NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
-
- Kontakt:
Re: NK Jedinstvo Bihać
Olic? Kad se vratio?
-
- Kontakt:
Imamo finu ekipu samo da svi odrade svoje zadatke kako treba. I da nam koji napadac proradi
-
- Kontakt:
Kad ce poceti pomocni teren i zna li ko kako napreduje dvorana
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
za jedno deset godina bice aBd sve gotovonebeskasila je napisao/la: ↑29 jul 2020, 12:48Kad ce poceti pomocni teren i zna li ko kako napreduje dvorana

Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
-
- Kontakt:
Ko je poceo u Kljucu u prvom sastavu zna li ko
Ima stream na fbu
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
- Kontakt:
Ocajna utakmica, odustao sam nakon 5 minuta gledanja.nebeskasila je napisao/la: ↑29 jul 2020, 19:01
Nema igre nikako da je neko osutao kako treba da smo zaorijetili kako treba nista
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
2-0 Haracic, Galin
-
- Kontakt:
Polako, prijateljska je.nebeskasila je napisao/la: ↑29 jul 2020, 20:03Na kraju ce nam Galin biti prvi napadac. Igre nemamo nikako. Protiv Kljuca. Ja nez sta se radi na treningum vev 4 5 utakmica je odigrano ds se nisu uigrali nikako.
Sarajevo je 2 godine na skupu i ne poderu ekipe tipa Bratstvo i GOSK...
-
- Kontakt:
Ma shvatam ja to sve i da se tu svak.cuva povrede i svega ali brate da niko ne osuta loptu kako treba. Da je svaki korner otisao na bezveze nesto to mi nije jasnoIceplayer je napisao/la: ↑29 jul 2020, 20:12Polako, prijateljska je.nebeskasila je napisao/la: ↑29 jul 2020, 20:03Na kraju ce nam Galin biti prvi napadac. Igre nemamo nikako. Protiv Kljuca. Ja nez sta se radi na treningum vev 4 5 utakmica je odigrano ds se nisu uigrali nikako.
Sarajevo je 2 godine na skupu i ne poderu ekipe tipa Bratstvo i GOSK...
Mislim da zbog situacije i nemogućnosti prisustva gledaoca, bi bilo dobro da klub napravi dogovor da TV USK radi prenos domaćih utakmica.
Pa sta je pisalo na fb stranici da bi se mogao raditi nekakav prijenos utakmica preko yt kanala Jedinstva.
Koji je sastav danas poceo mec u Kljucu ?
Koji je sastav danas poceo mec u Kljucu ?
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
-
- Kontakt:
Jel USK ikako ima vise kamera? Treba prvo to provjeriti

- InatSilniBosanski
- Kontakt:
hahqhqhqhqahahhaahahahahahahhaahahahqhnebeskasila je napisao/la: ↑29 jul 2020, 22:50Jel USK ikako ima vise kamera? Treba prvo to provjeriti![]()
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
Ovaj teren u Kljucu je ocajan isto, vidjelo se i na prenosu danas da se tu ne moze graditi igra nikakva, teren nit je ravan niti fino pokosen, lopta odskace kod najobicnijih pasova.nebeskasila je napisao/la: ↑29 jul 2020, 20:41Ma shvatam ja to sve i da se tu svak.cuva povrede i svega ali brate da niko ne osuta loptu kako treba. Da je svaki korner otisao na bezveze nesto to mi nije jasno
Nista ovo nije mjerilo, da smo ih uzeli 5:0.
Pravu sliku cemo vidjeti protiv GOSKA, aBd bude taj live, valjda necu morati na zidic kod istoka
Pravu sliku cemo vidjeti protiv GOSKA, aBd bude taj live, valjda necu morati na zidic kod istoka

I ja sam planirao na zidic, al vidim puno ljudi to spominje, mogli bi biti rastjerani ko migranti iz aleje

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.