20
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- ASD
- Kontakt:
Re: Chat
I oni bi. Ali im je vjerovatno naređeno drugačije.Maestro je napisao/la: ↑28 jul 2020, 18:17Na području Izačića u tri odvojena slučaja spriječen je pokušaj ilegalnog prelaska prema Hrvatskoj 37 državljana Afganistana i 19 Pakistanaca. NA još nekoliko lokacija, blizu državnih granica zatečeno je nekoliko osoba koje su upućene prema prihvatnim centrima i spriječeni ili odvraćeni u pokušaju ilegalnog prelaska granice.
Jel ovo nasi ih zaustavljaju? Ja bi to sve prepustio da ide prema hrv...
Normalno kad im je sef HDZ isprdak Galic. Kroz citavu rutu od Grcke do nas ih nastoje sto brze proslijediti iducoj drzavi, samo je kod nas slucaj ovo gore.Maestro je napisao/la: ↑28 jul 2020, 18:17Na području Izačića u tri odvojena slučaja spriječen je pokušaj ilegalnog prelaska prema Hrvatskoj 37 državljana Afganistana i 19 Pakistanaca. NA još nekoliko lokacija, blizu državnih granica zatečeno je nekoliko osoba koje su upućene prema prihvatnim centrima i spriječeni ili odvraćeni u pokušaju ilegalnog prelaska granice.
- PovratakKralja
- Kontakt:
Ovako on meni i na fb,volim ga ali dodje mi da mu zavalim samarcinu kad se ovako omalovazava.avenija je napisao/la: ↑28 jul 2020, 16:53Sve ja to razumijem ali mi krivo nekako Allahami sto sebe sam omalozavas. Sta je uzdises jbt popisaj je.Marsal je napisao/la: ↑28 jul 2020, 16:46Ma znam gdje mi je mjesto tebraprije će Čelik osvojit Premijer Ligu BiH nego ja nju.
Uostalom štedim sad pare, trebam u sept. upisat školu, idući mjesec mijenjam krov na kući, 4 gume za auto imam uzet itd... ima projekata kamara, nemam vremena da se sramotim.
@Captain4
Tako tvojih godina - možda 1 ili 2 god starija max, ma znaš trebu vjerovatno, Zenica je a ne Madrid.![]()
Nisi toliki grob jbt, vidi rogonja po čarsiju sta vodaju.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Predpostavljao sam da je to to. Ali opet tu su bosnjaci granicari na Izacicu sve bi ja to pustio da ide dalje ebo galica i ostale galice.Kajzer10 je napisao/la: ↑28 jul 2020, 18:36Normalno kad im je sef HDZ isprdak Galic. Kroz citavu rutu od Grcke do nas ih nastoje sto brze proslijediti iducoj drzavi, samo je kod nas slucaj ovo gore.Maestro je napisao/la: ↑28 jul 2020, 18:17Na području Izačića u tri odvojena slučaja spriječen je pokušaj ilegalnog prelaska prema Hrvatskoj 37 državljana Afganistana i 19 Pakistanaca. NA još nekoliko lokacija, blizu državnih granica zatečeno je nekoliko osoba koje su upućene prema prihvatnim centrima i spriječeni ili odvraćeni u pokušaju ilegalnog prelaska granice.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Sve to stoji sto mislite al sta mislite kakva se slika salje ovim "nasim" migrantima ako ih pustas tek tako a kakvu oni sliku salju onima sto su ostali il se neckaju bil krenuli?Maestro je napisao/la: ↑28 jul 2020, 19:04Predpostavljao sam da je to to. Ali opet tu su bosnjaci granicari na Izacicu sve bi ja to pustio da ide dalje ebo galica i ostale galice.Kajzer10 je napisao/la: ↑28 jul 2020, 18:36Normalno kad im je sef HDZ isprdak Galic. Kroz citavu rutu od Grcke do nas ih nastoje sto brze proslijediti iducoj drzavi, samo je kod nas slucaj ovo gore.Maestro je napisao/la: ↑28 jul 2020, 18:17Na području Izačića u tri odvojena slučaja spriječen je pokušaj ilegalnog prelaska prema Hrvatskoj 37 državljana Afganistana i 19 Pakistanaca. NA još nekoliko lokacija, blizu državnih granica zatečeno je nekoliko osoba koje su upućene prema prihvatnim centrima i spriječeni ili odvraćeni u pokušaju ilegalnog prelaska granice.
