Bordo DIV.
Šampioni
Gospoda
Sve sto plavi nisu...
I hajd ti reci da su oni normalni, nostalgicari sad plasiraju pricu da su oni od nule gradili Grbavicu, a zapravo su otjerani sa prvog stadiona i dobili od opstine Grbavicu, istina je da su istu uredili.zagor1987 je napisao/la: ↑30 jul 2020, 11:59Ko je vama dao stadion i po kojem osnovu jer su i nasi djedovi gradili isti? Zasto opstina daje tolike pare za stadion koji nije gradski tj pare od nasih para? Zasto je vas klub izbacen u drugu ligu?Admir74 je napisao/la: ↑30 jul 2020, 08:48Imamo mi štošta još za priče, i više nego možete dokučiti, doduše sve su historijski fakti, nepobitni, zasluženi, od stadiona, rezultata, titula, i na kraju krajeva našeg osnivanja, historijski fakti nepobitno, ali i dalje dio našeg kluba i tradicije.
Neke stvari se ne mogu kupiti, dodijeliti niti ukrasti, a izgleda niti dokučiti.
Trn u oku su vase "provokacije" za Kosevo i vase lazi u vezi vaseg stadiona iako su na ovoj istoj temi iznjeti dokumenti gdje crno na bijelo sve pise. Otjerali ste i Tifu nekad velikog zeljovca, smeta vam ime valjda.SoulEclipsee je napisao/la: ↑30 jul 2020, 16:27Za sve kompleksase kojima je Grbavica trn u oku,a ima ih ovde..cast izuzecima![]()
Nama daju pare za naš stadion, a vama daju javno dobro da habate, vi ste vratili, neki vraćaju, slegnite ramenima i priznajte da ste više zeleni nego bordo, ne sumnjam da ćete se obojiti u bilo koje boje ako zatrebazagor1987 je napisao/la: ↑30 jul 2020, 12:41Hahah jasta pa pogledaj od gradonacelnika,ministara itd svi vam za vas stadion daju pare,od nasih para vam ipstina daje za plate SDA prcijo sta jos treba da urade da kazete mi smo SDA prcija? Zasto se daju pare za vas stadion ako niste SDA prcija? Cuj opstina za plate daje fujjj. Mi smo istim tim SDA debilima vratili dug od par miliona a vi jos cekate da vam otpisu dug
Argumenti da su najtrofejniji klub, jedini uzeli duplu krunu i kako smo mi beskućnici, su pali u vodu. Yebiga, mora se sad nešto novo izmisliti i pisati mitovi, jer kako drugo da nam kone praznih džepova prežive činjenicu da smo bolji, ako nešto novo ne izmisle?lisander je napisao/la: ↑30 jul 2020, 16:32Nama daju pare za naš stadion, a vama daju javno dobro da habate, vi ste vratili, neki vraćaju, slegnite ramenima i priznajte da ste više zeleni nego bordo, ne sumnjam da ćete se obojiti u bilo koje boje ako zatrebazagor1987 je napisao/la: ↑30 jul 2020, 12:41Hahah jasta pa pogledaj od gradonacelnika,ministara itd svi vam za vas stadion daju pare,od nasih para vam ipstina daje za plate SDA prcijo sta jos treba da urade da kazete mi smo SDA prcija? Zasto se daju pare za vas stadion ako niste SDA prcija? Cuj opstina za plate daje fujjj. Mi smo istim tim SDA debilima vratili dug od par miliona a vi jos cekate da vam otpisu dug
Konsultovao sam se sa navijacima naseg Zeljkana, kazu moze i doprvak i ispodprvak, samo nikad prvak!
Vidi lazove, do 2006. Godine grbavica je bilaa OPSTINSKI stadion. Imas dokument lazove jedan gdje jasno pise da opstina Prepisuje grbavicu na SD zeljeznicar. Lazove.
E poserem ti se na drzavusamoposmatram je napisao/la: ↑30 jul 2020, 22:46Nova oprema fk Sarajevo boli glava vrhunska, samo grb ga usra.
Za ovaj crveni, sta drugo reci neg: boja mensa, boja dresa.
Jos samo fali da urade maske u onoj boji za kolektivno povracanje.
Drzava Zeljo!
Pantelija je napisao/la: ↑30 jul 2020, 22:49Vidi lazove, do 2006. Godine grbavica je bilaa OPSTINSKI stadion. Imas dokument lazove jedan gdje jasno pise da opstina Prepisuje grbavicu na SD zeljeznicar. Lazove.
Isto tako kako je vama opstina prepisala stadion, tako su i nama dali na koncesiju samo za razliku od vas PROSJAKA mi smo spremni uloziti 20x vise novca od vas, svog novca a ne prositi kod koldze i sda.
Jel te stid koldzo se sprda na pressu da vas je spasio gasenja a 200 000 maraka, trosite pare od trafo stanice za plate i dosao si ovdje prditi
Maske smo uradili prije vas, brzo ste to iskopirali....copy paste boys1921samoposmatram je napisao/la: ↑30 jul 2020, 22:46Nova oprema fk Sarajevo boli glava vrhunska, samo grb ga usra.
Za ovaj crveni, sta drugo reci neg: boja mensa, boja dresa.
Jos samo fali da urade maske u onoj boji za kolektivno povracanje.
Drzava Zeljo!
Trenutno korisnika/ca: jurisicduska i 19 gostiju.