PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Admir74
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Admir74 » 30 jul 2020, 08:48

Zip je napisao/la:
30 jul 2020, 08:38
Admir74 je napisao/la:
30 jul 2020, 08:35
Dodijeljen stadion, dodjeljene titule, dodijeljen identitet. Od 1946. do dana današnjeg, i to su fakti, koje na vašu žalost, niko oprati ne može,pa ni vi, uvažene komšije.
:tokralju:

Jos vam to ostaje da pricate....

Na sta si spao komsija
Imamo mi štošta još za priče, i više nego možete dokučiti, doduše sve su historijski fakti, nepobitni, zasluženi, od stadiona, rezultata, titula, i na kraju krajeva našeg osnivanja, historijski fakti nepobitno, ali i dalje dio našeg kluba i tradicije.
Neke stvari se ne mogu kupiti, dodijeliti niti ukrasti, a izgleda niti dokučiti.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 30 jul 2020, 08:49

dejavu je napisao/la:
30 jul 2020, 08:36
pazi sad price vracen stadion :rol: :rol:

akcija, stadion marka!
slika
Pa naravno da je vracen. 79' je preneseno vlasnistvo sa SD Sarajevo na republiku ili kako vec.
Isto tako do 2006. vas stadion je bio u vlasnistvu opstine Novo Sarajevo. Ako niti dnao
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 30 jul 2020, 08:49

Kockoglavi je napisao/la:
30 jul 2020, 08:46
Jel moguce da ovi iz doline govana jos uvijek sebi grickaju jaja
Ma jok
Mi ne mozemo da vjerujemo koliiko vam je stalo do rentanja poslovnih prostora

Bajramovic1999
Kontakt:

Post Postao/la Bajramovic1999 » 30 jul 2020, 08:52

Raja sta se treba uraditi da bi AFH, ili stadion generalno, imao 4.kategoriju? Ne razumijem se bas u to, nisam siguran je li bolji travnjak obavezan.

Za repku je dovoljan cat3 je li tako? (EP i SP kvalifikacije).

Znam da je trenutno cat2, a Grbavica i Bilino cat3.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 30 jul 2020, 08:56

Admir74 je napisao/la:
30 jul 2020, 08:48
Zip je napisao/la:
Admir74 je napisao/la:
Dodijeljen stadion, dodjeljene titule, dodijeljen identitet. Od 1946. do dana današnjeg, i to su fakti, koje na vašu žalost, niko oprati ne može,pa ni vi, uvažene komšije.

Na sta si spao komsija
Imamo mi štošta još za priče, i više nego možete dokučiti, doduše sve su historijski fakti, nepobitni, zasluženi, od stadiona, rezultata, titula, i na kraju krajeva našeg osnivanja, historijski fakti nepobitno, ali i dalje dio našeg kluba i tradicije.
Neke stvari se ne mogu kupiti, dodijeliti niti ukrasti, a izgleda niti dokučiti.
Zato se mogu pokloniti vama, a da to ne spade u nijednu od ovih stavki koje si ti pobrojao :urnebes: :urnebes:

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 30 jul 2020, 08:59

Admir74 je napisao/la:
Pa hajde da vidim te fakte historijske. Ali pazi FAKTE! NE MITOVE I BAJKE I PRICE.

Dakle dokumentovano je da su igraci presli iz NK Zeljeznicar u FK Sarajevo a jedan nije. Da li je fakt da se tom istom Jozi nista nije dogodilo jer je odbio da predje? Fakt. Zapisan na papiru. Da li ste locno VI otjerali Jozu iz kluba jer je sirio religijska prava? Jeste. I to je fakt.

Da li je stadion kosevo radjen i projektovan od strane SD Sarajevo a napravljen u radnoj akciji u kojoj je takodjer ucestvocalo SD Sarajevo? Jeste. Da li je stadion kosevo u svome osnivanju napravljem upravo za potrebe FKS i kao takav sve do 79' godine bio u VLASNISTVU SD Sarajevo? Jeste. Dakle da li je stadion vracen PRVOBITNOM vlasniku? Jeste.

Da li je 2006. godine Grbavica sa vlasnistva Opstine Novo Sarajevo presla u vlasnistvo NK Zeljeznicar? Jedte za sto i na ovom forumu smo vidjeli da postoji dokument. Dakle kako je preneseno vlasnistvo sa Opstine Centar na FKS tako je i preneseno vlasnistvo sa opstine NS na NKZ. Fakti. Pisani dokumenti. ..

Fakt je i zo da vam je legenda kluba PRAVOMOCNO SUDSKI osudjena osoba koja je trgovala sportom kojim se bavio. Ukaljao obraz i castvspprtskog natjecanja i borbe. Fakt.

