Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Deremo guzove 
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- JarnoTrulli
Bit ce penala barem 2 
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Immobile da pokloni 3 plate savezu Italije i smjesnim penalima koje sudije poklanjaju. Inače ni on ni Ronaldo ne bi prebacili 20 komada.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
21 gol bez penala ove sezoneRomagnoli13 je napisao/la: ↑29 jul 2020, 21:37Immobile da pokloni 3 plate savezu Italije i smjesnim penalima koje sudije poklanjaju. Inače ni on ni Ronaldo ne bi prebacili 20 komada.
u sezonama kad je bio capocannoniere s torinom i lazijem, takodjem imao 20+ bez penala
29 bez penala Lewa, Ciro 21 a Rona msm 19
svi igraju za immobilea, udje adekanye u igru i igra za sebe, hladno je mogao dodati immobileu za drugi gol
cast izuzecima, al crnci su stvarno glupavi
cast izuzecima, al crnci su stvarno glupavi
Na sta je spala liga koja je pocetkom devedesetih bila druga najjača na svijetu, penaldzija i flop Ciro Immobile najbolji igrac i strijelac lige.
Lik prosjecno daje po 30+ golova svake sezone, ode van Italije, ne moze se sastaviti, davao po 2 gola po sezoni.
Koeficijent ove lige treba da bude 1.25, u najboljem slučaju 1.5 i samo jedan direktno da ide u LP, a drugi u kvalifikacije. Ionako italijanski klubovi ne osvajaju evropske trofeje već godinama.
Koeficijent ove lige treba da bude 1.25, u najboljem slučaju 1.5 i samo jedan direktno da ide u LP, a drugi u kvalifikacije. Ionako italijanski klubovi ne osvajaju evropske trofeje već godinama.
Ako ne dobije ban za ovo, zvacu vam redakciju
★ 38 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!
HHahhh
Drz se Chini, napadaju sa svih strana!
Drz se Chini, napadaju sa svih strana!
Pa dobro, slobodno to reci u prisustvu crnaca pa eto, skini gace usput da ti budu ciste kada se kaknes.
Ovaj tip sto prenosi Juve na areni je vazda smoren,tako mi se cini kad on prenosi.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- JarnoTrulli
Mene smori ova igra uz pokoju psovku svakih 7-8 minuta, mogu mislit kako je tek komentarisat 90 minuta. 
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Ma svi su odron teški. Na stranu prenos u stilu Seada Hadžijahića, al sto su likovi neinformisani, što valjaju gluposti. Danas hladno lik veli da je Romagnoli propustio veći dio sezone zbog povreda hahahah
Il Club più titolato al mondo!
Dosao Ibrahimovic sa 50 godina i hladno u top 3 igraca lige. Preporodio Milan.Geerroo je napisao/la: ↑29 jul 2020, 21:48Na sta je spala liga koja je pocetkom devedesetih bila druga najjača na svijetu, penaldzija i flop Ciro Immobile najbolji igrac i strijelac lige.Lik prosjecno daje po 30+ golova svake sezone, ode van Italije, ne moze se sastaviti, davao po 2 gola po sezoni.
![]()
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Da, to sam smetnuo sa uma. Penzioneri dominiraju ligomJustin je napisao/la: ↑29 jul 2020, 22:40Dosao Ibrahimovic sa 50 godina i hladno u top 3 igraca lige. Preporodio Milan.Geerroo je napisao/la: ↑29 jul 2020, 21:48Na sta je spala liga koja je pocetkom devedesetih bila druga najjača na svijetu, penaldzija i flop Ciro Immobile najbolji igrac i strijelac lige.Lik prosjecno daje po 30+ golova svake sezone, ode van Italije, ne moze se sastaviti, davao po 2 gola po sezoni.
![]()
Koeficijent ove lige treba da bude 1.25, u najboljem slučaju 1.5 i samo jedan direktno da ide u LP, a drugi u kvalifikacije. Ionako italijanski klubovi ne osvajaju evropske trofeje već godinama.![]()
- Romagnoli13
- Kontakt:
Lyon će prebiti ovaj Juventus. Kiki i ove sezone neće dobiti ono što najviše želi, a to je zlatnu kopačku.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Francuzi nemaju takmicarskih utakmica u nogama. To daje nadu i Juventusu i Atalanti za prolaz.Romagnoli13 je napisao/la: ↑29 jul 2020, 22:46Lyon će prebiti ovaj Juventus. Kiki i ove sezone neće dobiti ono što najviše želi, a to je zlatnu kopačku.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.