Vjerojatno je neka greška jer smo u programu i na ASBiH, AS6 Hr i AS5 Srb
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
ajdohordas
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Baka Sliškoviću, is det ju?
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Mojne Merlina, očijuti... Ismeta Krvavac, stara rokerka iz mira.
Ne znam sto smo dali Olimpiku Hasanovica. steta nije mali los igrac.
Ma Merlin je najveća zvijezda na Balkanu. On kad dođe, u stranu idu sve zvijezde koje kone "imaju", tipa Tifa, Sejo, pa čak i Čola. Merlin je level iznad.VenamaHrabrih je napisao/la: ↑30 jul 2020, 16:19Mojne Merlina, očijuti... Ismeta Krvavac, stara rokerka iz mira.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Kakav Merlin, jedan je Sinan Sakic, pa makar rahmetli bio, hologram ce pjevat ko koncert 2paca nekad. hah
-
Dobrinja12345
- Kontakt:
Ništa bez Hankeskoroalen je napisao/la: ↑30 jul 2020, 16:32Ma Merlin je najveća zvijezda na Balkanu. On kad dođe, u stranu idu sve zvijezde koje kone "imaju", tipa Tifa, Sejo, pa čak i Čola. Merlin je level iznad.VenamaHrabrih je napisao/la: ↑30 jul 2020, 16:19Mojne Merlina, očijuti... Ismeta Krvavac, stara rokerka iz mira.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Samo Eminem
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Ako ćemo iskreno, Merlin je najveći plagijator na Balkanu, a krađa je krađa, makar to bila i pjesma. Kao opravdanje, može mu služiti da su na Balkanu haman svi plagijatori.skoroalen je napisao/la: ↑30 jul 2020, 16:32Ma Merlin je najveća zvijezda na Balkanu. On kad dođe, u stranu idu sve zvijezde koje kone "imaju", tipa Tifa, Sejo, pa čak i Čola. Merlin je level iznad.VenamaHrabrih je napisao/la: ↑30 jul 2020, 16:19Mojne Merlina, očijuti... Ismeta Krvavac, stara rokerka iz mira.
Nama treba nešto kao RHCP, da nam daje zvučnu podlogu, radi covere itd. Istini za volju, u BiH nisi nikad ni imao nekih hardrock bandova, osim možda VP. A da mi Dino fuflja reciklirane pjesmuljke, bezze. Partibrejkersi mi nekako najviše odgovaraju toj ulozi. Ili Mića kad bi bio u stanju nešto napraviti.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Jel ovo tema 'FK Sarajevo' ili 'njegovatelji lika i djela Dine Merlina'?
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Haj dobro, malo razglabamo, nemeremo vazda o pojačanjima. Nemo' da smo ograničeni.AlfredNobel je napisao/la: ↑30 jul 2020, 17:01Jel ovo tema 'FK Sarajevo' ili 'njegovatelji lika i djela Dine Merlina'?
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima."
Ovo je tema u kojoj i treba da se spomene činjenica da je trenutno najveća zvijezda na Balkanu, navijač našeg kluba.
Ovo je tema u kojoj i treba da se spomene činjenica da je trenutno najveća zvijezda na Balkanu, navijač našeg kluba.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
- AlfredNobel
- Kontakt:
A zezaaaa, samo vi udrite.VenamaHrabrih je napisao/la: ↑30 jul 2020, 17:03Haj dobro, malo razglabamo, nemeremo vazda o pojačanjima. Nemo' da smo ograničeni.AlfredNobel je napisao/la: ↑30 jul 2020, 17:01Jel ovo tema 'FK Sarajevo' ili 'njegovatelji lika i djela Dine Merlina'?
Niko kao Neno Murić.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Bravo, tako jeAlfredNobel je napisao/la: ↑30 jul 2020, 17:01Jel ovo tema 'FK Sarajevo' ili 'njegovatelji lika i djela Dine Merlina'?
Zadnja izmjena: visokohz, dana/u 30 jul 2020, 17:10, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: boki86, InatSilniBosanski i 38 gostiju.