FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Kakve ljude smo mogli izgubiti, da se podleglo pritisku, da se priklonilo interesdzijama i talovima...
Svaka cast svima koji imaju i 0,1 % udjela u svemu ovome. Konacno smo i ovaj dan docekali.
SAMO JE JEDAN DOM !!!
Svaka cast svima koji imaju i 0,1 % udjela u svemu ovome. Konacno smo i ovaj dan docekali.
SAMO JE JEDAN DOM !!!
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
na areni u 17:30hbordobijeli je napisao/la: ↑29 jul 2020, 15:40Hoce li biti tv prijenos iz Krupe, rekoše danas ce se znati.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Najvise zasluga ide Fanimu, covjek dodje rece "Kosevo-Sarajevu" i dobismo stadion, sad cemo ga posuditi Mladosti, on je svoju svrhu ispunio... 

Sad bi bili u vanago kao i zeljkan sva sreca pa smo klub stavili ispred interesa pojedinaca i sitnih krimosabelosevic28 je napisao/la: ↑29 jul 2020, 15:49Kakve ljude smo mogli izgubiti, da se podleglo pritisku, da se priklonilo interesdzijama i talovima...
SAMO JE JEDAN DOM !!!
P.S. Dje onaj sto rece da se po dikciji i stajlingu Sabrine vidi da je sve ovo suplja prica![]()
-
- Kontakt:
Denchi je napisao/la: ↑29 jul 2020, 15:52na areni u 17:30hbordobijeli je napisao/la: ↑29 jul 2020, 15:40Hoce li biti tv prijenos iz Krupe, rekoše danas ce se znati.

Hvala
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Nista to, na jugu ostaje javna kuca ili ti sexhanaVanja8 je napisao/la: ↑29 jul 2020, 14:58Pizzeriju pravimu na Jugu ili hostel, vidjecemo jos...HeraklitMracni je napisao/la: ↑29 jul 2020, 14:56Mozel se sad praviti hotel ili nešto oko koševa ili na nekoj tribini ?![]()
![]()

Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
Da i ti troskovi su puno puno veci nego sto si davao za kiriju.Tako da netreba do gledati na taj nacin.Jadnimi je napisao/la: ↑29 jul 2020, 15:37Kirija se preusmjerava na održavanje i tekuće troškove od sada je to sve nas trosakSanchez1987 je napisao/la: ↑29 jul 2020, 15:20Kolika je bila zna li se? Jel istina oko 10 hiljada mjesecno?
Nadam se da ce biti aBd neka radna akcija,da zaduzimo kakav kramp i lopatu

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Je li vi fakat ne znate kako primiti neku dobru vijest pa morate prozivate neke ljude da bi se opet svađali, ne razumijem čemu to?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Uprava napolje, Hurtiću odlazi!
Koševo - Republika
Ja samo ne kontam ove trecu tacku..
"
Obaveza FK Sarajevo je da u periodu od 10 godina svoja sredstva investira u modernizaciju stadiona i osposobi ga za kategoriju 4 u skladu s UEFA-inim pravilnicima o infrastrukturi i kategorizaciji stadiona, a u skladu s važećim Regulacionim planom Zetra-zona sporta i rekreacije te idejnim arhitektonsko-urbanističkim rješenjem koje će biti odabrano putem otvorenog javnog nagradnog konkursa kojrh će polovinom narednog mjeseca objaviti Općina Centar"
Jeli to znaci da mi moramo graditi te hotele, bazene I atletske staze? I to po njihovom planu, ako jeste siguran Sam da ce oni napraviti neki plan koji je luksuzan I skup.. ili mi samo moramo renovirati stadion a oni ce to ostalo?? I sta se desi ako dovedemo stadion u cat 4 a nema hotel I bazena I sranja, jeli to znaci da nismo ispunili uvijete da se product jos 15 godina?? Ako neko moze da pojasni ovaj dio. Ja bgm ajnadzicu zelenom ni Malo ne vjerujem.
"
Obaveza FK Sarajevo je da u periodu od 10 godina svoja sredstva investira u modernizaciju stadiona i osposobi ga za kategoriju 4 u skladu s UEFA-inim pravilnicima o infrastrukturi i kategorizaciji stadiona, a u skladu s važećim Regulacionim planom Zetra-zona sporta i rekreacije te idejnim arhitektonsko-urbanističkim rješenjem koje će biti odabrano putem otvorenog javnog nagradnog konkursa kojrh će polovinom narednog mjeseca objaviti Općina Centar"
Jeli to znaci da mi moramo graditi te hotele, bazene I atletske staze? I to po njihovom planu, ako jeste siguran Sam da ce oni napraviti neki plan koji je luksuzan I skup.. ili mi samo moramo renovirati stadion a oni ce to ostalo?? I sta se desi ako dovedemo stadion u cat 4 a nema hotel I bazena I sranja, jeli to znaci da nismo ispunili uvijete da se product jos 15 godina?? Ako neko moze da pojasni ovaj dio. Ja bgm ajnadzicu zelenom ni Malo ne vjerujem.
Izvini Sabrina za svaku ruznu rijec!
Mogu se ,za prvu priliku, turit montažne tribine duž atletske staze
Svecana loza: "Sabrina Buljubasic"
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
A dabogda je i noge depilirala.72220 je napisao/la: ↑26 jul 2020, 12:14Šta vi mislite o ovom Sabrininom videu? ****, namjera je dobra i tu nema šta da se ospori, ali video pomalo je amaterski i ne odaje ozbiljnost namjera Uprave. Izgovor, govor tijela, tonalitet.. u najmanju ruku neozbiljno pa i outfit i ostale stvari koje su važne za javni nastup.
Čuj tonalitet?! Pa nije na ZMBT, jbt
Ne treba se svađati, ali mora se reći šta se moglo upropastiti !!!
Nek se samo krenulo sa mrtve tacke takodje nek se pokrene neka akcija da i mi ucestvujemo lopatom ili novcano nije ni bitno
Dajte covjeku medalju, i ne, ne mislim na Fanima.

BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, amypitar, Anpa, Arhitekt, belosevic23, boki86, Dave, goGlobal, Google Adsense [Bot], Hajdeee, Hamagara, HeavyBassBlues, insimadop, johntravolta123, Kaunas, keli, Lokomotifa, MaroonWhite1946, mnon46, N3R3D, OzmoodPinglewood, Pena, pitara, propoklopac, Pushko92, Rodman, ronaldo99, samoFKS i 194 gosta.