Aferim, nadam se dobroj i kvalitetnoj Regionalnoj ligi

mislis zagreb ce biti prejak za ovu ligu??slovenci i madjari odustaju od ove lige,zbog cega ce i hrvatski klubovi (prije svih zagreb) razmisliti o ucescu.nema smisla igrati ligu u kojoj nece biti slovenaca i madjara.zagreb takvu ligu vec igra u hrvatskoj. bosanski i srpski klubovi ipak nisu na nivou zagreba...Rosas7 je napisao/la:imam osjecaj da ce zagreb i celje biti prejaki za ovu ligu
Koji pametni ljudi?zar stvarno mislis da bi klub koji zavrsi u sredini tabele bh prvenstva moga da bude vise od lakseg treninga za zagreb? pa najsnazniji klub u bih izgubi 19 razlike od zagreba.zagrebovi juniori(koji redovno osvajaju medalje na SP i EP za mlade) su jaci od 80% timova iz bih lige!a da ti objasnim zasto zagreb ne bi imao interesa za regionalnom ligom ukoliko ne bude slovenaca i madjara:konjuh je napisao/la:@crnaguja
Zagrbnema ovakvu ligu u HR. Zašto?
Zato što HR ligu može igrati s drugom ekipom (osim RK Nexe)
Njima je po najviše potrebna ova liga.
Bosna SA ima makar 4-5 teških utakmica u BiH ligi dok Zagreb ima jednu ili nijednu.
Ja čak mislim da je Premijer liga BiH jača od prve lige HR, gledajući ukupno ligu, igranje klubova u euro kupovima itd
Pametni ljudi kažu da se jačina lige gleda po onim klubovima koji su u sredini tabele u svojoj zemlji
To da ce zagreb biti najjaci ako ne bude slovenaca i madjara si u pravu ali to za posjetu nisi. pa eto u ligi prvaka protiv bosne je bilo 8000 ljudi. a sigurno bi i protiv borca i izvidjaca bilo najmanje 3000-4000 hiljade. Troskovi gostovanja koiko znam placa sparkasse barem sam tako negdje procito zato i jesu sponzori lige.crnaguja je napisao/la:Koji pametni ljudi?zar stvarno mislis da bi klub koji zavrsi u sredini tabele bh prvenstva moga da bude vise od lakseg treninga za zagreb? pa najsnazniji klub u bih izgubi 19 razlike od zagreba.zagrebovi juniori(koji redovno osvajaju medalje na SP i EP za mlade) su jaci od 80% timova iz bih lige!a da ti objasnim zasto zagreb ne bi imao interesa za regionalnom ligom ukoliko ne bude slovenaca i madjara:konjuh je napisao/la:@crnaguja
Bosna SA ima makar 4-5 teških utakmica u BiH ligi dok Zagreb ima jednu ili nijednu.
Ja čak mislim da je Premijer liga BiH jača od prve lige HR, gledajući ukupno ligu, igranje klubova u euro kupovima itd
Pametni ljudi kažu da se jačina lige gleda po onim klubovima koji su u sredini tabele u svojoj zemlji
1.zagrebu mozes uruciti trofej odmah na pocetku sezone(cisto sumnjam da bi za jednog balica,gala i valcica bio izazov igrati ligu u kojoj se unaprijed zna pobjednik)
2.zarada od ulaznica i sponzora bi bila mizerna,jer bosna,sloga,izvidjac i borac, sigurno nece privuci na tribine vise od 50 do 100 ljudi u zagrebu(zalosno,al je tako)
3.troskovi gostovanja(sigurno im bosna nece placati put),i ovako su prezaduzeni
4.zagrebovi igraci(vecina njih) igraju svake godine jedno veliko takmicenje(svake 4 cak i dva) sa hrvatskom i drugim reprezentacijama+hrvatsko prvenstvo,kup hrvatske i liga prvaka.znaci,igranje regionalne lige samo povecava mogucnost ozljede najboljih igraca
Znaci u situaciji kad slovenci i madjari ne zele tu ligu,stvarno ne vidim svrhu lige u kojoj ce zagreb nabijati gol razliku na svakom protivniku.To bi bilo kao da Jug i Mladost igraju vaterpolo ligu s Makedoncima , Bosancima i Slovencima,a bez Crnogoraca i Srba.E sad,ako bi bosanski i srpski timovi dostigli nivo bar slovenskih timova,onda bi se moglo pricati...ovako stvarno nema smisla.to je moje misljenje.
Nisi me dobro razumio.crnaguja je napisao/la:Koji pametni ljudi?zar stvarno mislis da bi klub koji zavrsi u sredini tabele bh prvenstva moga da bude vise od lakseg treninga za zagreb? pa najsnazniji klub u bih izgubi 19 razlike od zagreba.zagrebovi juniori(koji redovno osvajaju medalje na SP i EP za mlade) su jaci od 80% timova iz bih lige!a da ti objasnim zasto zagreb ne bi imao interesa za regionalnom ligom ukoliko ne bude slovenaca i madjara:konjuh je napisao/la:@crnaguja
1.zagrebu mozes uruciti trofej odmah na pocetku sezone(cisto sumnjam da bi za jednog balica,gala i valcica bio izazov igrati ligu u kojoj se unaprijed zna pobjednik)
2.zarada od ulaznica i sponzora bi bila mizerna,jer bosna,sloga,izvidjac i borac, sigurno nece privuci na tribine vise od 50 do 100 ljudi u zagrebu(zalosno,al je tako)
3.troskovi gostovanja(sigurno im bosna nece placati put),i ovako su prezaduzeni
4.zagrebovi igraci(vecina njih) igraju svake godine jedno veliko takmicenje(svake 4 cak i dva) sa hrvatskom i drugim reprezentacijama+hrvatsko prvenstvo,kup hrvatske i liga prvaka.znaci,igranje regionalne lige samo povecava mogucnost ozljede najboljih igraca
Znaci u situaciji kad slovenci i madjari ne zele tu ligu,stvarno ne vidim svrhu lige u kojoj ce zagreb nabijati gol razliku na svakom protivniku.To bi bilo kao da Jug i Mladost igraju vaterpolo ligu s Makedoncima , Bosancima i Slovencima,a bez Crnogoraca i Srba.E sad,ako bi bosanski i srpski timovi dostigli nivo bar slovenskih timova,onda bi se moglo pricati...ovako stvarno nema smisla.to je moje misljenje.
То " у " ? 14 " у ' ":Devil je napisao/la:Slovenci ipak igraju tako sam procitao juce,ali Madjari definitivno nece,dobro je bar Slovenci ce igrati.Odrzace se jos jedan sastanak sa svima i onda ce se dogovoriti detalji.
Jaka liga. I pored izostanka Mađara ovo bi trebalo biti respektabilno.Dragan-BL je napisao/la:То " у " ? 14 " у ' ":Devil je napisao/la:Slovenci ipak igraju tako sam procitao juce,ali Madjari definitivno nece,dobro je bar Slovenci ce igrati.Odrzace se jos jedan sastanak sa svima i onda ce se dogovoriti detalji.
" 3
? 3
" 2
& 2
$ 2
Црна Гора 2
" ' $ - " " ",? $ $ &-" ова ? ? " & "...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.