zeljovac21 je napisao/la: ↑30 jul 2020, 12:43
Ako ne budu sve utakmice bile u mogucnosti da se pogledaju svako kolo debelo su se zajebali. Tragedija je ako se ne bude mogao gledati voljeni klub u 21. stoljecu.
Ovaj post će biti glup i anahron,potpuno van vremena i konteksta,ali i to mi se čini da ubija draž,insistiranje da baš sve bude na tv

.....Čega god je previše,brzo dosadi....Ja nesrećom pamtim vremena od prije sto godina.....Kupiš onaj VEN četvrtkom....vidiš da ima utakmica,prenos u nedjelju,ili utorak.....Odbrojavaš sate,sekunde......Onaj hebeni Veležov turnir u februaru,je meni bilo nešto mnogo uzvišenije od finala Lige šampiona danas.....Ne možeš dočekati kad će taj dan,i prenos....Znači q od ovce...prijateljska pred prventsvo.....Ali ne možeš dočekati da svane taj dan da gledaš npr Velež-Partizan ....prva utakmica nakon 3,4 mjeseca....a da ne pričam kad najave za nekoliko dana neku važnu utakmicu,Reprezentacija,kvalifikacije...tu čitava država stane...tu mi je bilo,ili da poginem,ili da stignem na onu špicu Eurovision i himne....ako ne stignem iz škole, na himnu,kao da mi je zub neko iščupao naživo
Izvine na off topicu
A sad,svaki ubogi dan možeš 20 utakmica najmanje pogledati....Da je najbolja treba na svijetu,dosadilo bi
Sreća pa me bar ovi Mančesteri,Juventusi,Bajerni i Barcelone ne zanimaju uopšte,niti gledam to...Pa se opet nekako radujem početku naše lige,kao dijete