Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
dijete drago, nije stvar u nicku... kad odrastes, shvatit ces... zelim ti ugodan danAnalitico je napisao/la:Eto ti nick ebo te nick.......![]()
Sad ti jedini imas nick starigrad.....
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija
Hajd ucinio sam ti uslugu a ucini i ti meni jednu pa me zaobidji ili vidi ima li me tamo iza coska .....starigrad je napisao/la:dijete drago, nije stvar u nicku... kad odrastes, shvatit ces... zelim ti ugodan danAnalitico je napisao/la:Eto ti nick ebo te nick.......![]()
Sad ti jedini imas nick starigrad.....
Idi malo poradi na podrucju kompleksa kod lokalnog psihologa, to ti je moj savjet..A ako bas imas toliko godina koliko pises da imas, bojim da se radi o teskom strucnjaku....Onda ti moze samo Harilija da pomogne, potrazi ga po gradu....
mozda kafa, nekad... trenutno sam na bolovanju, pa sam u prilici pisati. ako ti nije ofirno sa starijim kafenisatiMinistaR je napisao/la:@starigrad,
ja sam ti u Cheersu svaki dan, ako nisam tu, onda sam u Cityju. inače, to si u pravu za parking, taj dio grada je najzeznutiji za regulisanje saobraćaja.
@dreamer,
hajde porukom mi ostavi broj mobitela, ili ti monolog, mozda bih veceras mogao nociti u tuzli (naći ću već neki smještaj) ili da u subotu dođem autom gore.
PS vidim u onom postu da ti ni akohol nije mrzak, pa se kafenisanje moze i oduziti
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija
ti se kreces po kaficima kao da studiras ekonomijuMinistaR je napisao/la:@starigrad,
ja sam ti u Cheersu svaki dan, ako nisam tu, onda sam u Cityju. inače, to si u pravu za parking, taj dio grada je najzeznutiji za regulisanje saobraćaja.
@dreamer,
hajde porukom mi ostavi broj mobitela, ili ti monolog, mozda bih veceras mogao nociti u tuzli (naći ću već neki smještaj) ili da u subotu dođem autom gore.
You are someone else I am still right here
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Znao sam da će obrisati post što sam prvi postao na stranici 1000 napisao 1000 JUBILEJ 
- alfarouqaminu
- Kontakt:
Sta je ovo, nema nikoga???
Ima, ima, samo je zatišje pred buru.
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
- alfarouqaminu
- Kontakt:
Pred koju buru???? 
- legenda reala
- Kontakt:
RTV Bosne i Hercegovine na osnovu naloga Eutelsata sinoć u 24 sata isključio je signal na frekvenciji 12648 GHz, pol. V. SR 5200 FEC 1/2 (pozicija 16 stupnjeva istočno).
Nalog za isključenje satelitskog emitiranja programa BHRT-a izdat je zbog nenaplaćenih potrazivanja Eutelsata. BHT 1 jos uvijek je moguće pratiti na poziciji 16 stepeni istočno ali samo u sklopu Total TV platforme ( na fr. 10892 GHz H, SR 27500, FEC 3/4, NDS VIDEOGUARD) te na satelitu Atlantic Bird 1 na poziciji 12,5W.
RTV BiH je nasljednica RTV Sarajevo koja je osnovana je sredinom 1960-ih u Sarajevu kao republička radiotelevizijska kuća za Bosnu i Hercegovinu.
Od 1992. godine, RTV Sarajevo je i sluzbeno nacionalna RTV kuća Bosne i Hercegovine, poznata pod imenom "Radiotelevizija Bosne i Hercegovine" (RTVBiH), koja je od prije par godina i javni RTV servis za teritoriju čitave BiH
propade nam i ovo malo države što imamo ,a ni web stranica im ne radi nekoliko dana
Nalog za isključenje satelitskog emitiranja programa BHRT-a izdat je zbog nenaplaćenih potrazivanja Eutelsata. BHT 1 jos uvijek je moguće pratiti na poziciji 16 stepeni istočno ali samo u sklopu Total TV platforme ( na fr. 10892 GHz H, SR 27500, FEC 3/4, NDS VIDEOGUARD) te na satelitu Atlantic Bird 1 na poziciji 12,5W.
RTV BiH je nasljednica RTV Sarajevo koja je osnovana je sredinom 1960-ih u Sarajevu kao republička radiotelevizijska kuća za Bosnu i Hercegovinu.
Od 1992. godine, RTV Sarajevo je i sluzbeno nacionalna RTV kuća Bosne i Hercegovine, poznata pod imenom "Radiotelevizija Bosne i Hercegovine" (RTVBiH), koja je od prije par godina i javni RTV servis za teritoriju čitave BiH
propade nam i ovo malo države što imamo ,a ni web stranica im ne radi nekoliko dana
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- BernardBarnjak
- Kontakt:
alfarouqaminu je napisao/la:Sta je ovo, nema nikoga???
jesi li ziv'?
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Ma ebo ih historijat, sto ne napisu koliko duguju??
Vidim ja precvikalo ga sinoc......Dobro je da znam da ne placam vise....Ko zna kome ja i placam i kome te pare idu....Ima tu haman vise neregularnosti neko u zenickom rudniku....
Vidim ja precvikalo ga sinoc......Dobro je da znam da ne placam vise....Ko zna kome ja i placam i kome te pare idu....Ima tu haman vise neregularnosti neko u zenickom rudniku....
- alfarouqaminu
- Kontakt:
BernardBarnjak je napisao/la:alfarouqaminu je napisao/la:Sta je ovo, nema nikoga???
jesi li ziv'?nema te ko pravde!
Ziv sam naravno
- BernardBarnjak
- Kontakt:
alfarouqaminu je napisao/la:BernardBarnjak je napisao/la:alfarouqaminu je napisao/la:Sta je ovo, nema nikoga???
jesi li ziv'?nema te ko pravde!
Ziv sam naravno![]()
![]()
,jel si gledao koju tekmu NBA>>>????
ok je sve. gledao jasta sam. hajde da vidim znas li odgovor na pitanje Diskusije/Sportsko znanje o kojem je kosarkasu rijec?!
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
SNIIIIIJJJJJJJEEEEEEEEEEGGGGGGGGG !!!!!!!! 
- BernardBarnjak
- Kontakt:
gdje? odakle se javljas?Unica_Liverpool_ je napisao/la:SNIIIIIJJJJJJJEEEEEEEEEEGGGGGGGGG !!!!!!!!
nije ti izbrisan samo se nalazi na stranici 999 umjesto na 1000Unica_Liverpool_ je napisao/la:Znao sam da će obrisati post što sam prvi postao na stranici 1000 napisao 1000 JUBILEJ
You are someone else I am still right here
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Brate ako vako nastavi nema nas nigdjeBernardBarnjak je napisao/la:gdje? odakle se javljas?Unica_Liverpool_ je napisao/la:SNIIIIIJJJJJJJEEEEEEEEEEGGGGGGGGG !!!!!!!!
Rođen s tobom da budem
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
From Zenica
Prvo puhalo kiša sad snijeeeeeeeegggg 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 79 gostiju.