FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Pare i Mujezinovic halal im bilo 

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Samo Mujezinovic, tu su njih dvojica u pet deka.

Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Ponudis im Muleta i 50k, dolazi ti odgovor dajte 25k bez Muleta.
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
Vječiti talenat od 24 godine, Demir Peco, 100 utakmica 9 golova
E vidi cim nije iz njegove agencije ne valja 

U ovoj situaciji davati 50 milja za Pecu pa to moze samo budala realno. Pisete o statistici Veselinovica a dovodili bi Pecu, stvarno budalastine moramo citati.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Nije loš igrač ali nahajpan. Priča se o njemu općenito kao nekom mladom igraču, a 24 mu godine. 110 utakmica u karijeri, 9 golova i 9 asitencija. Plus je imao problema s povredama. Da zna biti nezgodan na terenu, zna. Ali u globalu ništa spešl.
Malo se klub pita ako igrac dobije dobru ponudu.Onda krece kurcobolja ,lazne povrede,arbitraza ako kasni plata a citavo vrijeme si duzan igracu dati platu.Ovako svi zadovoljni.Desava se to i najvecim klubovima svijeta.Pogledas Bejla i real ,frajer prespava tekmu i uzme 20 miliona godisnje.
Nije se realno ni Miro Stevanovic nadavao golova ali je jedan od najboljih igraca Zelje u zadnjih 6-7 godina.
-
- Kontakt:
Iskreno, vidim neko spomenu Fanima, mogu da kazem da taj igrac meni i nije nesto, toliko povreda je imao da vjerujen da ni on sam ne zna kako uopste igra, druga stvar, da on iole valja ne bi on igrao za MDK ili bilo koji klub u ligi, previse su ga digli ko ds je ne znam ti sta, a po meni ispod prosjecan igrac, pratio sam jedno vrijeme njegove igre, ispravite me ako grijesim, ali meni je bezveze igrac
Zna li neko kad od prilike trebaju stici pravi Macron dresovi?
Zeljeznicar za zivot cijeli!
Neces uzimati realizaciju Mire u Zelji i Pece u karijeri. Poredit njih dvojicu ne moze se ni u snu. Danas platit igraca dolazi u obzir samo kad je u pitanju igrac s ozbiljnom karijerom koji ce sigurno praviti razliku u kvalitetu.
Mislim svako od nas ima svoje zelje, forum jeste za to al sigurno se nece bacati pare na Pecu. Za dzaba ok, al placat nema smisla
Mislim svako od nas ima svoje zelje, forum jeste za to al sigurno se nece bacati pare na Pecu. Za dzaba ok, al placat nema smisla
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Imamo krila koja ne mogu zabiti gola za lijeka da treba,i onda ljudi prizeljkuju Pecu koji takodjer ne moze zabiti da mu zivot zavisi od toga.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
-
- Kontakt:
Daaaaaa nastavit ceeee

Bilo kakav da je sadrzaj gledamo obavezno.
- kerimatomic1921
- Kontakt:
E jes' tuzna ova uvodna pjesma na izvjestaju.
E **** im mater, joj sta nam rade
E **** im mater, joj sta nam rade
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 28 gostiju.