FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Stole iz Bora
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Stole iz Bora » 09 dec 2010, 12:43

ekii je napisao/la:To moras njega pitati kad bude Skupstina kluba! :D
:?
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

Popović Lazar
Kontakt:

Post Postao/la Popović Lazar » 09 dec 2010, 12:59

Stole iz Bora je napisao/la:
ekii je napisao/la:To moras njega pitati kad bude Skupstina kluba! :D
:?
Misli na Gracića ?! :?
Hajde lazare,hajde Lazare..

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 09 dec 2010, 13:02

ekii je napisao/la:
Ne mogu a da ti ne napisem da vise pausala,dezinformacija i mahalski izjava na jednom mjestu nisam procitao :D , a evo ti jedan osnovni podatak kojeg je lahko provjeriti,a kad to ne znas onda mozes misliti koliko si ostalih glupoti napisao :lol: ,a to je da stadion uopste ne placa f.k.Sarajevo, vec je to na seba preuzo Nacelnik centra Becirevic :) !O drugim stvarima ne bi puno komentarisao jer si me jako nasmijao i drugi put se potrudi kad vec pises da znas bar osnovne stvari,a ne da lupetas i pises nesto sto zna cijela BiH,a ti ne !! :idea:I na kraju pusti legendo ko koga placa ,ko je kome ponudio ovo-ono, sta je rekla tetka od Muharemovica i to ,nego je li legla" OKTOBARSKA "nije suplja,ali bi moglo buknuti i kod vas! ;)
Jel to nije režimski klub da vam opština završava igranje na stadionu džaba :roll:
Nije te stid govoriti da igračima Želje kasni jedna plata :lol: :lol: Al ako ti je lakše, a znam da će biti, u pravu si, u Želji je grozno :lol:

UPS je napisao/la: mora da je jedan u nizu od n_i klonova
Ako sam po nečemu prepoznatljiv, to je nick. Koji ne mijenjam :mrgreen: Da se predstavljam kao pitar. Pu, pu, da se pomaknem sa mjesta. Da se predstavljam kao da vam želim dobro :lol: Nikad :mrgreen:

PS ja sam prijavio post od PL i tražio provjeru IP adresa. Za svaki nick koji misliš da je klon, samo javi. Ja prijavljujem i tražim provjeru IP adresa ;)
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

ekii
Kontakt:

Post Postao/la ekii » 09 dec 2010, 13:15

nikad_izvini je napisao/la:
ekii je napisao/la:
Ne mogu a da ti ne napisem da vise pausala,dezinformacija i mahalski izjava na jednom mjestu nisam procitao :D , a evo ti jedan osnovni podatak kojeg je lahko provjeriti,a kad to ne znas onda mozes misliti koliko si ostalih glupoti napisao :lol: ,a to je da stadion uopste ne placa f.k.Sarajevo, vec je to na seba preuzo Nacelnik centra Becirevic :) !O drugim stvarima ne bi puno komentarisao jer si me jako nasmijao i drugi put se potrudi kad vec pises da znas bar osnovne stvari,a ne da lupetas i pises nesto sto zna cijela BiH,a ti ne !! :idea:I na kraju pusti legendo ko koga placa ,ko je kome ponudio ovo-ono, sta je rekla tetka od Muharemovica i to ,nego je li legla" OKTOBARSKA "nije suplja,ali bi moglo buknuti i kod vas! ;)
Jel to nije režimski klub da vam opština završava igranje na stadionu džaba :roll:
Nije te stid govoriti da igračima Želje kasni jedna plata :lol: :lol: Al ako ti je lakše, a znam da će biti, u pravu si, u Želji je grozno :lol:

Na cemu si ti! :!: , pa ko je vama postavio plasticnu podlogu, koliko vam pomaze opstina Novo Sarajevo i nacelnik Koldo Nedzad ,to je tebi normalno garant i ovde nema nista rezimsko! :?: Ti si toliko bolestan da vise mrzis sve sto bi bilo dobro za f-.k.Sarajevo nego sto mislis dobro svom klubu Zelji! :idea:

Ako sam po nečemu prepoznatljiv, to je nick. Koji ne mijenjam :mrgreen: Da se predstavljam kao pitar. Pu, pu, da se pomaknem sa mjesta. Da se predstavljam kao da vam želim dobro :lol: Nikad :mrgreen:

PS ja sam prijavio post od PL i tražio provjeru IP adresa. Za svaki nick koji misliš da je klon, samo javi. Ja prijavljujem i tražim provjeru IP adresa ;)

ekii
Kontakt:

Post Postao/la ekii » 09 dec 2010, 13:17

ekii je napisao/la:
nikad_izvini je napisao/la:
ekii je napisao/la:

Na cemu si ti! :!: , pa ko je vama postavio plasticnu podlogu, koliko vam pomaze opstina Novo Sarajevo i nacelnik Koldzo Nedzad ,to je tebi normalno garant i ovde nema nista rezimsko! :?: Ti si toliko bolestan da vise mrzis sve sto bi bilo dobro za f-.k.Sarajevo nego sto mislis dobro svom klubu Zelji! :idea:

