Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
KOŠEVO SARAJEVU !!!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Vrijeme je da nam vrati drzava ono sto je ukrala. Strumfovima je jos ostalo da pricaju vijetnamci ovo ono
To je nase bilo svakako kao sto ste vi svoj dobili preko drzave ajde sad apaurin drmnisvrakino1921 je napisao/la: ↑29 jul 2020, 13:39Jao pitara
Borba za Kosevo
Hocemo i mi da imamo stadion kao sto ima Zeljo
Idu preko Meme
Jao jao
- Kockoglavi
- Kontakt:
**** te glavonja, drugo onda je bilo sve zatvoreno cijela drzava te policijski te ovo te ono, sada sve otvoreno a utakmice su svakako bez publike.kerimatomic1921 je napisao/la: ↑29 jul 2020, 13:36Glavonja, kako pa sta? Je li te stid tvoje gluposti? Nije moglo kada je bilo 5 slucajeva u drzavi, a sada se ponasate kao da je sve u najboljem redu.
@denchi, stvarno ti je glup komentar. Ja se iskreno nadam da ni ti kao i niko od tvojih necete imati dodira s ovim virusom.
Zadnja izmjena: Kockoglavi, dana/u 29 jul 2020, 14:18, ukupno mijenjano 1 put.
**** te zeljo zivi od stare slave umrli ste gotovi ste
- Kockoglavi
- Kontakt:
Nismo više beskučnici.
Komsijama ostaje jos samo bolji teren.
Komsijama ostaje jos samo bolji teren.

- Kockoglavi
- Kontakt:
- UstanikSBII
- Kontakt:
Sad su vas kao beskućnike zbrinuli u državnu imovinu

DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ode i zadnji 'argument' gurbetima..
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Imaju bolji teren, nemoj zayebavati.
Jes da im je Uefa i to platila uz pomoc saveza, al je njihovo...
Sarajevo ce dobiti i urediti stadion, biti prvak opet... sve za stogodisnjicu Zelje slucajno...
Nije ni cudo da samo kmece i kmece komsije...Dobro ne jaucu....
Nije ni cudo da samo kmece i kmece komsije...Dobro ne jaucu....
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
Logican slijed desavanja.
Kosevo je uvijek i bilo nase.
Sada i zvanicno, na papirima.
Kosevo - Sarajevo.
Kosevo je uvijek i bilo nase.
Sada i zvanicno, na papirima.
Kosevo - Sarajevo.
- FKS -
- AlfredNobel
- Kontakt:
Aaaaa nije tako dušman sii vijetnamski aaaa
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Sto se mene licno tice, lavor je uvijek bio usko vezan uz petare. Ja nemam problema s tim da drzava, kantoni i savezi pomazu bh klubovima u prosperitetu. Ja na ovo gledam kao veliki plus za ovu ligu jer ce, po svemu sudeci, jos jedan vrhunski teren doci u ovu ligu. Dolaskom terena, kvalitet utakmica se drasticno povecava sto smo imali priliki vidjeti na Grbavici gdje svaka ekipa moze pokazati bolje predstave.
Vi ste i ovo dobili stranackom i drzavnom pomoci, to vam bar nije strano, tako da i vase glupe provokacije da nas finansira drzava padaju u vodu.
Podrzavam ovaj potez i nadam se da ce se teren uraditi u sto skorijem roku.
Vi ste i ovo dobili stranackom i drzavnom pomoci, to vam bar nije strano, tako da i vase glupe provokacije da nas finansira drzava padaju u vodu.
Podrzavam ovaj potez i nadam se da ce se teren uraditi u sto skorijem roku.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
-
- Kontakt:
Evo da ti ja odgovorim jer stalno ponavljaš neutemeljene gluposti, kao da provociraš. Ultrasi nikada neće biti "sutradan Torcida i BBB", kao što ti pišeš. Od polovice devedesetih do početka 2000.g. bilo je dosta momaka koji su furali i Zrinjski i Hajduk/Dinamo, ali te generacije su davno "izumrle". Od 2000.tih se u zapadnom Mostaru navija samo za Zrinjski. U ovoj tuči koju spominješ između navodnih BBB i Torcide u Mostaru, nije nijedan mostarac sudjelovao. Eto spominje ti se neki čapljinac. Mostar je studentski grad, a i puno omladine sa strane dolazi vikendom u Mostar u provod.Steven11 je napisao/la: ↑29 jul 2020, 10:05
Nisam iskreno mislio otvoriti diskusiju o broju gostujucih navijaca pojedinih klubova, i ko ide i ko ne ide na gostovanja, nego me vise zanimalo, onako socioloski, kako u Bl npr al evo mogu reci i zapadni Mostar, dakle i jedni i drugi imaju svoj lokalni klub, i po defaultu bi valjda trebalo da im je to prvi klub, klub za koji navijaju, a za ostale su simpatizeri, kao ja za Man UTD. Medjutim, kad pogledas da se isti navijaci deklarisu kao navijaci ili pripadnici Vulturesa, kad igra Borac a onda su i Delije i Grobari kad igraju ti klubovi. Isto zapadni Mostar, sad su Ultrasi, a onda ce sutradan biti Torcida i BBB, sa sve transparentima, javnim gledanjem, pjevanjem pjesama, clanovi stranica, foruma, kluba itd...
Zato pitam, kad ti igra Borac sa Zvezdom ili Zrinjski sa Hajdukom, za koga ti ljudi zaista navijaju? Imaju li svoj identitet ili ga posudjuju (mislim na pripadnost klubu i pripadnost masi), je li jaci lokal- patriotizam ili ideologija koju tako siroko pokazuju svijetu okolo?
Evo slike Ultrasa sa Poljuda, sa zadnje prijateljske utakmice Hajduk - Zrinjski prije par godina, da vidiš za koga ti ljudi zaista navijaju.

To je nase bilo pa ga drzava uzela raspitaj se malo prije nego lupisUstanikSBII je napisao/la: ↑29 jul 2020, 14:27Sad su vas kao beskućnike zbrinuli u državnu imovinusramota više da se po klupama i parkovima smucate
![]()
Kad si kod smjestaja, vi cete aBd ubrzo biti smjesteni kod Brotnja u ligu... gdje bi i bili da nije bilo rata. Zivi bili pa vidjeli.UstanikSBII je napisao/la: ↑29 jul 2020, 14:27Sad su vas kao beskućnike zbrinuli u državnu imovinusramota više da se po klupama i parkovima smucate
![]()
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
Dobili na koristenje (citaj nije vase) sad sebi uredite i mirni narednih 30. godina.
U svakom slucaju super za vas bez zajebancije samo da se konacno teren sredi ovo ostalo ce trebati vremena i novca.
U svakom slucaju super za vas bez zajebancije samo da se konacno teren sredi ovo ostalo ce trebati vremena i novca.
Mjau !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.