NFL

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

Mig_Mig
Kontakt:

Re: NFL

Post Postao/la Mig_Mig » 21 jul 2020, 23:14

jestamaji je napisao/la:
21 jul 2020, 22:42
jetsi i giantsi već sad objavili da će igrati bez publike, mark davies je isto već nagovijestio, ostali timovi se prave pametniji nego jesu .... liga samo što nije ukinula preseason u cilju odobrovoljavanja igrača

nfl će učiniti sve da pokuša spasiti sezonu, tu nema dileme, ogromne su pare u pitanju ali vidjećemo, moglo bi to biti jako knap
Ne znam kakvo se sra.nje pravi. Evo fudbal se igra u svim ligama ni jedan problem.
Max Allegri

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 22 jul 2020, 15:47

Samo sto u vecini zemalja broj novozarazeni je u padu, a u USA jos raste...
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!

Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 23 jul 2020, 13:41

Pasha je napisao/la:
22 jul 2020, 15:47
Samo sto u vecini zemalja broj novozarazeni je u padu, a u USA jos raste...

Ma lazu jedu **** .. citao sam kako kažu bolnica u Evanstonu (mahala u Chicago) puna bolesnih a ja imam osobu koja radi u bolnici koja ima pristup sistemu informacija za 6 bolnica koje rade sa njima u Chicago i ni blizu kaže da je do sada posjetilo bolnicu oko 1200 ljudi da je njih oko 130 i nešto bilo pozitivno i da je umrlo troje ljudi a citao sam kako jedna naša **** za naše medije piše da se u toj istoj bolnici po hodnicima mrtvi slažu .. brate mi nismo svjesni koliko nas lazu za bolesne .. ja ne kažem da corona ne postoji inda nije opasno sigurno da jeste da se širi i da sigurno lazu da se nebi širilo na starije , ali beate kada sam vidjeo u sistemu ove brojeve svjestan sam bio koliko nas lazu !!!
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 23 jul 2020, 22:12

Redskinsi će se ove sezone zvati Washington Football Team... :rol: :rol:
"My Favorite Ring is Always the Next One"

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 24 jul 2020, 08:14

FT Washington :mrgreen:
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

90minut
Kontakt:

Post Postao/la 90minut » 26 jul 2020, 01:12

E'o da baš kopiram i ovdje isto što sam napisao na klix forumu, al' tamo na NFL temu niko ne zalazi dakle ide..

Kako je meni debilno ovo pljuvanje oko imena Washington Football Team ustvari mnogo pametna odluka ako bolje shvatiš ono u fazonu možda ste nas natjerali da promjenimo ime, al' nismo vjestacka tvorevina da momentalno izmislimo ime.

I sviđa mi se to razmisljanje njihove uprave, al' američki debilni mediji i debili poput Lebrona to ismijavaju jer su navikli da mijenjaš stvari kao što čarape oblacis.

Slaže li se neko s ovim ili se cini da jedini na planeti imam ovo mišljenje?

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 26 jul 2020, 09:48

Ovaj Jamal Adams se poceo ponasati kao da je vlasnik Jetsa :D

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 26 jul 2020, 10:00

@90minut , na kliks forumu je sportski podforum sporedna stvar na koju slabo ko zalazi, neobjašnjivo ali tako je

apropo redskinsa, glavni razlog za taj cijeli medijski bashing i sve ostalo je što je snyder kreten i što ga niko ne može pa koriste svaku šansu da ga barem medijski zgaze, a sama odluka da se za sada ide bez imena je ok, nema razloga srljati, ne zna još ni da li će biti sezone a kamoli nešto drugo.

90minut
Kontakt:

Post Postao/la 90minut » 26 jul 2020, 13:56

jestamaji je napisao/la:
26 jul 2020, 10:00
@90minut , na kliks forumu je sportski podforum sporedna stvar na koju slabo ko zalazi, neobjašnjivo ali tako je

apropo redskinsa, glavni razlog za taj cijeli medijski bashing i sve ostalo je što je snyder kreten i što ga niko ne može pa koriste svaku šansu da ga barem medijski zgaze, a sama odluka da se za sada ide bez imena je ok, nema razloga srljati, ne zna još ni da li će biti sezone a kamoli nešto drugo.
I to je sva pamet svijeta, al' ljudi maloumni pa maloumni treba sacekati graditi opet malo mentalitet pa novo ime ne može odma nakon toliko godina i godina.

Kad je sezona u toku na klixu su stvarno kvalitetni likovi par njih i živi po Americi pa to baš vjerno prati i zna najmanje detalje kao mi ovdje fudbal recimo i jeste manji broj forumaša nego ovdje samo što je kvalitet na visokom nivou nema padobranaca eto klikaj malo vidjeces i sam.

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 26 jul 2020, 14:12

ma ne da mi se previše, tamo nemam ni profil da bi šta napisao.tu i tamo pogledam neku temu i to je to. ovde se nas par manje više zna, igramo fantazi već godinama itd. čak je sekunda falila da dado i ja odemo na playoff u LA, i da ne bi onoga double doinka to bi se desilo, jedan moj jaran je sve imao rezervisano uključujući i karte. elem neki ovde se jako dobro razumiju u nfl, neki misle da se jako dobro razumiju a neki samo trolaju, dakle zabavno je a zna bogami biti i krvi :mrgreen:

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 26 jul 2020, 20:04

Sta ljudi dadose za Adamsa? Haha
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 26 jul 2020, 20:22

muhamedhulk je napisao/la:
26 jul 2020, 20:04
Sta ljudi dadose za Adamsa? Haha
S obzirom da je u zadnjim momentima napravio pritisak tako sto je prozvao Gase-a i unistio mu autoritet bilo je jasno da taj nece vise zaigrati za Jetse. Tako da mi je cudno sto su u toj situaciji koju su imali dobili ovako velikodusnu ponudu.

