisao/la: ↑28 jul 2020, 18:46Stanojeva iskreno nisam imao prilike gledati. Poslednje 2-3 godine se po medijima i novinama provlaci kao jedan od vecih talenata kluba, zimus je prosao pripreme sa prvim timom, ali je seniorski fudbal igrao samo na pozajmici u filijali Grafičaru.
Msm, mlad je, ne vidim sta imate izgubiti!![]()
Kod nas su se dobro pokazali igraci CZ, Tatomirovic, Stojcev i Lazic. Pavlovic je jedini bio flop i Zlatkovic srednja zalost. Ovaj mali ako nista ima potencijala i mlad je.
The saddest thing in life is wasted talent.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Zar i ti Namko ucestvujes u sjebavanju
Gdje ce ti dusa?
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Sadiku u Zrinjski izgleda. Ako ne misle da ga posude onda je stvarno glupan da ide da opet pauzira .
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Gdje ce bit dzenaza moderatoru?
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Trenutno korisnika/ca: Jet2Holiday i 17 gostiju.