Sabrina's shell, ocam...
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Naravno.. i sve će biti transparentno, imat ćemo listu itd.zagor1987 je napisao/la: ↑29 jul 2020, 17:30Odlicno jer sam vani trenutno svakako bravo Morto
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bolja vijest od stadiona je ta da je propao transfer onog Djikana.
Da da tako mi je jaran rekao koji radi za jedan srbijanaki klub
Eh sada posto i ja za taj klub povremeno odradjujem poslove skautinga gledao sam video materijale sa meceva Graficara (zbog drugog igraca naravno) i mogu slobodno reci da je Jug strasan igrac. Sad vidjecemo aBd da se nesto ne iskomlikuje
A izgleda da se iskomplikovalo, nema od njega nistaFoSte95 je napisao/la: ↑29 jul 2020, 18:08Da da tako mi je jaran rekao koji radi za jedan srbijanaki klub![]()
Eh sada posto i ja za taj klub povremeno odradjujem poslove skautinga gledao sam video materijale sa meceva Graficara (zbog drugog igraca naravno) i mogu slobodno reci da je Jug strasan igrac. Sad vidjecemo aBd da se nesto ne iskomlikuje![]()
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
FoSte95 je napisao/la: ↑29 jul 2020, 18:08
Da da tako mi je jaran rekao koji radi za jedan srbijanaki klub![]()
Eh sada posto i ja za taj klub povremeno odradjujem poslove skautinga gledao sam video materijale sa meceva Graficara (zbog drugog igraca naravno) i mogu slobodno reci da je Jug strasan igrac. Sad vidjecemo aBd da se nesto ne iskomlikuje![]()
® GONGASHI POWERHOUSE ®
A dobro jbg nemam sada bas info od ljudi koji dorekt pregovaraju hahahaAdo76 je napisao/la: ↑29 jul 2020, 18:13A izgleda da se iskomplikovalo, nema od njega nistaFoSte95 je napisao/la: ↑29 jul 2020, 18:08Da da tako mi je jaran rekao koji radi za jedan srbijanaki klub![]()
![]()
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
-
OsmaDolazi
- Kontakt:
Igras menagera aaa?Ado76 je napisao/la: ↑29 jul 2020, 18:13A izgleda da se iskomplikovalo, nema od njega nistaFoSte95 je napisao/la: ↑29 jul 2020, 18:08Da da tako mi je jaran rekao koji radi za jedan srbijanaki klub![]()
![]()
Bez zajebancije, strasan potencijal i vec sada za nas predobar igrac, ali nije se dalo.
- ElCartel11
- Kontakt:
Cuk 3 hotela, to nesto na nacionalnoj osnovi nas Nam prca
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Ma jok, vjerovatno je covjeku promaklo da si ti napisao da od brata Jugovica nema nistaOsmaDolazi je napisao/la: ↑29 jul 2020, 18:17Igras menagera aaa?Ado76 je napisao/la: ↑29 jul 2020, 18:13A izgleda da se iskomplikovalo, nema od njega nistaFoSte95 je napisao/la: ↑29 jul 2020, 18:08
Da da tako mi je jaran rekao koji radi za jedan srbijanaki klub![]()
![]()
![]()
Bez zajebancije, strasan potencijal i vec sada za nas predobar igrac, ali nije se dalo.
Svi u napad jedan je Hase!!
Nije ovo pravi profil Nam-a.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Ovo nije ovako na kosevu! Ja sam bio jenom i mogu vam potvrdit da nije ovako.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
šteta je onoliki stadion koristiti samo za utakmice...nadam se da su sarajevu svjesni kakav potencijal im je dat u ruke i da ce klub biti inicijator za održavanje razlicitih eventa na istom
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, DoktorXabaras, fks74, Laganini1986, sekac i 44 gosta.