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 09 dec 2010, 13:19

Za početak, mogao bi da naučiš da se koristiš forumom :mrgreen: Znači, porediš postavljanje plastične podloge i reflektora(to su jedine dvije stvari koje su nam "dali") i vaše dugogodišnje izdašno guranje od strane FDS-a(znamo po kojoj liniji) i decenijsko igranje na Koševu DŽABA :mrgreen: Nekad je završavao Alaim zvani "ostali" a sada to završava Bečirević :lol: :lol: Koliko je uloženo u Koševu gdje vi igrate DŽABA je roman :mrgreen: Koševo je od državnoj značaja, pa je to u redu. Isto tako je u redu da vi nakon svih tih ulaganja igrate tamo džaba, jel :lol:

Nego, kako je kod vas. U Želji je grozno :mrgreen:
Zadnja izmjena: nikad_izvini, dana/u 09 dec 2010, 13:21, ukupno mijenjano 1 put.
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

ekii
Kontakt:

Post Postao/la ekii » 09 dec 2010, 13:20

nikad_izvini je napisao/la:Za početak, mogao bi da naučiš da se koristiš forumom :mrgreen: Znači, porediš postavljanje plastične podloge i reflektora(to su jedine dvije stvari koje su nam "dali") i vaše dugogodišnje izdašno guranje od strane FDS-a(znamo po kojoj liniji) i decenijsko igranje na Koševu DŽABA :mrgreen: Nekad je završavao Alaim zvani "ostali" a sada to završava Bečirević :lol: :lol:

Nego, kako je kod vas. U Želji je grozno :mrgreen:

:lol: Jako si slabo upucen iako si navijac Zelje ,ali za informaciju tebi ,opstina N.Sarajevo vas je pogurala sa 10 milja da vam pogne da odletite od Izraela !Ipusti se te seljacke retorike vi ste rezimski klub imate ovo-ono ,a kako smo rezimski klub vidi se na situaciji u kojo jesmo.Vi nise bili nikad rezimski klub mada vam u delegaciji u Sloveniji vise bilo politicara nego igraca ,ali otom potom! ;)
Zadnja izmjena: ekii, dana/u 09 dec 2010, 13:26, ukupno mijenjano 1 put.

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 09 dec 2010, 13:23

Vauuuu 10 milja :shock: previse je to :!: :?:
1921-2011

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 09 dec 2010, 13:26

Pa to je to. Nama deset milja za put do Izraela a njima igranje na Koševu džaba decenijama :lol:

Popović Lazar
Kontakt:

Post Postao/la Popović Lazar » 09 dec 2010, 13:36

ekii je napisao/la:

:lol: Jako si slabo upucen iako si navijac Zelje ,ali za informaciju tebi ,opstina N.Sarajevo vas je pogurala sa 10 milja da vam pogne da odletite od Izraela !Ipusti se te seljacke retorike vi ste rezimski klub imate ovo-ono ,a kako smo rezimski klub vidi se na situaciji u kojo jesmo.Vi nise bili nikad rezimski klub mada vam u delegaciji u Sloveniji vise bilo politicara nego igraca ,ali otom potom! ;)

Ekii.

Grad Sarajevo,kao i ostali gradovi u BiH bi trebali da finansijski pomažu klubovima (Nogomet,košarka,odbojka,rukomet itd) kako bi davali rezultate,kako u ligama u kojim igraju tako i u evropi..

Dječače.
Hajde lazare,hajde Lazare..

burek pita
Kontakt:

Post Postao/la burek pita » 09 dec 2010, 13:47

meni samo nije jasno odakle zelji 40 miliona pa hoce da prave stadion a mi nemozemo da skontamo 4 miliona da vratimo dugove...valjda ce ovo izaci na dobro

ekii
Kontakt:

Post Postao/la ekii » 09 dec 2010, 14:02

Popović Lazar je napisao/la:
ekii je napisao/la:

Ekii.

Grad Sarajevo,kao i ostali gradovi u BiH bi trebali da finansijski pomažu klubovima (Nogomet,košarka,odbojka,rukomet itd) kako bi davali rezultate,kako u ligama u kojim igraju tako i u evropi..

Dječače.

Ha,ha potpisujem da ti tata mogu biti,a sto se tice ovog sto si napisao ja se slazem,samo si to trebao napisati "Nikaz-Izvini" ,jer mu i ja to pokusavam objasniti.,da opstina Centar da gura Sarajevo,a opstina N.Sarajevo Zelju ali ne ide! :?: Njemu je rezimski sto opstina centar ne naplacuje koristenja stadiona Sarajevu,a nije mu rezimski sto recimo Koldzo Nacelnik kad zatreba pogura Zelju 10-inama milja maraka ili da 200 hiljada km za plasticnu podlogu itd.! :idea:

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 09 dec 2010, 14:13

Pa im onda Kanton bude sponzor za Kup utakmicu sa 60 milja, prije toga ministarstvo sumarstva i poljuprivrede, pa im se placao prevoz na evropske utakmice.... pa im SD (drzavni svakako) dao besplatno stadion na koristenje... a ko god misli da drzava nije finansirala sve klubove u periodu od '45 do '90 nek ne prati fudbal slobodno.

