Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

bombaysaphire
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la bombaysaphire » 29 jul 2020, 15:06

Husika je napisao/la:
29 jul 2020, 15:02
Heller@
Samo da ti se zahvalim sto si me prijavio za vrijedjanje, psovanje itd ;)
Sad vec imam neku viziju o kakvom se "egotripu" radi...Puno mi je jasnije koliko moras biti sheban da zbog ovakvog posta radis prijavljivanje :puke:
Husika je napisao/la:
21 jul 2020, 15:12
Ako si pratio i mene rijetkost prelazim na licni nivo ali brate ti si se pokvario kao mucak non stop su epiteti sa tvooje strane a argumentacije nigdje!
Diskutujes i onda samo podvijes rep ili izvalis neki termin da bi ti post izgledao skuplji i naravno hvatas se magle!
Mrzim takav tip licnosti, mamu mu hebem jedan je zivot i ne bih da ga trosim lizuci nicije dupe ili da se prikazujem u nekim boljim svjetlima...
Ja sam ko sam i kad zauzmem stav i kad ga nemam!
Dok istovremeno psujes kao kočijaš :clap: :pinokio:
Heller je napisao/la:
29 jul 2020, 14:32
Snsd nije ni u top 5 najgorih izbora. Pa ko glasa za SZBiH **** seb sestru
Taman mi je BAN dobro dosao da se malo odviknem od postanja... ;)

Prijavi me opet kad budes osjetio da gubis tlo pod nogama prilikom branjenja nekih stavova...
A lažeš da te prijavio za taj post :rol: :rol: :rol:

Bome Helćo i ti si k'o promjena vremena ...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 29 jul 2020, 15:10

Husika je napisao/la:
29 jul 2020, 15:02
Heller@
Samo da ti se zahvalim sto si me prijavio za vrijedjanje, psovanje itd ;)
Sad vec imam neku viziju o kakvom se "egotripu" radi...Puno mi je jasnije koliko moras biti sheban da zbog ovakvog posta radis prijavljivanje :puke:
Husika je napisao/la:
21 jul 2020, 15:12
Ako si pratio i mene rijetkost prelazim na licni nivo ali brate ti si se pokvario kao mucak non stop su epiteti sa tvooje strane a argumentacije nigdje!
Diskutujes i onda samo podvijes rep ili izvalis neki termin da bi ti post izgledao skuplji i naravno hvatas se magle!
Mrzim takav tip licnosti, mamu mu hebem jedan je zivot i ne bih da ga trosim lizuci nicije dupe ili da se prikazujem u nekim boljim svjetlima...
Ja sam ko sam i kad zauzmem stav i kad ga nemam!
Dok istovremeno psujes kao kočijaš :clap: :pinokio:
Heller je napisao/la:
29 jul 2020, 14:32
Snsd nije ni u top 5 najgorih izbora. Pa ko glasa za SZBiH **** seb sestru
Taman mi je BAN dobro dosao da se malo odviknem od postanja... ;)

Prijavi me opet kad budes osjetio da gubis tlo pod nogama prilikom branjenja nekih stavova...
Nisam te ja prijavio mrmote. :rol: Nit sam psovku shvatio lično.

Nisam ni onog debila što me doxxao prijavljivao.
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

Husika
Kontakt:

Post Postao/la Husika » 29 jul 2020, 15:15

Necu nista tvrditi ali ovo je zadnji post prije bana u kojem su bile neke tzv uvrede na racun forumasa...
Necu ni tvrditi d se nije akumuliralo svega kao ni da druzina koja se ne slaze samnom nije nastupila čoporativno...
Ipak mi je najrelevantniji indikator ovaj(gore) post ;)
Zadnja izmjena: Husika, dana/u 29 jul 2020, 15:16, ukupno mijenjano 1 put.
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 29 jul 2020, 15:16

S obzirom da znam kako rezonuješ ništa me ne iznenađuje i tvoji indikatori.
Nullius in verba

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 29 jul 2020, 15:24

Trebamo mu čoporativno prijaviti ove lažne optužbe.

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 29 jul 2020, 15:26

Husika ban je uslijedio nakon pritiska WHO-a i vlade SAD, trese im se tlo pod nogama od tvojih postova.