A Seattle je izgleda nakon 5-6 promasaja u prvoj rundi odlucio da ce radije dati te pickove na izgradjenog igraca nego vjerovati u fortunu od 2022. pa dalje.

Ali meni su oni opet 11-5 tim, mislim da opet nisu za SB ali mozda ga i odigraju jednom narednih godina.

Jetsi su mi i pored ovog sto su dobili na neki nacin gubitnici jer su dozvolili sebi da gube glavne kockice. Nesto kao Brownsi, na jednog dobrog igraca kojeg dobiju, jednog izgube. Jednostavno vidi se da nisu ozbiljno organizovana fransiza i da nemaju sistem.

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 26 jul 2020, 20:35

Pa ne mogu svi biti top. Jbg. Tako je svugdje. Ako nemas ljudstva da to sve digne na neki veci nivo, jos ako nisi previse interesantan u drzavi (jetsi i u gradu nisu top), sta da se ocekuje osim da ti igraci glume glumu :D
Ali moraju pokusavati svi, naprave pompu i hipi oko fransize prije pocetka sezone, kroz sezonu vidis da nije to to. Jbg. Show za raju. Fudbal je puno realniji, ciljevi su puno realniji..manje drame i ‚glume‘ :D
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 28 jul 2020, 18:02

Ipak izgleda da će @jestamaji biti upravu da neće biti sezone, iako sam se nadao suprotnom. Previše igrača je iskoristilo opt-out i samo je pitanje vremena kada će to uraditi jedan kvalitetan QB i onda ode ovo sve u qurac zbog onog kineskog sr.anja...
"My Favorite Ring is Always the Next One"

KenoRob
Kontakt:

Post Postao/la KenoRob » 28 jul 2020, 18:07

gotovo je ovo bar sto se NEP tice...
ebiga bit ce ovo jedna dosadna zima i ebena

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 28 jul 2020, 18:29

amerosm je napisao/la:
28 jul 2020, 18:02
Ipak izgleda da će @jestamaji biti upravu da neće biti sezone, iako sam se nadao suprotnom. Previše igrača je iskoristilo opt-out i samo je pitanje vremena kada će to uraditi jedan kvalitetan QB i onda ode ovo sve u qurac zbog onog kineskog sr.anja...
Ne bih se slozio. Sezona se moze pomjerati jedan ili cak dva mjeseca. 3 igraca uzela opciju, uzorak vrijedan da se ne spomene.
Max Allegri

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 28 jul 2020, 19:45

KenoRob je napisao/la:
28 jul 2020, 18:07
gotovo je ovo bar sto se NEP tice...
ebiga bit ce ovo jedna dosadna zima i ebena
gotovo je bilo onaj trenutak kad je tomo ispraznio svoj loker!

apropo sezone, pitanje je šta će biti kada se dio nekog tima zarazi. vidimo šta se dešava u MLBu a njih je još malo u rosteru u poređenju sa NFLom. pored toga znamo ko igra NFL, prosječan IQ onih koji ga još imaju je nizak dvocifren .... NFL će sigurno pokušati progurati sezonu, previše para je u pitanju da bi se olako odustalo, ali moglo bi tu biti svega, ja očekujem da će biti jako knap.

a apropo QB i opt-out opcije, vidjećemo hoće li neko na taj način pokušati do lawrencea

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 29 jul 2020, 10:19

Tomini će igrat svi i uzet SB taktika :) ... Bearsi za sada će biti bez Goldmana sigurno da je udarac za defenzivnu liniju ali možemo se skripti pokriti njegov dio gdje je bio uspješan za trčanje
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Amarinho
Kontakt:

Post Postao/la Amarinho » 29 jul 2020, 11:44

Mig_Mig je napisao/la:
28 jul 2020, 18:29
amerosm je napisao/la:
28 jul 2020, 18:02
Ne bih se slozio. Sezona se moze pomjerati jedan ili cak dva mjeseca. 3 igraca uzela opciju, uzorak vrijedan da se ne spomene.
Kako 3? pa samo u Patriotima 4 startera opt-out uzeli.

Hightower, Chung, Cannon, Danny Vitale

nek se hebu iskreno, pogotovu Vitale lik tek potpisao i opt-out. Pa to ti je posao seronja jedan - sto mi obicni smrtnici ne mozemo uzeti opt-out pa nek me placaju 80% ili koliko vec NFL igrace placaju.

Opet mislim da ce se Bill krpit gdje moze i da uzimaju Diviziju.

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 29 jul 2020, 12:51

Malo su mi oni promakli, ali jos par igraca iskoristilo opciju a jednom se moze opravdat imao je teze oboljenje. U 90% ekipa jos niko nije uzeo opciju, cak sam vidio da se jedan igrac vraca iz penzije. Plus bi dodao da padaju rekordni ugovori i nikako ne ide da ce sezona biti odgodjena. Cak mislim da je nece biti ni odgadjanja ni skracivanja.
Max Allegri

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.