Sta se nas tice jedna od stavki duga koji mi imamo je i dug prema opstini Centar na ime koristenja stadiona tako da vam ta prica pada u vodu. Da je bilo otpisivanja duga, bilo je kao i vama sto se otpisivalo godinama kako bi uopste dobili licencu za takmicenje i izlazak u evropu.

vas boli to ste su se za fotelje u nasem klubu prije rata uvijek otimali budzovani, pa tako je to sa sa svim velikim klubovima, dinamom, cvezdom, partizanom.... Jasno mi je da vi to ne mozete razumijeti ;)

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 09 dec 2010, 14:18

UPS je napisao/la:Pa im onda Kanton bude sponzor za Kup utakmicu sa 60 milja, prije toga ministarstvo sumarstva i poljuprivrede, pa im se placao prevoz na evropske utakmice.... pa im SD (drzavni svakako) dao besplatno stadion na koristenje... a ko god misli da drzava nije finansirala sve klubove u periodu od '45 do '90 nek ne prati fudbal slobodno.

Sta se nas tice jedna od stavki duga koji mi imamo je i dug prema opstini Centar na ime koristenja stadiona tako da vam ta prica pada u vodu. Da je bilo otpisivanja duga, bilo je kao i vama sto se otpisivalo godinama kako bi uopste dobili licencu za takmicenje i izlazak u evropu.

vas boli to ste su se za fotelje u nasem klubu prije rata uvijek otimali budzovani, pa tako je to sa sa svim velikim klubovima, dinamom, cvezdom, partizanom.... Jasno mi je da vi to ne mozete razumijeti ;)

:lol: :lol: :lol:
ista situacija i sad otimaju se satrase se
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

ekii
Kontakt:

Post Postao/la ekii » 09 dec 2010, 14:20

nick je napisao/la:
UPS je napisao/la:Pa im onda Kanton bude sponzor za Kup utakmicu sa 60 milja, prije toga ministarstvo sumarstva i poljuprivrede, pa im se placao prevoz na evropske utakmice.... pa im SD (drzavni svakako) dao besplatno stadion na koristenje... a ko god misli da drzava nije finansirala sve klubove u periodu od '45 do '90 nek ne prati fudbal slobodno.

sto jest jest imali ste psihijatra boli glava

Mislim da bi i tebi jedan dobro dosao ,jer brate smaras! ;)

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 09 dec 2010, 15:07

Piska je prvi koji je uzeo ispisnicu iz sarajeva prije par dana...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

ekii
Kontakt:

Post Postao/la ekii » 09 dec 2010, 15:11

pile87 je napisao/la:Piska je prvi koji je uzeo ispisnicu iz sarajeva prije par dana...

On kod Mirze u prvenstvu sve kad saberes nije poluvrijeme odigrao! ;)

PL BiH -1
Kontakt:

Post Postao/la PL BiH -1 » 09 dec 2010, 15:25

ekii posto si upiceniji od mene kome je Becirevic obecao da on na sebe preuzima stadion? Kojoj upravi? Onoj sto je vise nema. Racuni za stadion su od proslog mjeseca poceli pristizati u klub. Posto sam ponudio samo sarajevo momcini koja prijeti da mi noge polomi da se nadjemo u utorak u prostorijama kluba isto nudim i tebi. Dodji imam papire.

Kako to da ste svi upuceniji od mene a kad vas zove niko da se pojavi. Ni vi forumasi (znam da se balavurdija) a ni vase vodje. Je li se to mozda bojite istine?

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 09 dec 2010, 15:26

nick je napisao/la: :lol: :lol: :lol:
ista situacija i sad otimaju se satrase se

Pa kako god okrenes mnogo vise ih se otimalo i otima za nas klub nego za vas
Zadnja izmjena: UPS, dana/u 09 dec 2010, 15:32, ukupno mijenjano 1 put.

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 09 dec 2010, 15:32

PL BiH -1 je napisao/la:ekii posto si upiceniji od mene kome je Becirevic obecao da on na sebe preuzima stadion? Kojoj upravi? Onoj sto je vise nema. Racuni za stadion su od proslog mjeseca poceli pristizati u klub. Posto sam ponudio samo sarajevo momcini koja prijeti da mi noge polomi da se nadjemo u utorak u prostorijama kluba isto nudim i tebi. Dodji imam papire.

Kako to da ste svi upuceniji od mene a kad vas zove niko da se pojavi. Ni vi forumasi (znam da se balavurdija) a ni vase vodje. Je li se to mozda bojite istine?
:lol: :lol: :lol:

Tragican si, ali fakat. Ti veze nemas sa nasim klubom niti si kad imao. Najbolji dokaz za to je sto samo lupetas, nemas niti jednog jedinog argumenta a fol nekog nesto pozivas da pokazes neke papire, bla, bla. bla... Eto navrati ti u subotu do udruzenja pa meni prezentiraj sve to sta imas - Moze?

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bhfanatic14, boki86, bvsic, Dave, FRANK RIBERY, Lavcina, mnon46 i 50 gostiju.