Vas je , uvijek je vas...svrakino1921 je napisao/la: ↑28 jul 2020, 21:00![]()
![]()
![]()
![]()
Al ovaj nije nas
Cuj brat na brata
Naravno @ Plavac nam je Sef

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Vas je , uvijek je vas...svrakino1921 je napisao/la: ↑28 jul 2020, 21:00![]()
![]()
![]()
![]()
Al ovaj nije nas
Cuj brat na brata
Naravno @ Plavac nam je Sef
Generalni sponzor je onaj ko da nabolju ponudu, tj. najvise plati.Machak je napisao/la: ↑28 jul 2020, 18:10Super za vas ali politka na djelu budimo realni i iskreni, idu izbori striko pazi svog Vicu, također da nije Vice u savezu ne bi bilo ni Mtela kao sponzora.ZaNjuBoriSe je napisao/la: ↑28 jul 2020, 17:46Ispoštova nas M:tel posteno. Generalni sponzor, 600 milja i vip status kod prenosa na Areni![]()
Iskreno, ocekivao sam jaci otpor Borca. Jeste da je to samo prijateljska, ali vidljiva je velika razlika po pitanju osnovnih tehnicko-taktickih elemenata igre, kao i na polju fizicke spreme!
' ?. Сужен & ?.marconato je napisao/la: ↑28 jul 2020, 21:50
Iskreno, ocekivao sam jaci otpor Borca. Jeste da je to samo prijateljska, ali vidljiva je velika razlika po pitanju osnovnih tehnicko-taktickih elemenata igre, kao i na polju fizicke spreme!
Onaj Sanogo moze cijeli vezni red Borca na ledjima nositi i igrati 90 min. Nije dzabe lik igrao LŠ sa Young Boysima...![]()
Vise drzava(Srbija, citaj vlast) ima od Cz i Pfc, nego obratno...
Ma imas pogresnu percepciju totalno!
Dug je jos tu, nije naravno toliki koliki je bio, ali nije ni sveden na nulu. Sad zamisli matematiku, imas dug od 30-40 mil, zaradis 100+ mil i ti i dalje imas dug. To je upravo ovo o cemu ja pricam...Vanja8 je napisao/la: ↑28 jul 2020, 22:37E kad uzmu uporedjivti Zvezdu i nase klubove i kao eto oni se izdigli iz pepela i vise oni ulažu u državu nego država u njih...![]()
Ma daj matere ti ,ne soli nam pamet...
Dovoljno mi je znati da ta ista Zvezda ima dug od 30 miliona eura , a znamo da je prije 8-9 godina bila pred gasenjem i kad se sjetim onih afera oko prodaje igraca i hapsenja Džajica...
Sad uskrsnuli kao feniks iz pepela zaradili ogromnu lovu i naprcali dug...
Ma sve ok...Niti Dinamo, a niti Zvezda se nije izdigla , a da nisu postali državni projekat...marconato je napisao/la: ↑28 jul 2020, 22:53Dug je jos tu, nije naravno toliki koliki je bio, ali nije ni sveden na nulu. Sad zamisli matematiku, imas dug od 30-40 mil, zaradis 100+ mil i ti i dalje imas dug. To je upravo ovo o cemu ja pricam...Vanja8 je napisao/la: ↑28 jul 2020, 22:37E kad uzmu uporedjivti Zvezdu i nase klubove i kao eto oni se izdigli iz pepela i vise oni ulažu u državu nego država u njih...![]()
Dovoljno mi je znati da ta ista Zvezda ima dug od 30 miliona eura , a znamo da je prije 8-9 godina bila pred gasenjem i kad se sjetim onih afera oko prodaje igraca i hapsenja Džajica...
Sto se tog "fenixa" tice, moras pogledati hronologiju dogadjaja od 2014 pa na ovamo. Mi smo.tada bukvalno ostali bez licence za evropu, jer smo grcali u dugovima. Naredne sezone se sa Lalatovićem isforsiralo 5-6 klinaca iz omladinske, koji su se kasnije prodali za 20-ak mil (Rajković, Jovanović,Ristić, Grujić, Jović). Onda dolazi Milojević koji uz par povratnika bez obestecenja (Savić, Srnić, Stojković..) i 2-3 kvalitetna stranca ulazi u LE. Sve ostalo je istorija...
