Mind games by Amaw?
Govedo koje ima neki nedostatak, ne može u kurbane.
HongKong,let3 i slicni nikovi nakompokusaja da nas prcaju vijetnamci i sl. sad pisu kilometarske postove kako im treba novi statut i investitor hahha pa realno to su jedni licemjeri da ih nema vecih. Garibi drzite se parole mi smo zeljini zeljo je nas i budite i dalje lafo radnicka klasa
Niti sam pisao o nekim investitorima, niti o novom statutu, a pogotovu ne neki kilometarski post . Zapravo, napisao jedan post na temi Želje iskljucivo o Lendriću, i to nakon par mjesecizagor1987 je napisao/la: ↑28 jul 2020, 23:28
HongKong,let3 i slicni nikovi nakompokusaja da nas prcaju vijetnamci i sl. sad pisu kilometarske postove kako im treba novi statut i investitor hahha pa realno to su jedni licemjeri da ih nema vecih. Garibi drzite se parole mi smo zeljini zeljo je nas i budite i dalje lafo radnicka klasa
Nemoj svega ti onu dzigeru ne slusamo.MocMahale444 je napisao/la: ↑29 jul 2020, 00:28Ako vam dovedem banditos iz birtije. Mozete halaliti prepucavanja jer bi mogla tema pod kljuc.
Selam
zagor1987 je napisao/la: ↑29 jul 2020, 00:34Nemoj svega ti onu dzigeru ne slusamo.MocMahale444 je napisao/la: ↑29 jul 2020, 00:28Ako vam dovedem banditos iz birtije. Mozete halaliti prepucavanja jer bi mogla tema pod kljuc.
Selam
Nema mrtvih, samo onih koji nisu s namaTheIvicnjak je napisao/la: ↑29 jul 2020, 17:53Ima li puno mrtvih na ghbavici
Da vam dragi Allah olaska a porodicama sabur
Derdiyok je napisao/la: ↑29 jul 2020, 17:54Nema mrtvih, samo onih koji nisu s namaTheIvicnjak je napisao/la: ↑29 jul 2020, 17:53Ima li puno mrtvih na ghbavici
Da vam dragi Allah olaska a porodicama sabur![]()
Derdiyok je napisao/la: ↑29 jul 2020, 17:54Nema mrtvih, samo onih koji nisu s namaTheIvicnjak je napisao/la: ↑29 jul 2020, 17:53Ima li puno mrtvih na ghbavici
Da vam dragi Allah olaska a porodicama sabur![]()