Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

let3
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la let3 » 29 jul 2020, 17:00

Evander je napisao/la:
29 jul 2020, 16:56
A sad bez zahebancije, je li realno da je pojedinim komsijama toliko krivo sto Sarajevo dobija svoj dom?
Mislim, sta vi imate od toga je li taj stadion gradski ili vlasnistvo FKS?
Isto kao da bi meni bilo krivo sto ste vi napravili istok. Cak sta vise, drago mi je da se gradi infrastruktura.
U zemlji gdje nas kradu sa svih strana i trpaju u svoje dzepove, valjda bi svima koji prate sport, trebalo biti drago kad se nesto pozitivno desi, bilo to da Velez pravi stadion, Zeljeznicar pravi stadion, Sarajevo dobija stadion....
Naprotiv , čestitke upravi Vijetnama što je uvalila svoj klub u neperspektivan projekat i to na 30 godina :clap:
Jer gore se ne može napraviti normalan funkcionalan stadion, a da se prije toga ne poravna ona stara skalamerija, što znaš i sam ;)

Bosnausrcu9
Kontakt:

Post Postao/la Bosnausrcu9 » 29 jul 2020, 17:08

Sportski novinari ljuti: M:tel i Arena Sport “izbacili” sa stadiona TV kamere drugih kuća i radio reportere!?
Ako su donijeli ovakvu sramotnu odluku, onda čudi zašto je TV kamerama zabranjen ulazak na Tušanj s obzirom na to da nijedna TV kuća neće prenositi susret Sloboda – Radnik? I kako je moguće da bilo ko zabrani radio-prenos sa stadiona, pogotovo ako se zna – da ponovimo – da neće biti TV prenosa?
:puke:

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 29 jul 2020, 17:10

Nala najavi pojacanja i dobi tri odlicna igraca, bice Tuzla puno jaca nego prosle sezone
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Plavac87
Kontakt:

Post Postao/la Plavac87 » 29 jul 2020, 17:12

Buljubašić: Sve smo uspjeli sami, bez ikakve vanjske pomoći i lobija!
Sam se stadion poklonio. :rol: :bow:

I ovo smo rijesili. Trenutno je u eteru takozvana Sabrinina generacija pitarki. Mitomani od vrha :rol:

irfo je napisao/la:
29 jul 2020, 17:10
Nala najavi pojacanja i dobi tri odlicna igraca, bice Tuzla puno jaca nego prosle sezone
Ali kako Husic iskopira Amara u trku. Nece niko dolaziti i onda potpis iza potpisa.
Zadnja izmjena: Plavac87, dana/u 29 jul 2020, 17:13, ukupno mijenjano 1 put.
Naprijed Željo, četo plava
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 29 jul 2020, 17:13

let3 je napisao/la:
29 jul 2020, 17:00
Evander je napisao/la:
A sad bez zahebancije, je li realno da je pojedinim komsijama toliko krivo sto Sarajevo dobija svoj dom?
Isto kao da bi meni bilo krivo sto ste vi napravili istok. Cak sta vise, drago mi je da se gradi infrastruktura.
U zemlji gdje nas kradu sa svih strana i trpaju u svoje dzepove, valjda bi svima koji prate sport, trebalo biti drago kad se nesto pozitivno desi, bilo to da Velez pravi stadion, Zeljeznicar pravi stadion, Sarajevo dobija stadion....
Naprotiv , čestitke upravi Vijetnama što je uvalila svoj klub u neperspektivan projekat i to na 30 godina :clap:
Jer gore se ne može napraviti normalan funkcionalan stadion, a da se prije toga ne poravna ona stara skalamerija, što znaš i sam ;)
pa čak i da je tako koliko misliš da bi koštala samo zemlja na centralnoj lokaciji u glavnom gradu? čak i da se ruši i to košta novca, kada utrošeni novci pređu prethodno ustanovljenu(trenutnu) vrijednost to otvara vrata o prelasku u vlasništvo...