Ja bi iskreno razmislio o micanju van gradskih zona, povuci se u ilegalu.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

Captain4
Kontakt:

Post Postao/la Captain4 » 29 jul 2020, 15:29

Epidaurus je napisao/la:
29 jul 2020, 15:03
Kad uzmes u obzir kvalitet univerziteta u Ljubljani i cinjenicu da je BiH studentima besplatno skolovanje u Sloveniji (jos dobiju pun ku.rac dodatnih zajebancija tipa kupona za neke restorane), skontas da nema razloga da ijedno dijete ostane u BiH studirat. Ako Bog da insala da svi odu vani :ljepota:
Pa kad nešto skontam, gledajući moju generaciju, sve što je suhi kvalitet ide vani. Pričam o osobama koje su sposobne i koje imaju šire vidike. Mene boli činjenica kad vidim ko će mi liječit roditelje. Medicinu je upisala osoba koja ne zna gdje je Černobil, čisto sumnjam da će se takva osoba izdefinisati kroz medicinsku struku kao vrsni stručnjak. Dok mi jaran koji je hodajuća enciklopedija, već godinu i po sprema prijemni za Beč. Nasljednici loših stručnjaka u svakoj branši će biti u najmanju ruku jednako loši ako ne i gori. :roll:
"We need to suffer. And we need to fight."

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 29 jul 2020, 15:31

Husika je napisao/la:
29 jul 2020, 15:15
Necu nista tvrditi ali ovo je zadnji post prije bana u kojem su bile neke tzv uvrede na racun forumasa...
Necu ni tvrditi d se nije akumuliralo svega kao ni da druzina koja se ne slaze samnom nije nastupila čoporativno...
Ipak mi je najrelevantniji indikator ovaj(gore) post ;)
Dežurne tetke te prijavile moj husika, pišat ih. :zviz:
⚜️~⚜️~⚜️

"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić

Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala

kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino

Husika
Kontakt:

Post Postao/la Husika » 29 jul 2020, 15:31

Osim13 je napisao/la:
29 jul 2020, 15:26
Husika ban je uslijedio nakon pritiska WHO-a i vlade SAD, trese im se tlo pod nogama od tvojih postova.

Ja bi iskreno razmislio o micanju van gradskih zona, povuci se u ilegalu.
:roll:
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 29 jul 2020, 15:32

Što mislite da mora neko nekog prijaviti kako bi bio banovan?

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 29 jul 2020, 15:33

Captain4 je napisao/la:
29 jul 2020, 15:29
Epidaurus je napisao/la:
Kad uzmes u obzir kvalitet univerziteta u Ljubljani i cinjenicu da je BiH studentima besplatno skolovanje u Sloveniji (jos dobiju pun ku.rac dodatnih zajebancija tipa kupona za neke restorane), skontas da nema razloga da ijedno dijete ostane u BiH studirat. Ako Bog da insala da svi odu vani :ljepota:
Pa kad nešto skontam, gledajući moju generaciju, sve što je suhi kvalitet ide vani. Pričam o osobama koje su sposobne i koje imaju šire vidike. Mene boli činjenica kad vidim ko će mi liječit roditelje. Medicinu je upisala osoba koja ne zna gdje je Černobil, čisto sumnjam da će se takva osoba izdefinisati kroz medicinsku struku kao vrsni stručnjak. Dok mi jaran koji je hodajuća enciklopedija, već godinu i po sprema prijemni za Beč. Nasljednici loših stručnjaka u svakoj branši će biti u najmanju ruku jednako loši ako ne i gori. :roll:
Ako ništa. Najmanje pola tih loših stručnjaka na polju Medicine ide u Njemačku.

Husika
Kontakt:

Post Postao/la Husika » 29 jul 2020, 15:35

Osim13 je napisao/la:
29 jul 2020, 15:32
Što mislite da mora neko nekog prijaviti kako bi bio banovan?
Po tom rezonu svi bi bili banovani, da mi je naci nekoga ovdje ko nije psovao vrijedjao itd
A upravo te stvari, ostre prepirke itd i drze ovaj forum zanimljivim i u trendingu... ;)

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 29 jul 2020, 15:36

Pa ja sam x puta banovan bez ičije prijave, dođe Mona skine kaiš i udri.