Daleko od toga da ih treba ostavit ovdje al svaki korak, los ili dobar od strane sluzbi, policijskih il bilo kojih, na njihovoj ruti, oni to proslijedjuju onima iza njih. Vjeruj mi da ima izbjeglica u Turskoj u kampovima koji znaju za Bihac i Miral preko njihovog komuniciranja
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
- Marsal
- Kontakt:
Ma nisam nikad znao i umio sa suprotnim polom, ova veza od 2 godine i ono nešto ko fol prije toga je vjeruj rezultat toga da se tim curama omaklo
Mah... sve je to na papiru tako ali...RacioEmocionalan je napisao/la: ↑28 jul 2020, 17:03Maršale koji ti je racku? Radan si momak, vrijedan, nisi glup, imaš pristojne gabarite. Šta ona ima osim izgleda da je kuješ u zvijezde i kreiraš neke lige? Trzni se malo..![]()
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Sad sam skontao da sam evoluirao u Marsala zadnje 2 godine.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- kraljttbvb
- Kontakt:
Moramo i mi gledati na nase ljude u Kladusi i Bihacu. Migranti tu ne zele biti svakako tako da im trebamo olaksati prelazak u hrv.Sage je napisao/la: ↑28 jul 2020, 19:24Sve to stoji sto mislite al sta mislite kakva se slika salje ovim "nasim" migrantima ako ih pustas tek tako a kakvu oni sliku salju onima sto su ostali il se neckaju bil krenuli?
Daleko od toga da ih treba ostavit ovdje al svaki korak, los ili dobar od strane sluzbi, policijskih il bilo kojih, na njihovoj ruti, oni to proslijedjuju onima iza njih. Vjeruj mi da ima izbjeglica u Turskoj u kampovima koji znaju za Bihac i Miral preko njihovog komuniciranja
Nebi dugo trajalo i hrv bi dodiku uzbunu dizala sto ih pusta preko granice. Dosta je bilo ljudima u Krajini ovo trpiti.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
- RacioEmocionalan
- Kontakt:
Čuj naše ljude. K'o da nekog boli **** kako je tim ljudima tamo. Samo neka nama ne smetaju. Nije to pitanje Krajine. Da su bilo gdje u BiH osim u Sarajevu, isto bi bilo.
The willingness to be a fool is a precursor to a transformation.
- ArtVandelay
- Kontakt:
Dosao na vecinski bosnjacki forum govoriti o tome kako je vandalizam i pljacka crkava pravoslavnih los, kako "Bosnjaci moraju biti tolerantniji", a dolazi iz teritorijalno-administrativne federalne jedinice u kojoj je srusena i oskrnavljena skoro sve i jedna muslimanska bogomolja tokom 90-ih i u kojoj i dan danaske se dzamije skrnave, ponekad i mrtvim mackama, mazanjem svinjske masti itd.
I onda Bosnjaci se trebaju nauciti toleranciji, jer eto, inace ce se srbi naljutiti i otcijepiti. Da ne govorim o tome koliko je patoloski opsjednut demografskim kretanjima Bosnjaka...
Kako ne dosadi ovim delegatima, tu je jos i onaj bolid pod nickom gradonacelnik, srbin katolik i korisnik pod nickom mmm.
I onda Bosnjaci se trebaju nauciti toleranciji, jer eto, inace ce se srbi naljutiti i otcijepiti. Da ne govorim o tome koliko je patoloski opsjednut demografskim kretanjima Bosnjaka...
Kako ne dosadi ovim delegatima, tu je jos i onaj bolid pod nickom gradonacelnik, srbin katolik i korisnik pod nickom mmm.
Zar ćeš vjeru i naciju
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Čuj onog, rušene su crkve, rušene su džamije, rat je završen. Koliko neuspjelih pokušaja da se izjednači nešta. Tako pokušavaju i sa žrtvama. Pucali smo mi, pucali ste vi. Na kraju se neće znati ko je koga napao, pa će biti da smo mi došli do Beograda i napali njih jer, jbg, pucali smo mi, pucali ste vi.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 39 gostiju.