"Sarajevo je jako, ali željo ima potencijala" - A.O.
:kafa:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 29 jul 2020, 17:17

https://sportsport.ba/fudbal/pogledajte ... bih/370105

Al su se potrudili u pm :tokralju: Bolje bih ja napravio za 3 minuta u photoshopu
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 29 jul 2020, 17:18

irfo je napisao/la:
29 jul 2020, 17:17
https://sportsport.ba/fudbal/pogledajte ... bih/370105

Al su se potrudili u pm :tokralju: Bolje bih ja napravio za 3 minuta u photoshopu
Hahahahahaha Boze sacuvaj
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 29 jul 2020, 17:29

let3 je napisao/la:
Evander je napisao/la:
Zar i tebi čirevi pucaju?

Kad je SDA prcija mogla ulagati u ranije poklonjeni stadion na Grbavici, kluba u vlasnistvu jedne osobe, koji se raspada i grca u dugovima, godinama bez titula, ne vidim problem da neko ulaze u Kosevo.
Lokacija i zemljiste su bitni. Ako imas pare, lako se stadion tu napravi.
Kao sto si i vidio, prema ugovoru, Sarajevo preuzima obavezu da stadion osposobi za kategoriju 4 u roku 10 godina. Niko napemamet nece to potpisati, ako unaprijed nema plan i odobrenje.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 29 jul 2020, 17:33

slika
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 29 jul 2020, 17:34

MortemHz je napisao/la:
29 jul 2020, 17:33
slika
:rol: :rol: Kreativno nema sta :urnebes:

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 29 jul 2020, 17:35

mogla je vala malo tamnija ova crvena :D
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 29 jul 2020, 17:35

Da je bar ovaj prije bio lijep pa da kazes neka su sacuvali. Ovako odron i jedan i drugi.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 29 jul 2020, 17:37

LjoZee je napisao/la:
29 jul 2020, 17:35
Da je bar ovaj prije bio lijep pa da kazes neka su sacuvali. Ovako odron i jedan i drugi.
ovaj novi ljepši,trobojka :urnebes: :rol:

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 29 jul 2020, 17:39

Denchi je napisao/la:
29 jul 2020, 17:13

pa čak i da je tako koliko misliš da bi koštala samo zemlja na centralnoj lokaciji u glavnom gradu? čak i da se ruši i to košta novca, kada utrošeni novci pređu prethodno ustanovljenu(trenutnu) vrijednost to otvara vrata o prelasku u vlasništvo...

O kakvom vlasništvu pricas ?
Pa maloprije ste dobili koncesiju na 30 godina, za marku.
Realno , častio vas mrski Ajnadzic i još mrža SDA :crazy: a vi bi da vam sad još i poklanjaju stadion :rol: šta ima, kako si.
Valjda ti je jasno da ti ne može ti niko pokloniti ili dati ono što nije njegovo. Taman se on prezivao Ferhatović ili Musemić ,a ne neki Ajnadzic iz p. materine . Ako cemo ozbiljno pokušati pricati, ako cemo se šukati i zayebavati onda možemo nastaviti ono naše :mrgreen:

Druga stvar, ono gore je rupa bez dna, vi to vrlo dobro znate. Bez ravnanja nema lijeka za onaj stadion. Sama atletska staza je ogroman problem, kako to riješiti ? Pa kad krenu zayebancije sa raznim dozvolama, urbanistickim, građevinskim, ovim onim , pa opštinski pacovi hoce da se zakite, ispadne skluplja pita nego tepsija :mrgreen:
Zato sam ovdje pisao ranije da vam je bolje i isplativije praviti negdje svoj (novi stadion), pa bilo to butmir ili gore betanija iznad koševa, da imate svoje nešto. Pod uslovom da amidza azijat da pare za to, što je isto vrlo upitno.