Fakt je i to da imamo isti broj titula a da se vi sramotite sa majcama nekakvim gdje pokusavate ispasti nesto sto niste vise. Najtrofejniji. Fakt je i to da 7 godina niste vidjeli vattomet sem kod komsija i fakt je da vam je u klubu alarmantno stanje toliko da vam Koldzo na prrsicama prica kako vas je 200 000 maraka spasilo gasenja.

To su fakti.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

dejavu
Kontakt:

Post Postao/la dejavu » 30 jul 2020, 09:01

opet romane pisu ujutru :rol: :rol:
nasa noc traje danima

https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 30 jul 2020, 09:09

Pantelija je napisao/la:
30 jul 2020, 08:59
Admir74 je napisao/la:
Pa hajde da vidim te fakte historijske. Ali pazi FAKTE! NE MITOVE I BAJKE I PRICE.

Dakle dokumentovano je da su igraci presli iz NK Zeljeznicar u FK Sarajevo a jedan nije. Da li je fakt da se tom istom Jozi nista nije dogodilo jer je odbio da predje? Fakt. Zapisan na papiru. Da li ste locno VI otjerali Jozu iz kluba jer je sirio religijska prava? Jeste. I to je fakt.

Da li je stadion kosevo radjen i projektovan od strane SD Sarajevo a napravljen u radnoj akciji u kojoj je takodjer ucestvocalo SD Sarajevo? Jeste. Da li je stadion kosevo u svome osnivanju napravljem upravo za potrebe FKS i kao takav sve do 79' godine bio u VLASNISTVU SD Sarajevo? Jeste. Dakle da li je stadion vracen PRVOBITNOM vlasniku? Jeste.

Da li je 2006. godine Grbavica sa vlasnistva Opstine Novo Sarajevo presla u vlasnistvo NK Zeljeznicar? Jedte za sto i na ovom forumu smo vidjeli da postoji dokument. Dakle kako je preneseno vlasnistvo sa Opstine Centar na FKS tako je i preneseno vlasnistvo sa opstine NS na NKZ. Fakti. Pisani dokumenti. ..

Fakt je i zo da vam je legenda kluba PRAVOMOCNO SUDSKI osudjena osoba koja je trgovala sportom kojim se bavio. Ukaljao obraz i castvspprtskog natjecanja i borbe. Fakt.

Fakt je i to da imamo isti broj titula a da se vi sramotite sa majcama nekakvim gdje pokusavate ispasti nesto sto niste vise. Najtrofejniji. Fakt je i to da 7 godina niste vidjeli vattomet sem kod komsija i fakt je da vam je u klubu alarmantno stanje toliko da vam Koldzo na prrsicama prica kako vas je 200 000 maraka spasilo gasenja.

To su fakti.
Pitarski savez, na čelu sa Vicom, upire svim silama da sruši i ponizi našeg željkana. Dakle, ni u kojem slučaju nije do morža, njegovog kamatarenja, besparice, do igrača praznih džepova i klimača glavom u upravi. Za sve su krivi pitarski savez, vico i korona.

To su fakti.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 30 jul 2020, 09:18

Bajramovic1999 je napisao/la:
30 jul 2020, 08:52
Raja sta se treba uraditi da bi AFH, ili stadion generalno, imao 4.kategoriju? Ne razumijem se bas u to, nisam siguran je li bolji travnjak obavezan.

Za repku je dovoljan cat3 je li tako? (EP i SP kvalifikacije).

Znam da je trenutno cat2, a Grbavica i Bilino cat3.
Tesko da je ijedan stadion cat 3

Sergijica nije jer im fali trafo
Bilino niko ne odrzava, celik u kantonalnoj, a grad sumnjam(mozda se varam al eto), ako ga savez picne more bit da je to jedini cat.3
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 30 jul 2020, 09:21

svrakino1921 je napisao/la:
Pantelija je napisao/la:
30 jul 2020, 08:28
30 jul 2020, 08:27
Cuj CAT 4
Eto oni znaju sta to znaci
:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Pa vi niste ni 3 😂😂😂
Trafo sto ste trebali napraviti, potrosili pare 😂😂😂
Cat2
Znam da nikad to necete priznat
Al hocete da budete ko mi
Da imate svoj stadion
Da imate poslovne prostore na stadionu
Da rentate poslovne prostore

Iako ja mislim da vam je bilo bolje kao sto je bilo do sad
Nista nikom niste placali
:urnebes: :urnebes:
Ma najvažnije da ubijedimo Vinka da nam uzima kamatu...
Na taj segment poistovjećivanja sa vama bi bili najponosniji..

