TSC bi pojeo svaku ekipu iz nase lige.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Re: Premijer liga BiH - općenito
Uprava. Nemaju evro ambicije, nego licni interes.Stroj1946 je napisao/la: ↑29 jul 2020, 21:12Vojvodina je za mene najveće razočarenje, pa Radnički Niš. Ne znam u čemu je problem sa njima, lova, korupcija, talovi ili nešto deseto, uglavnom loše. Voša se kao trza nešto, al loše iskreno. Ista priča kao kod nas Sloboda, Velež, Čelik i Borac. Svi ti klubovi nisu ni blizu na nivou na kojem bi trebali biti.
Sad su i korekrni i uz malo srece bi mogli mozda i do grupne faze, isto kao i TSC...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
? је $ " $ прва " " ? не " " ' 4 у ?... $ ?...
?, $ ?, "... па - се $ " $ ?.
?, $ ?, "... па - се $ " $ ?.
" " $.
" је " " ". " трансфере & не ' $ &, Сарајево " /.
' се ' ". " & " ? " ? $ $ се $ о $ ? у ?.
' се ' ". " & " ? " ? $ $ се $ о $ ? у ?.
" " $.
Sarajevo bi bilo medzu 4 ostali ne...realno vosa hajduk i sarajevo su isti nivo ...bez trening kampa i skolovanih ljudi u omladinskim kategorijama nece biti ni velikog pomaka.... Zvihezda partizan dinamo itd su drzavni projekti i drzava je ulozila ogromne pare da ti klubovi budu na stabilnim nogama dugorocno....zasto vlast u sarajevu ne da zelji dzabe prostor za izgradnju kampa meni to nikad nece biti jasno...ili u zenici jbt juniori celika na sljaci treniraju....
Voša je uzela kup ispred.Partizana, znas kad bi to neka PL ekipa uspjela, nikad! Imaju boljeg trenera, bolji igracki kadar od svih ekipa iza BiH.
TSC je ekipa u usponu i vidjecemo bas koliko mogu u Evropi. Poredeci njihov mec sa Zvezdom od prije mjesec dana i onaj Borcev jucerasnji, razlika je bas bas ogromna.
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
- svrakino1921
- Kontakt:
U pravu je covjek
O Zvezdi i Partizanu da ne pricamo
A Cukaricki i TSC bi preslusali nase prve 4 ekipe
Mislim da je TSC isti projekt kao i Osijek
Mađarska manjina
Pa im pomaze Mađarska vlada i premijer Orban
Bas je neko pisao na nasem pdf o tome
Pogledaj projekat Pampas stadion u Osijeku
To finansira jednim djelom Mađarska vlada
Tako isto i stadion TSC
Gradonacelnik Osjeka je porijeklom Mađar
A imas jos Vosu Radnicki Nis...
", у праву ". $ & " " " ТСЦ-а. $ " " $... $ " &. & " % " у ? $ " " је " ? &.
" " $.
- svrakino1921
- Kontakt:
druže Zakarić je bio glavni igrač Partizana praktično juče....misliiim bili su i oni u **** nedavno, bar sa igračkim kadrom...marconato je napisao/la: ↑29 jul 2020, 21:49Voša je uzela kup ispred.Partizana, znas kad bi to neka PL ekipa uspjela, nikad! Imaju boljeg trenera, bolji igracki kadar od svih ekipa iza BiH.
TSC je ekipa u usponu i vidjecemo bas koliko mogu u Evropi. Poredeci njihov mec sa Zvezdom od prije mjesec dana i onaj Borcev jucerasnji, razlika je bas bas ogromna.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Za mene su jedino mjerilo evropske utakmice i rezultati kada uporedjujemo timove iz razlicitih liga
Sam si sebe demantovao. Da, bili su u qrcu i remontu prije 2 godine. Ko bi danas mogao iz PL igrati u prvoj u Partizanu?!Denchi je napisao/la: ↑29 jul 2020, 22:01druže Zakarić je bio glavni igrač Partizana praktično juče....misliiim bili su i oni u **** nedavno, bar sa igračkim kadrom...marconato je napisao/la: ↑29 jul 2020, 21:49Voša je uzela kup ispred.Partizana, znas kad bi to neka PL ekipa uspjela, nikad! Imaju boljeg trenera, bolji igracki kadar od svih ekipa iza BiH.
kako sam se demantovao? aludiram na tvrdnju da kao ne bi niko mogao uzeti ispred Partizana kup, vrlo lagano, pogotovo zbog sistema takmičenja, pa to se po Engleskoj redovno dešava u kupovima da neki žlj klub izbaci neki iz Premiershipa....marconato je napisao/la: ↑29 jul 2020, 22:02Sam si sebe demantovao. Da, bili su u qrcu i remontu prije 2 godine. Ko bi danas mogao iz PL igrati u prvoj u Partizanu?!Denchi je napisao/la: ↑29 jul 2020, 22:01druže Zakarić je bio glavni igrač Partizana praktično juče....misliiim bili su i oni u **** nedavno, bar sa igračkim kadrom...marconato je napisao/la: ↑29 jul 2020, 21:49
Voša je uzela kup ispred.Partizana, znas kad bi to neka PL ekipa uspjela, nikad! Imaju boljeg trenera, bolji igracki kadar od svih ekipa iza BiH.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Prijatelju, pricamo o finalu, ne o uvodnim kolima...Ovaj Partizan bi lagano, ali lagano uzeo svaku ekipu iz BiH i to je fakt. Pogotovo ako se radi o utakmici u kojoj je trofej u igri i gdje su maltene igrali na domacem stadionu pred 15 000 svojih navijaca...Denchi je napisao/la: ↑29 jul 2020, 22:05kako sam se demantovao? aludiram na tvrdnju da kao ne bi niko mogao uzeti ispred Partizana kup, vrlo lagano, pogotovo zbog sistema takmičenja, pa to se po Engleskoj redovno dešava u kupovima da neki žlj klub izbaci neki iz Premiershipa....
pa ne bi ako ih zatekneš u sezoni kad su tanki npr. kad im je Zakarić glavni...svaka utakmica je odnos snaga u tom momentu ne all-timemarconato je napisao/la: ↑29 jul 2020, 22:11Prijatelju, pricamo o finalu, ne o uvodnim kolima...Ovaj Partizan bi lagano, ali lagano uzeo svaku ekipu iz BiH i to je fakt. Pogotovo ako se radi o utakmici u kojoj je trofej u igri i gdje su maltene igrali na domacem stadionu pred 15 000 svojih navijaca...

Mi pricamo o trenutnoj situaciji, a ne o periodu od prije 2-5-10 godina...Denchi je napisao/la: ↑29 jul 2020, 22:14pa ne bi ako ih zatekneš u sezoni kad su tanki npr. kad im je Zakarić glavni...svaka utakmica je odnos snaga u tom momentu ne all-timemarconato je napisao/la: ↑29 jul 2020, 22:11Prijatelju, pricamo o finalu, ne o uvodnim kolima...Ovaj Partizan bi lagano, ali lagano uzeo svaku ekipu iz BiH i to je fakt. Pogotovo ako se radi o utakmici u kojoj je trofej u igri i gdje su maltene igrali na domacem stadionu pred 15 000 svojih navijaca...![]()

Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, Bordo10, Lobudaraczapamcenje, N3R3D, riki46 i 32 gosta.