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 29 jul 2020, 17:41

Baš morala sim kartica biti logo.
Mancini je napisao/la:
29 jul 2020, 16:31
Kakve veze ima Lutvo koji laje i karavane koje prolaze sa veličanjem ratnih zločinaca i davanjem dresova istim?
Nikakve, zato sam prvo napisao svoj post pa onda citirato tvoj ispod. Logično. :D
® GONGASHI POWERHOUSE ®

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 29 jul 2020, 17:44

let3 je napisao/la:
Evander je napisao/la:
Nista se ne brini bice 300 puta bolje od vase skalamerije

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 29 jul 2020, 17:45

let3 je napisao/la:
29 jul 2020, 17:39
Denchi je napisao/la:
29 jul 2020, 17:13

O kakvom vlasništvu pricas ?
Pa maloprije ste dobili koncesiju na 30 godina, za marku.
Realno , častio vas mrski Ajnadzic i još mrža SDA :crazy: a vi bi da vam sad još i poklanjaju stadion :rol: šta ima, kako si.
Valjda ti je jasno da ti ne može ti niko pokloniti ili dati ono što nije njegovo. Taman se on prezivao Ferhatović ili Musemić ,a ne neki Ajnadzic iz p. materine . Ako cemo ozbiljno pokušati pricati, ako cemo se šukati i zayebavati onda možemo nastaviti ono naše :mrgreen:

Druga stvar, ono gore je rupa bez dna, vi to vrlo dobro znate. Bez ravnanja nema lijeka za onaj stadion. Sama atletska staza je ogroman problem, kako to riješiti ? Pa kad krenu zayebancije sa raznim dozvolama, urbanistickim, građevinskim, ovim onim , pa opštinski pacovi hoce da se zakite, ispadne skluplja pita nego tepsija :mrgreen:
Zato sam ovdje pisao ranije da vam je bolje i isplativije praviti negdje svoj (novi stadion), pa bilo to butmir ili gore betanija iznad koševa, da imate svoje nešto. Pod uslovom da amidza azijat da pare za to, što je isto vrlo upitno.
ne mogu te ja educirati o materiji to bi bio prevelik gubitak mog dragocjenog vremena, no postoje ustanove koje to rade povoljno, preporučam ti da ih posjetiš...takođe okušaj se u google pretrazi, možda nešto nađeš

tvoje tvrdnje se ne zasnivaju na poznavanju zakona i činjenica

samo ću te napomenuti da brineš o multimilioneru i da li će on imati novaca i grupacija čije on interese zastupa je milijarderski konglomerat
uozbilji se molim te, praviš smijuriju od sebe... :kafa:

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 29 jul 2020, 17:46

Bosnausrcu9 je napisao/la:
29 jul 2020, 17:08
Sportski novinari ljuti: M:tel i Arena Sport “izbacili” sa stadiona TV kamere drugih kuća i radio reportere!?
Ako su donijeli ovakvu sramotnu odluku, onda čudi zašto je TV kamerama zabranjen ulazak na Tušanj s obzirom na to da nijedna TV kuća neće prenositi susret Sloboda – Radnik? I kako je moguće da bilo ko zabrani radio-prenos sa stadiona, pogotovo ako se zna – da ponovimo – da neće biti TV prenosa?
:puke:
Bolje da ispadnemo nego da igramo ovu SA-RS ligu. Ova liga svakako nema vise veze sa BIH jer 80% u i oko nje ne gleda BiH kao svoju drzavu, a probosanski klubovi su tu da ispadaju.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 29 jul 2020, 17:48

MortemHz je napisao/la:
29 jul 2020, 17:33
slika
Imao je boje BiH, sada ima boje RS :D

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 29 jul 2020, 17:50

Denchi je napisao/la:
29 jul 2020, 17:45

samo ću te napomenuti da brineš o multimilioneru i da li će on imati novaca i grupacija čije on interese zastupa je milijarderski konglomerat
uozbilji se molim te, praviš smijuriju od sebe... :kafa:
Multimilioner koji garant ulaže milione i milione u svoju bosansku prćiju :crazy: (koju je btw. dobio za rođendan od svog rođaka Vincenta) i koja ne može dobaciti ni do grupne faze EL.

De se malo uozbilji, krajnje je vrijeme :kafa:

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.