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 29 jul 2020, 15:36

Captain4 je napisao/la:
29 jul 2020, 15:29
Epidaurus je napisao/la:
I ovi sto su pozavrsavali kod nas, a dobri su strucnjaci ce se ispalit kad tad. Gledaj i ti da se cim prije ispalis vani, TU Graz ti je sto se masinstva tice mnogo jak i rekao bih cak da ne zaostaju nista za TU Minhen koji je neki zlatni standard od ovih "dostupnih" univerziteta. Za masinstvo, elektrotehniku, telematiku i programiranje su brutalno jaki, ovi ostali fakulteti im dosta obaraju kvalitet.

Captain4
Kontakt:

Post Postao/la Captain4 » 29 jul 2020, 15:41

Epidaurus je napisao/la:
29 jul 2020, 15:36
I ovi sto su pozavrsavali kod nas, a dobri su strucnjaci ce se ispalit kad tad. Gledaj i ti da se cim prije ispalis vani, TU Graz ti je sto se masinstva tice mnogo jak i rekao bih cak da ne zaostaju nista za TU Minhen koji je neki zlatni standard od ovih "dostupnih" univerziteta. Za masinstvo, elektrotehniku, telematiku i programiranje su brutalno jaki, ovi ostali fakulteti im dosta obaraju kvalitet.
Vjerovatno gore na master, vidio sam da ima dobar odsjek vezan za motore i vozila. Samo ne znam kakva je situacija oko priznavanja ispita, reče mi naš zajednički poznanik da mu nisu statiku priznali i da je mnogomnogo yebenija nego kod nas. Još su Univerzitet u Sa i TU Graz pod nekom prijateljskom relacijom. :urnebes:
"We need to suffer. And we need to fight."

bombaysaphire
Kontakt:

Post Postao/la bombaysaphire » 29 jul 2020, 15:41

Kamberizam !
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 29 jul 2020, 15:49

Captain4 je napisao/la:
29 jul 2020, 15:41
Epidaurus je napisao/la:
Vjerovatno gore na master, vidio sam da ima dobar odsjek vezan za motore i vozila. Samo ne znam kakva je situacija oko priznavanja ispita, reče mi naš zajednički poznanik da mu nisu statiku priznali i da je mnogomnogo yebenija nego kod nas. Još su Univerzitet u Sa i TU Graz pod nekom prijateljskom relacijom. :urnebes:
Statiku ti nece priznat nema Boga dragog, a ispit je bolesno tezak. Polagali su ljudi u Becu tu statiku i donosili da priznaju al nije dala ova. Priznavala samo sa TU Minhen sto ti nije nikakva olaksica. Doduse moguce je da je drugacije kad dodjes na master mada i to ovisi dosta kako te potrefi. Jedan poznanik zavrsio ETF u Sarajevu, telekomunikacije smjer i nasli mu ovdje 52 boda razlike dok je u Becu primljen bez ikakve razlike. Drugu koji je zavrsio ETF u Sarajevu, smjer energetika, nasli samo 17 bodova razlike i to mu te bodove odbili od potrebnih bodova da zavrsi master. Recimo nisu mu stavili kao razliku neke predmete koje nikako nije imao u Sarajevu i neke ciji je plan i program bruku drugaciji, samo ime isto.

Ovdje je taj automotive smjer najjaci vjerovatno. Magna koja je dosta jaka automobilska firma na svjetskom nivou ovdje ima podruznicu gdje radi oko 5 hiljada ljudi. Citava G Merca se recimo proizvodi tu.

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 29 jul 2020, 16:08

Osim13 je napisao/la:
To ti misliš da nije bilo prijave :p

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 29 jul 2020, 16:18

Sa statikom se niko nigdje neće zajebavat. Teško je da će ti Tz u Sa i obrnuto priznati.
Nullius in verba

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 29 jul 2020, 16:30

ASD je napisao/la:
29 jul 2020, 16:08
Osim13 je napisao/la:
To ti misliš da nije bilo prijave :p
Ma vjerujem da jes al znam tačno na kojim nije bilo. Pa na Džekinoj temi mene i Moggija opominje Mona haj kaže još jednom ban vam ide odma, nije ni minuta prošla mi opet :rol:

Zlatna vremena foruma
coelho41 je napisao/la:slika
Tad i ono kad smo Rokoko i ja zaglavili zbog Sofije u jami, za ono nije trebala nikakva prijava.

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.