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 30 jul 2020, 09:21

MocMahale444 je napisao/la:
30 jul 2020, 00:53
Podsjećamo da je danas Općina Centar usvojila odluku o dodjeljivanju stadiona Koševo Sarjaevu na 30 godina po simboličnoj cijeni od jedne KM.

Sadaka arena.
2020 a veliki klub kao 5arajevo uzima sadaku lavora.
Auuuu jeste jadni iskreno.
Pripazit ćemo vas sa cijenom kad vam budemo rentali stadion kad budete igrali grupnu fahahahahahah jooooj :rol:
Griz griz

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 30 jul 2020, 09:23

Admir74 je napisao/la:
To je znaci ono bas tvoja info,provjereno insajderska ili je mahalska...?

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 30 jul 2020, 09:23

Kad aBd za par godina oni budu slali zahtjev za koristenja stadiona, jer njihov nije uslovan za trece pretkolo i play off... A mi im kazemo kao sto su oni nama, sve isto....

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 30 jul 2020, 09:23

Vanja8 je napisao/la:
30 jul 2020, 09:21
Pantelija je napisao/la:
30 jul 2020, 08:28

Pa vi niste ni 3 😂😂😂
Trafo sto ste trebali napraviti, potrosili pare 😂😂😂
Cat2
Znam da nikad to necete priznat
Al hocete da budete ko mi
Da imate svoj stadion
Da imate poslovne prostore na stadionu
Da rentate poslovne prostore

Iako ja mislim da vam je bilo bolje kao sto je bilo do sad
Nista nikom niste placali
:urnebes: :urnebes:
Ma najvažnije da ubijedimo Vinka da nam uzima kamatu...
Na taj segment poistovjećivanja sa vama bi bili najponosniji..
I da bi bili ko vi, moramo biti doprvaci, na poziciji broj 2 (dva)...

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 30 jul 2020, 09:32

Admir74 je napisao/la:
Zip je napisao/la:
Admir74 je napisao/la:

Na sta si spao komsija
E dobro me podsjeti...Da te pitam,posto si ti najpouzdaniji insajder na forumu i jos rece da imate stosta pricati ...
Haj' majke ti nama ispricaj dokle je ona zalba Tuzla C. jer zadnje tvoje javljanje je bilo dramatično...

"Situacija se mijenja iz minute u minutu..."

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 30 jul 2020, 09:44

Ostat će upisano da je na vašu stotu godišnjicu, najveći stadion u BiH, Asim Ferhatović Hase - Koševo, vraćeno FK Sarajevo.
Još nam titula ostaje za ovu sezonu :opaopa:

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 30 jul 2020, 11:03

Vraćen hahaha, trebate još izmisliti da vučete tradiciju od sokolarskih društava iz Kraljevine pa da slavite ove godine 100 godina kluba, hahaha
Koje ste vi ublehe, plastika teška, da ovdje Pinoće dođe na vlast vi bi mu ga poflautali, ruku pod ruku sa svakim režimom od UDBA-e do MOS-a

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 30 jul 2020, 11:10

Zar nije Kosevo Lavor, stadion koji propada...

Zasto vas toliko muci sto je opcina izglasala da se stadion zakupi za minimalnu svotu + pdv?

Napoli
Kontakt:

Post Postao/la Napoli » 30 jul 2020, 11:17

lisander je napisao/la:
30 jul 2020, 11:03
Vraćen hahaha, trebate još izmisliti da vučete tradiciju od sokolarskih društava iz Kraljevine pa da slavite ove godine 100 godina kluba, hahaha
Koje ste vi ublehe, plastika teška, da ovdje Pinoće dođe na vlast vi bi mu ga poflautali, ruku pod ruku sa svakim režimom od UDBA-e do MOS-a
Znači ulažemo sredstva da grad i država dobije stadion 4 kategorije.
Vama je stadion samo prepisan od strane opštine.
Svakih par mjeseci dobijate finansijsku inekciju od strane režima i imate obraza da komentarišete.
Jel vam stvarno tako teško ovo palo da ste svoja muda oočeli da jedete futavci režimski
Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸

samoSA
Kontakt:

Post Postao/la samoSA » 30 jul 2020, 11:36

Zip je napisao/la:
30 jul 2020, 11:10
Zar nije Kosevo Lavor, stadion koji propada...

Zasto vas toliko muci sto je opcina izglasala da se stadion zakupi za minimalnu svotu + pdv?
Muci ih to jer su samo jos to imali kao neki adut et oni imaju stadion mi podstanari,sad nemaju vise argumenata ni za temu prepucavanja.
Nego sta ovo Lendric ode a ne skupi 100 000 :D

Zaključano

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.