E sad, uloga drzave u tom momentu je upravo taj dug, jer se sredilo sa potraziocima da se vraca samo glavnica, a otpise kamata.
Nije niko dosao i rekao, evo sad vama 20, 50, 100 mil. i radite sta hocete![]()
![]()
Za koga si navijao, iskreno? Inace za koga su navijali u BL na ovom mecu, za prvi (Oni koji se deklarisu kao Zvezdasi) ili za treci klub u BL sto bi trebao biti Borac valjda?
Не $ % " је то важно... " ' &, " $, " &. " за " " не " се " " ? је ", $ ? " у ?.." Сарајеву. " је право $ " за & $ -.
A zasto drzava ne ulaze u BH klubove?! Jos bolje pitanje sta bi BiH imala od istih?! Jedan Voždovac ili Čukarički prodaju igraca za po 2-3 mil €, vise puta, a koliki je ono najveci izlazni transfer iz PLBiH, 1.3 mil Sarajeva za Cimirota?! Matematika je prosta, drzava ce kroz ta sponzorstva uloziti lupam po 5-10 mil. u Cz i Pfc godisnje, a zauzvrat ce kroz transfere vratiti 2-3 x vise, samo.kroz.transfere, a gdje su nastupi u evro takmicenjima,tv prava,ulaznice...Vanja8 je napisao/la: ↑28 jul 2020, 23:03Ma sve ok...Niti Dinamo, a niti Zvezda se nije izdigla , a da nisu postali državni projekat...marconato je napisao/la: ↑28 jul 2020, 22:53Dug je jos tu, nije naravno toliki koliki je bio, ali nije ni sveden na nulu. Sad zamisli matematiku, imas dug od 30-40 mil, zaradis 100+ mil i ti i dalje imas dug. To je upravo ovo o cemu ja pricam...Vanja8 je napisao/la: ↑28 jul 2020, 22:37E kad uzmu uporedjivti Zvezdu i nase klubove i kao eto oni se izdigli iz pepela i vise oni ulažu u državu nego država u njih...![]()
Sto se tog "fenixa" tice, moras pogledati hronologiju dogadjaja od 2014 pa na ovamo. Mi smo.tada bukvalno ostali bez licence za evropu, jer smo grcali u dugovima. Naredne sezone se sa Lalatovićem isforsiralo 5-6 klinaca iz omladinske, koji su se kasnije prodali za 20-ak mil (Rajković, Jovanović,Ristić, Grujić, Jović). Onda dolazi Milojević koji uz par povratnika bez obestecenja (Savić, Srnić, Stojković..) i 2-3 kvalitetna stranca ulazi u LE. Sve ostalo je istorija...
E sad, uloga drzave u tom momentu je upravo taj dug, jer se sredilo sa potraziocima da se vraca samo glavnica, a otpise kamata.
Nije niko dosao i rekao, evo sad vama 20, 50, 100 mil. i radite sta hocete![]()
![]()
Oni to jesu i nemam ja nista protiv toga da guraju koliko mogu u evropskim takmicenjima...
Koliko god prodate klinaca , nabacate stranaca jer vas nije briga za repa koje ce Srbija refundirati...
Mogu ja tebi reci i da ta razlika u kvaliteti i nije toliko kada se uzme raspon ulaganja novcanih sredstava u Srbiji u Zvezdu i u BiH eto uzmimo u taj Borac...
Pa Borac je ispao u drugu ligu zbog duga nekoj skoli fudbala od 500 000 e, a Zvezda u minusu 30 milki eura i sve normala...
Ma lik bolid teski navija za Amara a ne za zelju. Covjece imas oci pa da vidis valjda stanje u svom klubu lik ti samo napisao realno nista vise.Plavac87 je napisao/la: ↑28 jul 2020, 19:57ANamelessGhoul je napisao/la: ↑28 jul 2020, 19:48Oni su u mogućnosti barem da se povezuju s takvim imenima. Šta smo mi ? Vraćamo Bekrića penzionera i Jamaka. O Zecu da ne govorim. Nama će Evropa biti uspjeh s ovim rosterom i neimaštinom u klubu.jolicnikola je napisao/la: ↑28 jul 2020, 19:43baš se pitarska raja naložila da Bećiraj dolazi kod njih a on ih otprdio
Pišam se i na tebe i na tvoje mišljenje. Kakav futavac!
'Nako te i pitam
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.